Originally Posted by *Bozkurt Fantezi yapacak tam adamını bulmuşsun, bırakma peşini, tüm kaşıntılarını alır o bugüne bugün baggur emeklisi Yok az daha dokanırsak ana avrat diye gidecek. Bu arada senin resim niye değişik yuvarlak kırmızı
10012.....................Long.................... ......hadi palacan .......biraz daha paranı alalım...................
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Originally Posted by Ayasofya 2005 Yok az daha dokanırsak ana avrat diye gidecek. Bu arada senin resim niye değişik yuvarlak kırmızı Sindoma abi ile suyuniçinde at yarıştırıyoruz, Bi tarafta tüprs Diğer tarafta kchol İddiamız açık, istersen gel sende bas atın birine
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Sindoma abi ile suyuniçinde at yarıştırıyoruz, Bi tarafta tüprs Diğer tarafta kchol İddiamız açık, istersen gel sende bas atın birine Ben basayım ayasofya ağabeyimin yerine. Ama 250 yakın mesafe biraz daha uzun mesafe olması lazım Neyse endex birgün oturursa diplere .12 x kaat bahsi aç ona katılayım .
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Originally Posted by pisyedili01 Ben basayım ayasofya ağabeyimin yerine. Ama 250 yakın mesafe biraz daha uzun mesafe olması lazım Hankisine basacan ona göre mesafe ayarlarız
Originally Posted by *Bozkurt Sindoma abi ile suyuniçinde at yarıştırıyoruz, Bi tarafta tüprs Diğer tarafta kchol İddiamız açık, istersen gel sende bas atın birine Para yok züğürt modundayim. Param gelince Fink atarım
Garana tikkat. Azgın boğa modunda takılıyor.
Originally Posted by *Bozkurt Hankisine basacan ona göre mesafe ayarlarız Ayasofya ağabeyim 175 tl lik portföy yapsın .Ayasofya ağabeyimin portföyüne basacam Ayasofya175
Forum Rules
Yer İmleri