Sayfa 630/1001 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,033 - 5,040 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Seçim Haziran 11 de yapılırsa emekliye promosyon 1100 den 1200 çıkarır bir de ilaveten emekliye , memura %25 daha zam yapar seçimi kazanır. Bu millet 100 TL ye ruhunu bile satar. Köyde ve küçük kasabalarda yaşayanlar için 5500 TL iyi para büyük şehirlerde sorun var. Ama dini siyasete alet edersen büyük şehirlerde yardımlarla yaşayanların oylarını da alırsın
    5500 TL alan metropol emeklileri seslerini kestiler..Kırsaldakiler ise halay çekiyordur. Asıl mesele seçime kadar bunların alım gücünü korumak...Onuda başarırlarsa şansları yükselir...Bu arada EYT den de gelecek oylar var ama emekliler EYT de yaş şartı kalkmasından rahatsız olduğu gibi 99 sonrası girişili olanlarında tepkisini aldılar...

Ben bu politikadan anlamam ama eğer erken seçim kararı alırlar ise anketler düzelmiş olarak algılayacağız...

Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    sayın başkan
    kavramları tekrardan belirteceğim.
    sigorta başlangıcı: sigorta tescili ile başlar.
    sigorta süresi :18 yaşını doldurduğu gün başlar.

buradaki kavramlar karıştırıldığı için anlaşamıyoruz.
    Zaten senin dediğin doğru dedim benim bilgi eksikmiş
    bir halt olacağı yok.

3. Dün uzun bir süre sonra dışarıdan yemek sipariş edelim dedik. Sakin bir sahil kasabasında yaşamama rağmen fiyatlar en az %30-40 arası zamlanmış. Hamburger menü 130 TL (1 hamburger, küçük bir patates kızartması, 330 cc içecek). Bir gözleme 60 TL. Basit soslu bir makarna 70 TL'den başlıyor. Ülkenin anasını ağlattılar. Ama kesin sipariş vermek için sistemi kitlemiş bir kitle vardır, sipariş veremiyorsa da kesin Ferrarisine atlayıp direk mekana gitmiştir.

4.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Dün uzun bir süre sonra dışarıdan yemek sipariş edelim dedik. Sakin bir sahil kasabasında yaşamama rağmen fiyatlar en az %30-40 arası zamlanmış. Hamburger menü 130 TL (1 hamburger, küçük bir patates kızartması, 330 cc içecek). Bir gözleme 60 TL. Basit soslu bir makarna 70 TL'den başlıyor. Ülkenin anasını ağlattılar. Ama kesin sipariş vermek için sistemi kitlemiş bir kitle vardır, sipariş veremiyorsa da kesin Ferrarisine atlayıp direk mekana gitmiştir.
    Ben de dün Trendyol yemek uygulamasına bi gireyim dedim kupon vermiş kullanayım
    Ama fiyatları görünce kapattım direk
    Bu fiyatlarla kim dışardan yemek söylüyor bu firmalar nasıl ayakta kalıyor ben anlamıyorum
    Göremediğimiz birşeyler var demekki deyip sorgulamayı bırakıyorum
    Gıdıvanizim bu mu yoksa : )

5.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Dün uzun bir süre sonra dışarıdan yemek sipariş edelim dedik. Sakin bir sahil kasabasında yaşamama rağmen fiyatlar en az %30-40 arası zamlanmış. Hamburger menü 130 TL (1 hamburger, küçük bir patates kızartması, 330 cc içecek). Bir gözleme 60 TL. Basit soslu bir makarna 70 TL'den başlıyor. Ülkenin anasını ağlattılar. Ama kesin sipariş vermek için sistemi kitlemiş bir kitle vardır, sipariş veremiyorsa da kesin Ferrarisine atlayıp direk mekana gitmiştir.
    White burger by serhat doğramacı

White burger 100gr 149
    Extra 100gr köfte 59
    Patates 49
    İçecek 35

Toplam 292 TL

Burada yemekle Monaco’da hamburger yemek artık hemen hemen aynı

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    TCMB den yapılan açıklamada Liralaşma Stratejisi neticesinde bankaların genelinin 2022 de açıklanan mevduatta yüzde 50 liralaşma hedefine ulaştığı ifade edildi.

Yapılan açıklamada menkul kıymet tesis oranının yüzde 5 ten yüzde 10 a çıktığı, gerçek kişi ve tüzel kişi için Türk Lirası paylarında yüzde 60 hedefini aşan bankalara menkul kıymet tesis oranının indirimli olarak uygulanacağı belirtildi.
    https://www.bloomberght.com/tcmbden-...elleme-2322822

Bankalar yakında döviz mevduatçısını kapıdan sokmayacak. Döviz mevduatı yapana bırak faiz vermeyi, aksine saklama ücreti istenir artık.
    geçen baktım burgan boşta para da bırakıyo %2 ye çekmiş hiç vermeyeydin ağam

7. Mevduata para vermiyor ama DDKM'ye 7.5% prim veriyor. Sorarlarsa döviz mevduatını bitirdik dersiniz.

Döviz bozmaya ödül faizi 7.5 , ama kur riskini yapan alacak artık, daha önce acanlarda dahil buna

Sayfa 630/1001 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •