valla çok net burası borsa morsa değil. en leş kumarhane. eskiden temel analiz ile güzel hisseler bulur değer analizi ile kazanırdım. şimdi bilanço analizi yapmak bile içimden gelmiyor.
2022 rallisinde ve cds ler 600 lerdeyken eurobond topladım. şimdi onların getirileri de sp500 etf ine gidiyor. az miktarda viop trade ediyorum.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Bende 3 aydır yurtdışında hisse oynuyorum dolar bazlı evet getirisi oldu güzel. TA daha iyi çalışıyor borsası daha stabil siyasi gerilimler çok az. Ama kendine şunu sor. 3 sene önce hisse bazlı bırak nasdaq ın adını bile bulutlar ardından duymuş kişiler fındık fıstık gibi ABD hisse senedi alıyor satıyor uzun vade portföy yapıyorum falan diyor. Düşün nasdaq da işlem gören bir hisse burada bahçelievlerde bakkal dükkanı işleten muhittin abinin elinde. Çok kolaşlaştı bu işler. Nasdaq DOW haftalık aylık bakıyorum. Dehşete düşüyorum. Apple nvidia msft amd tem palantır hisselerine bakıyorum 10x cirolardan PD leri var. kar değil ciro bak. 4.5 trilyon dolar falan nvidia . Max dikkatli olmak lazım.
IREN e şimdi baktım zirvede almışsın daha da gitmiş ama o hisselerde taban tavan yok. PTNM diye bir hisse 2 dolardan aldım 100 lot şakasına zaten kademe bile doğru dürüst yok. 1 dolara düşerken ben 1.80 den falan zor bela sattım idi 20 dolar zarara. Dün bir bakim ne olmuş bizim batak. 9 DOLAR!!!! 14 dolardan 2 dolara da 3 günde düşmüş idi. Birde hem BIST hem NASDAQ takılıyorken algılarına sahip çıkmak çok zor. BIST geçen çakılırken DOW da ben artıdayım elim sata gitti. Dedim kendine gel.
Kendinizi kurtarın buralardan
Herkesi çekicem suyuniçine![]()
Hamdım Piştim Yandım
Kurum önerisi alsam ve buradanda bağlarımı koparsam, bunu diyen Koyu MİLLİYETÇİ ATATÜRKÇÜ yıldım yahu yalanlardan borsada da ful maldayım yatırıma inanırım lakin huzur yok bu iktidarda.
Artı borsa gerçek Müslümanın da yatırım aracı olmalı derim lakin nerede her türlü oyun var burada.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri