Sayfa 631/1024 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 5,041 - 5,048 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Bu şekilde bir oran varsa neden banka adı paylaşılmıyor hiç .

Düz mevduata hangi banka 16 veriyor hiç duymadım çevremden.

bildiğiniz bir şey varsa paylaşırsınız herkes yararlanırlar ama bu şekilde 16 üstü oran var

ama siz almayı bilmiyorsunuz demek anlamına geliyor mu .

Bu şekilde forumda paylaşım yapmanın amacını da çözemedim doğrusu .

2.  Alıntı Originally Posted by Selecta Yazıyı Oku
    Pazarlıksız bunu verdiler. Ben Burgan'da EFT ve HİÜ ödemedim hiç, masrafsızlık konusunda problemle de karşılaşmadım.
    O zaman güzelmiş ben de bugün öğleden sonra gidip hesap actiracagim. Bu arada android uygulamasını indirdim, türkçe dil seçeneği yok, kullanıyo musunuz cep şubeyi?

Galaxy S8 cihazımdan gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bu şekilde bir oran varsa neden banka adı paylaşılmıyor hiç .

Düz mevduata hangi banka 16 veriyor hiç duymadım çevremden.

bildiğiniz bir şey varsa paylaşırsınız herkes yararlanırlar ama bu şekilde 16 üstü oran var

ama siz almayı bilmiyorsunuz demek anlamına geliyor mu .

Bu şekilde forumda paylaşım yapmanın amacını da çözemedim doğrusu .
    16 da değil.
    16 üstü

lütfen..

Çay önemli olabilir mi acaba..?

Çayda 16 üstü ise oran

Ya kahve içiyorsanız..

Direkt 18 o zaman

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    16 da değil.
    16 üstü

lütfen..

Çayda 16 üstü ise oran

Ya kahve içiyorsanız..

Direkt 18 o zaman
    siz de haklısınız . dikkat ederseniz 16 üzeri oran büyük meblağda var dedim . ben 16 aldım demedim .Mayısın 3. haftasında 15.80 oran aldım normal vadeli mevduata 1 milyon- 1.5 milyon arası bir meblağa . Banka ismi paylaşmamanın 1. sebebi kişisel güvenlik , 2. sebebi alınan oran şu bankadan denildiğinde , o bankanın farklı şehirdeki şubelerinden aynı oran alınmaya çalışılacak olması ve şubenin fırçalanacak olması , kendi avantajımı kaybedecek olmam .Hele ki Konya da nokta atışı ben bu oranı alırken 14.25 il daha yüksek bir tutar karşımda bağlandı.Adım gibi biliyorum ki yüksek oranlar zaten az sayıda kişiye veriliyor. Ben kimseye almayı bilmiyorsunuz demedim , ya da hakaret etmedim. Sadece dostça, pazarlık edin dedim , daha fazla kazanasınız diye , ama anında bir dalga geçen çıktı . Çay ve kahvenin önemi varsa size göre ve o noktaya odaklanıyorsanız saygı duyarım , istediğiniz kadar dalga geçebilirsiniz hakarete varmadığı sürece . Son bir husus daha , büyük bankaların özel bankacılığı da dönem dönem küçük olarak tarif edilen bankaların verdiği oranların üzerinde oran verebiliyor. bu kullandığınız smiley hoşuma gitti bu arada .Aslında hatta hakaret de edebilirsiniz , çok da sorun yok ben sadece insanların daha fazla alabileceiğini belirtmek için yazdım , sonuçta o insan daha yüksekle ya da daha düşükle bağladığında ben para kazanmış olmayacağım koşarak gelip mevduat dışı bir şey de paylaşmadım ... Can sıkıntısından kendimi sinir etmek için de yazmadım. İyi hafta sonları

5. Ozel bir bankada 15.20 verildigini duydum cevremden ama 7 milyon liraya genel mudurlukten ozel izinle ..bu foruma yazan veya takip edenlerin %95 inin mevduati 100-500 k arasi oldugu icin zati bizi 15.20 bile irgalamiyor 16 nasil irgalasin

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Burada ufak bir düzeltme katsayısı eklemekte fayda görüyorum

(X-5K)/X*14.5*0.85=Net Faiz.

zira 4K ile hesaplanan faiz getirisi 104.000 TL yatırdığınız zaman geçerli. Banka'nın pazarlamacıları ne yazık ki faiz oranını da yatırılan para miktarına endeksledikleri için, pratikte 104.000TL yatırdığınızda bir sonraki gün limiti aştığınız için faizin ciddi anlamda düştüğünü görürsünüz.

Eğer 1 ay ben mevduat gibi bu parayı ellemeyeceğim diyorsanız minimum 1kTL marj ile yatırmalısınız.Yani kabaca faiz getiriniz:

(X-5K)/X*14.5*0.85 gibi efektif bir değere yakınsar. Kazara bir de buradan harcama yaparsanız efektif faiziniz şaşırtıcı derecede daha da düşer.

Rodeo'nun matematikçileri ve istatistikçileri iyi çalışıyor. Pratikte çok fazla kişinin %14.5 faizi görüp 30-40kTL yatırıp aslında %12-13 arası bir faiz aldığını tahmin ediyorum. Hatta 10 bin TL yatırıp %7-8 faiz alanlar dahi vardır..........
    Maksimum verim için her gün düzenli olarak oksijen hesabı 104.000 TL altında kalacak şekilde sağmalısınız. Ben şahsen haftada bir ileri tarihli EFT talimatları ile Salı-Cuma işgünlerinin herbiri için 34 TL, Pazartesi için 102 TL EFT ileri tarihli EFT ile sağmayı ihmal etmiyorum. Sağılanlar da e-Turuncuya gidiyor.

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    16 da değil.
    16 üstü

lütfen..

Çayda 16 üstü ise oran

Ya kahve içiyorsanız..

Direkt 18 o zaman
    Kahve yüzünden oluyor demek ki

ben o yüzden yüksek oran alamıyorum mt kahve söylüyor demek ki onun parasını orandan düşüveriyor .

Bir daha gittiğiminde kahve için teşekkürler sebilden su içerim diyeyim bari belki yükseltir mi oranı

8. Bazı insanlar doğuştan inattır. Yeniliğe kapalıdır.
    Bazıları da kendi başaramadığı şeyleri tu kaka sayar.
    Bazıları karşıdır, herşeye karşıdır.
    bazılarına iyilik yaramaz, mayası bozuktur.
    bazıları hasuttur, kendinden başkası kazanmasın, başarmasın ister.
    bazıları uzanamadığı ete mundar demeyi tercih eder.

Ben ve bir kaç eski tüfek, üstü kapalı da olsa aydınlatmayı, doğruları yazıyoruz ama inkarcılar iftira atarak konuyu sulandırıyor. Biz de yazmayız kardeşim, çok da derdimiz değil hani.... Sizler her şeyi daha iyi bildiğinize göre yardımcı olursunuz insanlara... Aslında bildiğim, defalarca da yaşadığım '' Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar '' lafına uymadığım için hatalıyım.

Sayfa 631/1024 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •