Sayfa 63/208 İlkİlk ... 1353616263646573113163 ... SonSon
Arama sonucu : 1682 madde; 497 - 504 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Kendi ile çelişen insanlara hayret etmemek elde değil pkartın iyi hisse olmadığını söylediği halde hem bu forum'u takip ediyor hem hisseyi takip ediyor yatırımcı olmadığı halde yorum yapma hakkını kendinde buluyor ne denir böyle arkadaşlara ne işin var kardeşim burada hadi başka kapıya
    bütün paydaşlara selamlar hayırlı hafta sonları

2. Hadi bu mesajı okuyanlar hedef fiyatlarını yazsın, ben başlıyorum :👇

2024'ün son iş gününde 4 basamaklı bir rakamda satmak istiyorum, 5 basamaklı rakamları beklemek istemiyorum. (ytd)

Ver mehteri veerrr. 🧿🚀💣📌

3.  Alıntı Originally Posted by Edebi borsacı Yazıyı Oku
    Hadi bu mesajı okuyanlar hedef fiyatlarını yazsın, ben başlıyorum :👇

2024'ün son iş gününde 4 basamaklı bir rakamda satmak istiyorum, 5 basamaklı rakamları beklemek istemiyorum. (ytd)

Ver mehteri veerrr. 🧿🚀💣📌
    ne içiyorsun ortak...4 hane olması sıfır ihtimal bence...bu hissede herkesin bir beklentisi var ama inan çok tuhaf hareketleri olan tahmini zor bir hisse...tahminden ziyade 2024 yılı pkart satmayı düşünmüyorum ister yükselsin ister düşsün....

4.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    ne içiyorsun ortak...4 hane olması sıfır ihtimal bence...bu hissede herkesin bir beklentisi var ama inan çok tuhaf hareketleri olan tahmini zor bir hisse...tahminden ziyade 2024 yılı pkart satmayı düşünmüyorum ister yükselsin ister düşsün....
    Mehterci tayfası ne içip aleme nizam veriyoruz havalarındaysa ben de onlara özenip içtim bir şeyler. 🤪

Bilanço daha yeni iyi gelmeye başlamışken satmak düşüncesinde değilim

6. Pkartımıza brüt gerçekten yaramıyor nerdeyse dogru dürüst işlem yok gibi...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7. Hadi gari, el atın şu garibe, yazıktır...

8. Tahtadaki spek , spk ile anlaşmalı gibi 3 ay arayla ikinci brüt takas kaça katlayan hisselere çoğu zaman brüt takas gelmiyor, gereğinden fazla ceza geliyor bu hisseye, hiç normal değil, zamanı gelince buda ky nın yüzünü güldürecektir , sabırla takibe devam , ytd.

Sayfa 63/208 İlkİlk ... 1353616263646573113163 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •