Sayfa 627/1006 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,009 - 5,016 arası.

Konu: Viop LXII

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bu yılki şubat ayında haftanın tüm günleri ay içinde 4 kez yaşanacak
    bu olay 823 yılda bir gerçekleşiyor, Emlak kıymetini bil bir dahakine hayatta olamayabilirsin..
    muhtemelen kemiklerim bile olmayacak

2. bu zıpzıp kozalaklar hareketli bugün ..yazanı çizenide vardı burada .. genel olarak kamusal hisselerde bir hareketlilik var gibi sanki .. ytd .. kısmet ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    8...22...50..200 günlük ortalamalar 9925-9940 arasında sıkışmış. Orası çok zor kırılır...
    9920 de ise düşen trend kanal direnci, 9906 da da %50 fibo düzeltmesi var ayrıca..

Buranın kırılması cidden boğa oğlu boğa olur ama zor...
    Sanmam kırabileceğini.. ilk etapta aşağıda 9600 seviyesi tepki olabilecek beklenti alanım..Orada izlemek lazım..
    Ofiste sabah bloomberg seyrederken bir aracı kurum çalışanının konuşmasına denk geldim.
    tahtaları anlatıyor borsayı yorumluyor o ara programı yöneten bayan bir soru sordu borsa ile ilgili olumsuz tarafa kaçacak .
    yorumcu ben tarafım dedi kaçamak konuştu.
    Şuanda tv lere çıkan aracı kurum çalışanlarıda şaşırmış durumda çünkü müşteriler hep arayıp sorguluyorlardır hergün aynı hikayeleri anlatıyor gördüğüm kadarıyla onlarda zor durumda içerde kısıtlı bir para var dönen.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    hayalimdeki resim için
    1. bir kere BABA olduğum üçün marlon brando yaz oraya (onun z kuşağından eşleniğini bul )
    2. borsalarda çöküş olduğu gün, tvlerde falan bir resim koyarlarya (brokerlar sandalyeye çökmüş, kafaları elleri arasında ) onun üçün wall street'te çöküş diyede yaz
    3. treyder olduğumuz üçün, pc ekranında matriks açık olsun (mümkünse akbank ) trader da yaz
    bunları bir odaya yerleştiriyorsun (wall street deyince koca salonu gösterme, kendi odamdan yıkacağım heryeri )
    ana temalarımız bunlar

odanın ambiyansını şöyle düşünebilirsin

https://www.youtube.com/watch?v=zDUjF-yTVsE

bira şişeleri masada da olabilür yani

son olarak, fiş çekilmiş olmayacak... takılı olacak, elimle tutmuş haldeyim, takılı fişi neden tutarsın ? çekmek üçün

bu resmi bastığımda : herkes anlayacakki ''çıtak dayu yine biryerleri YIKACAK dön şorta ''

umarım anlamışsındır

resim zabaha hazır olsun... ben yatmaya gidiyom
    hani avaytar gelmemiş hala

https://www.youtube.com/watch?v=R-q9go-xi1M

ilave olarak, ALPER'inki gibi olsun... yanıma bir hatun ekleyelim (addını özelden yazıyorum )

çıstak harbi çatlaksın

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ofiste sabah bloomberg seyrederken bir aracı kurum çalışanının konuşmasına denk geldim.
    tahtaları anlatıyor borsayı yorumluyor o ara programı yöneten bayan bir soru sordu borsa ile ilgili olumsuz tarafa kaçacak .
    yorumcu ben tarafım dedi kaçamak konuştu.
    Şuanda tv lere çıkan aracı kurum çalışanlarıda şaşırmış durumda çünkü müşteriler hep arayıp sorguluyorlardır hergün aynı hikayeleri anlatıyor gördüğüm kadarıyla onlarda zor durumda içerde kısıtlı bir para var dönen.
    Dün Emre şirin de buralar dip diyor doğdu borsa ucuz ama niye demiyor. İki cümle konuşan adamın içinden iki kelime ile dava açıyorsun içeri atıyorsun bu şartlarda yabancı gelmez ki bir kanalda inip çıkıyoruz gerisi yok.

7. Smile

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Dün Emre şirin de buralar dip diyor doğdu borsa ucuz ama niye demiyor. İki cümle konuşan adamın içinden iki kelime ile dava açıyorsun içeri atıyorsun bu şartlarda yabancı gelmez ki bir kanalda inip çıkıyoruz gerisi yok.
    Dip neresi bunu piyasa yapıcı dahi bilemez...Onlar nereden bilecek Dediğiniz kişiyi tanıımıyorum ama fikirlerinden uzak durmak lazım
    Hopp gece biri ölür, hopp Trump bir tweet atar.... Kimse dibi bilemez...Anlamazsın ne olduğunu yeni dip neresi diye bakarız :"

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    çıstak harbi çatlaksın
    bunu akşam cevaplayacağım... şimdi vilopa dönmem lazım

zabahtan 4500 pivantlık şemsiye şey oldu onu bi çıkartmam lazım

Sayfa 627/1006 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz