Milletten dolandirdiklarini oglu yasindaki adama yedirdi. O yaslarda oglu var. Muahahaha.
Resim 1 saat sonra siliniyor. Ozel hayata karisma diye dusuneniniz olabilir. Ben oyle dusunmuyorum. Insanlara bunu yapana ne yapabilirsen yapacaksin.
![]()
Muahahahaha. Neyse, daha Lider Adana'ya gelemedim.
1 sene boyunca her allahin gunu bu kadin ile d.ss.k gectim. Otobuslerde blockchain. Bu gercek KAP haberi yahu! Muahahaha.
Bir de genel kurula gideyim diye yemliyordu. Gitsek Sedat Peker buharlastiracakti demek!
![]()
Başkaları hakkında anlattıkları doğru, lakin eksik, bir kısmını gizliyor bir kısmını değiştiriyor, kendi hakkında anlattığı neredeyse her şey yanlış, yapmam yapmadım dediği şeylerin hepsini yapmış bence, o intiba uyandı.
Batık şirketi değişik operasyonlarla ölü fiyatına alıp, makyajlayıp biraz sermaye koyup, parçalayıp sonra satma modelinin, daha bir grift şeklini yapıyor, önce bir sepet almış bu işleri yapmak için o sepet ona her kapıyı açıyor, aldığı parayı daha bloke varken hisselerde el altından tahtacılara virmanlıyor, hisselerini borsadan satmış verdiği parayı kurtarmış ama ben elden sattım, yapmadım diyor ama paylaşımları var operasyon esnasında full işin içinde işin içinde olmasa sana ne 2 TL olmuş 1 TL ye düşmüş (öyle diyor ya akşama kadar bilgisayara bakarlar bizim umurumuzda değil diye) traş tabi, sonra bedelliye gitmiş oradan da indirmiş, %99 u halka açık, ama huzur hakkı maaş artık ne gelirse oradan da indiriyor CEO ayağına, sonra başka batıkları alarak bu sepete aktarıyor, daha da karışık ama aynı mantıkla devam ediyor işte.
İlk bakışta çektiğim röntgen bu...ama yapılan işler büyük oranda kılıfına uygun, hatta yasallığın sınırlarında dolaşmış hep, ama devlet çöker de içlerinden birini itirafçı yaparsa, borsa operasyonunu mesela, ardından bedelli hikayesini (çok hakim değilim dün akşam TV de duyduğum kadar) kimse kurtaramaz.
Diğer mevzular doğru, ama orada da yapacakmış işler ters gittiği için yapamamış, eskiden beri bağlantıda olduğu şahıs da bu mevzuları biliyor, yolla bana whatsapp kayıtlarını diyor muhtemelen ses kayıtları da vardır, hatta belki bunlar iş olmayınca bakın bu işi çözün yoksa sizi deşifre ederiz diye elimizde kayıt var diye tehdit bile etmişlerdir malum şahısları.
Kamuoyunu 'şimdilik' ilgilendiren kısmı malum boyutu, ama o işle ilgili kelleler kesilip atılır da buna dönüverirlerse gel bakalım sen kimsin ne iş yapıyorsun diye....bunu kimse kurtaramaz bence, işte tam bu olduğunda da diyecek ki, ben bunları bunları anlattığım için başıma bu işler geldi bana sahip çıkın.
Valla baktım şöyle hızlıca dün geceden beri de, çok tehlikeli, kamikaze gibiHayatımda ilk defa duydum gördüm, Sn 666 mevzunun eksperiymiş meğerse...
Hırsızın evine hırsız girer ise ;evine girilen mağdur olur. Ama ortada iki hırsız olduğu gerçeğini değiştirmez.
Tespitler dogru sn. Achilles. Ne konustugunu izlemedim, bir bakayim vaktim olunca. Ama hani bazen corbada sinek gorunce mideniz kalkar ya... sesini duymak oyle birsey.
Bu olaylari hep devlet kurumlari ile anlasip yapiyorlar. Kendi basina yapmadi bu isleri. Bir don dukkani alt tarafi kadinin isi.
Yer İmleri