Sayfa 630/1002 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,033 - 5,040 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Başkan İnternete değil makale özetlerine baktım, bilimsel makale özetleri yanlış tüm tip dünyası yanılıyor ben İnternet'te böyle okudum diyorsan saygı duyarım sen bilirsin...
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Dostum araştırdığım dediğinde İNTERNET..
    Bana böyle araştırmalar ile gelme..
    İnternetin yüzde 99 u copy paste bilgidir..
    Bu konuda mikrobiyolog lara virologlara efendim aşı uzmanlarına şuna buna danıştın mı..
    Onlarında internetten araştırma yapmayanı olmalı tabi..
    Çok doktor gördüm ben google dan bakıp konuşan..

Eğer dediğin gibi ise biontech babalar gibi çıkıp arkasında dursun kağıt falan da imzalatmasın bana..

Çevremde 2 kişi aşı oldukdan 1 hafta içinde vefat etti..

Bi tanesi yıllardır gittiğim berberin sahibi.
    Diğeride bizim apartmandaki bir yaşlı hanımefendi..
    Berber ani enfeksiyon..
    Yaşlı kadıncağız da beyin kanaması..
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Yahudilerden çok önemli bilim adamları, ticaret adamları çıktı ama yaklaşan soykırmını öngöremediler.

Veya öngörebilseler de kaçamadılar...
    Bir kısım iddialarda soykırım ın bizzat israel devleti kurulması için yahudi büyük babaları tarafından çıkarıldığıdır..
    Böyle bir soykırım olmasa kimse avrupadaki rahat ve konforlu yaşamını bırakıp her allahın günü araplar tarafından öldürülme tehdidi içinde suyun olmadı bir çöle gitmezlerdi ..diyenlerde var..

Ki yine bu kişiler almanyadaki zengin işe yarar yahudilerin bir şekilde soykırımdan kurtulduğu bir nevi işe yaramaz fakir bir yeteneği zekası olmayan yahudilerin traşlandığını da söyer..Ki bu yönde de delil ler ileri sürer..

Yine bizde birçok sefarad kökenli ailenin taaa 70 lere kadar i yani israel in arapların arasında artık yeterince güçlendiği ve yaşayabileceği kanıtlanana kadar göçmedikleri gerçeği vardır..Yani bir çoğu devlet kurulmasına rağmen koşa koşa gitmediler..

Yahudi dendi mi hepsini de allame-i cihan sanmamak lazım..Onlarında içinde yukarıda rahibin verdiği videoda bahsedilen türden "işe yaramaz" leri var..

3.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bir kısım iddialarda soykırım ın bizzat israel devleti kurulması için yahudiler tarafından çıkarıldığıdır..
    Böyle bir soykırım olmasa kimse avrupadaki rahat ve konforlu yaşamını bırakıp her allahın günü araplar tarafından öldürülme tehdidi içinde suyun olmadı bir çöle gitmezdi ..diyenlerde var..

Ki yine bu kişiler almanyadaki zengin işe yarar yahudilerin bir şekilde soykırımdan kurtulduğu bir nevi işe yaramaz fakir bir yeteneği zekası olmayan yahudilerin traşlandığını da söyer..Ki bu yönde de delil ler ileri sürer..

Yahudi dendi mi hepsini de allame-i cihan sanmamak lazım..Onlarında içinde yukarıda rahibin verdiği videoda bahsedilen türden "işe yaramaz" leri var..
    Bu Yahudilik denen mevzu, bir nevi grup içinde özel bir grup olup kendinden olanları kollama mevzusu değil mi?

(Cemaatler gibi)

Cemaat ya da grup çok kalabalıklaşmaya başlayıp, üreticiden çok yiyiciler doluşmaya başladıysa yine bir traşlamaya gitmek istiyor olabilirler.

*Tamamen sallıyorum, hayal gücümdür, yatırım tavsiyesi değildir.

4. Şüphe tek gerçektir. Borsacı şüpheci adamdır.

Mesela şu makale ilgimi çekmişti aşı karşıtları için çok iyi bir makale idi ama dağıldı gittiler tüm verileri yalan çıktı. İsrail ve Hollanda'daki aşı olan populasyon içinde aşı sonrası yan etkileri inceliyordu. Verileri carpittiklari ortaya çıktı makaleyi geri çektiler.

Bence bunlar tartışılmalı ve nesnel, rakamsal olarak değerlendirmeli körü körüne aşı yancısı veya karşıtı olmaya gerek yok. Ama henüz aşı karşıtları elle tutulur bir veri ortaya koyamadı, denek sayısı sürekli artıyor ama olumsuz bir şey henüz çıkmadı. Çıkarsa da uyum sağlamak okuyup anlamak gerekir 3. Dozunu ona göre olmazsın atıyorum ama bence artık olmak güvenli ki kendi adıma oldum aşımı hayırlısı olsun.

makale

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. 1980 lerin sonu 90 ların başında bütün bilimsel camia ve makaleler ozon deliğinden bahsediyor 30 sene içinde zararlı güneş ışıkları yüzünden hepimizin kavrulacağını yazıyordu..
    TRT1 de hatırlarım hala 640*480 çözünürlükde bi dünya..üzerinde de bi elips ile ozon deliği tasvir edilir..
    Bu deliğin her gün büyüyüp büyümediği falan takip edilir ve çok korkardık..

Tekrar yazıyorum..İnternet üzerinden size yansıtılan bilgiler asla ama asla bilimsel değil..
    Gerçek bilimsellik isteyen konusunda uzman saha tecrübesi olan tarafsız bilim adamı bulup 1 e 1 konuşması lazım..

6. Yahudilik ırk
    Musevilik din
    Zamanla o ırktan olmuyanları o dine kabul etmemeye başladılar
    Bu sanırsam sermaye bölünmesin diyeydi Para çok olunca
    Bunlar Theodor Herzl ın şey yahudi devleti İsrail kurulsun dan çok önce rus çarının teki tarafından radikalleştirildilerki
    Keskin bi bıçağı ne kadan keskinleştirip bilersen
    Incelip kırılması o kadar kolay olur
    Yani planlanmış çalışılmış hareket tesadüfi değil
    Tabi ki bu süreçte
    Kabağın çoğu ve büyüğü
    Bzm başımızda. Patladı
    O dönemki Osmanlı

7. Yani onların bol bol aşı yaptırması
    Kendi hataları abi
    Radikalleşme tutumları gibi
    Neticede
    Herkeş kenduğu ahıllı görür)