Ons tehlikeli sularda..
2550 destek görünüyor. Bakalım salacaklar mı oraya
Fitch: Almanya'da koalisyonun dağılması ekonomik ve mali zorlukları ortaya koyuyor
WASHINGTON (AA) - Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Almanya'da koalisyon hükümetinin dağılmasının ekonomik ve mali zorlukları ortaya koyduğunu bildirdi.
Fitch'ten yapılan açıklamada, ülkede koalisyonun dağılmasının, içerde mali kurallara bağlı kalarak büyümeyi yeniden canlandırmanın önündeki siyasi engelleri gösterdiği anlatıldı.
Açıklamada, koalisyonun dağılmasının ardından daha istikrarlı bir hükümet ortaya çıkabileceği ancak artan siyasi parçalanma ve popülist partilerin meydan okumalarının önemli reformlar için alanı sınırlayabileceği kaydedildi.
Almanya Başbakanı Olaf Scholz'un, Hür Demokrat Parti (FDP) Genel Başkanı da olan Maliye Bakanı Christian Lindner'i görevden almasının koalisyonu sona erdirdiği anımsatılan açıklamada, bunun başta bütçe, vergi indirimleri ve mali harcamalar olmak üzere ekonomi politikaları konusunda uzun süredir devam eden iç çatışmaların ardından geldiği belirtildi.
Ülkede erken seçimlerin Şubat 2025'te yapılmasının beklendiği belirtilen açıklamada, 2025 bütçesinin kesinleşmesi için muhalefetteki Hıristiyan Demokrat Birliği'nin (CDU) desteğinin gerektiği, bütçenin kabul edilmemesi halinde, 2024'teki aylık harcama tahsislerinin gelecek yıl da tekrarlanacağı ancak en azından 2025 ortasına kadar sürmesi beklenen geçici dönemde yeni harcamalara veya yatırım projelerine izin verilmeyeceği ifade edildi.
- S&P: Borç freni, politika yapımını karmaşıklaştırmaya devam edebilir
Kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's'dan yapılan başka bir açıklamada da Almanya'daki "borç freni" mekanizmasının erken seçimlerin ardından politika yapımını karmaşıklaştırmaya devam edebileceği uyarısında bulunuldu.
Açıklamada, Almanya'nın muhafazakar maliye politikasının kamu yatırımları ve uzun vadeli ekonomik büyüme üzerinde baskı yaratabileceği kaydedildi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Benim göz ağrım Bobet tir.. Bana son 2 yıldır iyi kazandırdı. Anormal satış yedi..
Yeni çimentolardan LMKDC de bence potansiyelli..
Cimsa ve Oyak a zaten yorum yapmaya gerek yok..
Ben daha ufak ve hızlı gidebilecek bir çimento bakıyorum..
Site ile ilgili şikayet edecek çok şey var... Bir bakıma da haklısınız.
Son göçtüğünden bu yana, "çalışıyorsa elleme!" mottosu ile site hâlâ vBulletin® version 4.2.3 ile çalışıyor.
Güncel versiyon 6.
Sosyal medya aldı başını gitti. Site, ortalama 10 yıl öncesinin teknolojisi ile çalışıyor.
Vb. söylenebilecek çok şey var ama...
Bence Medwig'in tuttuğu takım vb. bunların arasında yok. O da bir birey. Tercihleri, tutkuları vb. olabilir.
O da bu sitenin bir üyesi. Kişisel tercihleri de kendi bileceği iştir zannımca. Adil olduğu, işini yaptığı sürece bu kısmı şahsen beni ilgilendirmez.
Ben siteye dair sorunların arasında bunu saymazdım.
Haa bu benin fikrim elbet. Siz de başka düşünüyorsunuz belli ki.
Belki kendi de cevap verir, bir de onun ağzından dinleriz.
EK: Reklam yerleşimi vb... Bunlar da başka dertler elbet.
EK1: Fenerbahçe taraftarı değilim.
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Yer İmleri