Sayfa 628/1006 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,017 - 5,024 arası.

Konu: Viop LXII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ofiste sabah bloomberg seyrederken bir aracı kurum çalışanının konuşmasına denk geldim.
    tahtaları anlatıyor borsayı yorumluyor o ara programı yöneten bayan bir soru sordu borsa ile ilgili olumsuz tarafa kaçacak .
    yorumcu ben tarafım dedi kaçamak konuştu.
    Şuanda tv lere çıkan aracı kurum çalışanlarıda şaşırmış durumda çünkü müşteriler hep arayıp sorguluyorlardır hergün aynı hikayeleri anlatıyor gördüğüm kadarıyla onlarda zor durumda içerde kısıtlı bir para var dönen.
    Aracı kurumlar parayı kazandıkları yeri zaten övmek zorunda. O elemanda maaşını böyle kazanıyor.
    Ama temel-teknik birleştirip yorum yapan insan çok az. Onları sa zaten TV ye çıkarmıyorlar.
    Endeks ucuz mu konusu artık çok göreceli..
    Endeks Fk sı olarak bakınca tamam pahalı değil ama endeksi götüren hisseler artık pahalı .Sorun orada.. Ama pala da sadece bu hisseleri alıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Dün Emre şirin de buralar dip diyor doğdu borsa ucuz ama niye demiyor. İki cümle konuşan adamın içinden iki kelime ile dava açıyorsun içeri atıyorsun bu şartlarda yabancı gelmez ki bir kanalda inip çıkıyoruz gerisi yok.
    Şuanda paraları o kadar bak şuanda perşembe verileri var sabahtan alıyor gelecek veriye kadar biliyor.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Aracı kurumlar parayı kazandıkları yeri zaten övmek zorunda. O elemanda maaşını böyle kazanıyor.
    Ama temel-teknik birleştirip yorum yapan insan çok az. Onları sa zaten TV ye çıkarmıyorlar.
    Endeks ucuz mu konusu artık çok göreceli..
    Endeks Fk sı olarak bakınca tamam pahalı değil ama endeksi götüren hisseler artık pahalı .Sorun orada.. Ama pala da sadece bu hisseleri alıyor.
    bütün aracı kurumlar boyna hedef yükseltiyor neymiş borsalar beklentiyi satın alırmış peki Trump ın çıkıp bize sallamayacağının garantisi varmı o zaman hangi beklentiyi almış oluruz bu ekonomik şartlarda.hikaye bulamadıkları zaman çok saçmalayan insanlar çıkıyor.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

dün son saatlikte boğa barı oluşmuştu. onu da saatlikte boşluklu açıp piyasaya yavaş yavaş yedirdi.

haftalıkta da boğa çekici gösterdi ama bu böyle bir şey değil ki.

netice-i kelam: bu testere kolayına bitmez.

çok ucuz kalmış kağıtlar da çok var.
    audentes Fortuna iuvat

her an bi haber gelebilir..Ekrem imamoğlu hakkında..PALA shortları hazırlamış gibi duruyor..

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    2024 kasım ayında 8500'den başlayan FEYK yükseliş ile, bir ortalamayı yukarıda tuttular ve 9700'e getirdiler

bunun açıklaması şudur :

BİST'in ederi 9700 altı olamaz

özellikle DAX olma üzere, yurtdışı bırsaları bir türlü SATILMADIĞI üçün, şimdilik tutunuyoruz

şimdi bunun kararı verilecek...

yurtdışına satış gelirse:

9550 desteğine gelinir...

oraya gelindiğinde ise (benim kanaatim ) tutmaz, hızlıca 89xx ler hedef olur

batırım tavsiyesi değildir

neden TUTMAZ ?

piyasaları tutmak üçün çok zorluyorlar, rahat bırakmıyorlar tahtaları... bunun bir bedeli olacaktır

6100 tele'den SP500 kaadı almanın, bir bedeli olacaktır elbet
    11540 maliyet ile 93.000 kontrato longu bulunan TEB YATIRIM da korku dağları aşmış durumda

''89xx'e giderse, ben ne zikim yerim... '' diye piyasaya destek atmaya çalışıyoru

açmayaydın sııır

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    her an bi haber gelebilir..Ekrem imamoğlu hakkında..PALA shortları hazırlamış gibi duruyor..
    Ekrem değilde başka biri olabilir ve global kaynaklı benim beklentim
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. Celal Şengör: “En büyük milli güvenlik sorunumuz, deprem değil.

Milletçe, doğruyu söyleme alışkanlığımızın olmaması.â€
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 628/1006 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •