Sayfa 63/95 İlkİlk ... 1353616263646573 ... SonSon
Arama sonucu : 756 madde; 497 - 504 arası.

Konu: Viop LXVII

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Başkan 22 sinde reis borsamız hız kazandı dediğinden beri aşağı , trump gidin hisse alın dedi oval ofiste ABD borsaları %40-45 yaptı
    buraya koymuşlar bop marley badem bofasını hamster formasyonu çiziyor
    Bende düşünmeye başladım abd kanada ab ülkeleri burada yabancı bir bankadamı işlem yapmalı o kurcalıyor aklımı burada mülküyet riskide var.

Kurum önerisi alabilirmiyim sizlerden.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

bb79 abi sinirli, sonra gelelim.

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Akıllı adamın hali başka oluyor...

Herkes bir gün uyanacak...

Bu bk çukurunda zaman kaybetmekten başka işe yaramadıgını...

Birde en güzel dolar bazında kazanıyorsun...

Burda sadece shorttan para kazanıyorum trolleri takip ederek...
    valla çok net burası borsa morsa değil. en leş kumarhane. eskiden temel analiz ile güzel hisseler bulur değer analizi ile kazanırdım. şimdi bilanço analizi yapmak bile içimden gelmiyor.
    2022 rallisinde ve cds ler 600 lerdeyken eurobond topladım. şimdi onların getirileri de sp500 etf ine gidiyor. az miktarda viop trade ediyorum.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Bende düşünmeye başladım abd kanada ab ülkeleri burada yabancı bir bankadamı işlem yapmalı o kurcalıyor aklımı burada mülküyet riskide var.

Dün ykbnk mobil bankacılığa girmiştim orda karşıma çıktı, 2 aşamada yurtdışı borsalarda hemen işleme başlıyorsun
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    1 ay önce IREN diye hisse aldım nasdaq da döviz cinsi %65 kardayım. a çok para koymadık ama ben artık ufak ufak yurt dışı borsalara yatırım yapacağım. sp500 etf ini de satmamak üzere topluyor olacağım.
    Bende 3 aydır yurtdışında hisse oynuyorum dolar bazlı evet getirisi oldu güzel. TA daha iyi çalışıyor borsası daha stabil siyasi gerilimler çok az. Ama kendine şunu sor. 3 sene önce hisse bazlı bırak nasdaq ın adını bile bulutlar ardından duymuş kişiler fındık fıstık gibi ABD hisse senedi alıyor satıyor uzun vade portföy yapıyorum falan diyor. Düşün nasdaq da işlem gören bir hisse burada bahçelievlerde bakkal dükkanı işleten muhittin abinin elinde. Çok kolaşlaştı bu işler. Nasdaq DOW haftalık aylık bakıyorum. Dehşete düşüyorum. Apple nvidia msft amd tem palantır hisselerine bakıyorum 10x cirolardan PD leri var. kar değil ciro bak. 4.5 trilyon dolar falan nvidia . Max dikkatli olmak lazım.

IREN e şimdi baktım zirvede almışsın daha da gitmiş ama o hisselerde taban tavan yok. PTNM diye bir hisse 2 dolardan aldım 100 lot şakasına zaten kademe bile doğru dürüst yok. 1 dolara düşerken ben 1.80 den falan zor bela sattım idi 20 dolar zarara. Dün bir bakim ne olmuş bizim batak. 9 DOLAR!!!! 14 dolardan 2 dolara da 3 günde düşmüş idi. Birde hem BIST hem NASDAQ takılıyorken algılarına sahip çıkmak çok zor. BIST geçen çakılırken DOW da ben artıdayım elim sata gitti. Dedim kendine gel.

6. Kendinizi kurtarın buralardan
    Herkesi çekicem suyuniçine
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Akıllı adamın hali başka oluyor...

Herkes bir gün uyanacak...

Bu bk çukurunda zaman kaybetmekten başka işe yaramadıgını...

Birde en güzel dolar bazında kazanıyorsun...

Burda sadece shorttan para kazanıyorum trolleri takip ederek...
    Kurum önerisi alsam ve buradanda bağlarımı koparsam, bunu diyen Koyu MİLLİYETÇİ ATATÜRKÇÜ yıldım yahu yalanlardan borsada da ful maldayım yatırıma inanırım lakin huzur yok bu iktidarda.

Artı borsa gerçek Müslümanın da yatırım aracı olmalı derim lakin nerede her türlü oyun var burada.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

8.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku

ben midas üzerinden yapıyorum işlemleri
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Sayfa 63/95 İlkİlk ... 1353616263646573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •