Sayfa 631/717 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681 ... SonSon
Arama sonucu : 5731 madde; 5,041 - 5,048 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1. kağıt artıyorken öv göklere çıkar ama son 1 yıldır düşen kağıda'' düşüyor artmıyor ''diyoruz diye suçlu oluyoruz. Burada o kadar çok olumlu bilgi pompalanıyor ki spec adam tutup burada olumlu yorum yazdırmak istese bu kadarını yazdıramaz. düşünki şirketin kapta bile resmi yollardan bildirmediği bilgiler burada fazlasıyla paylaşılıyor. bende uzun vadeciyim bu saatten sonra ama yeni gelenin gözünü boyamaya gerek yok.

Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    Aslolan fiyattır. Fiyatta yaşanan düşüşü, eee ama borsa da düştü şeklinde açıklamaya çalışmak ise ahmaklıktır.

Hakaret etmeden yazı yazamıyor musunuz ? Biraz dinlensin bu arkadaş .. Fikirleri beğenirsiniz veya beğenmezsiniz ama hakarete gerek yok ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Hakaret etmeden yazı yazamıyor musunuz ? Biraz dinlensin bu arkadaş .. Fikirleri beğenirsiniz veya beğenmezsiniz ama hakarete gerek yok ..
    Bu şekilde hareket ederek hisse.net in azalan takipçisini de sıfırlıyorsunuz. Mesela ben son 1-2 yıldır sadece bu başlıkta bir şeyler yazıyordum, bir kendini bilmez yüzünden burada da yazmıyorum artık...Ayrıca bir mecrada yazıyorum sadece, hep burayı övdüm, hatta bazı eski yazdığım başlıklara link verdim...Pişman oldum. Burada katkı verenle, hiç bir halta yaramayıp katkı verenleri taciz edenler aynı muameleye tabi.O zaman neden emek verip bir şey yazsın buraya, zaten forumun gidişatını siz de görüyorsunzudur.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4. Post

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bu şekilde hareket ederek hisse.net in azalan takipçisini de sıfırlıyorsunuz. Mesela ben son 1-2 yıldır sadece bu başlıkta bir şeyler yazıyordum, bir kendini bilmez yüzünden burada da yazmıyorum artık...Ayrıca bir mecrada yazıyorum sadece, hep burayı övdüm, hatta bazı eski yazdığım başlıklara link verdim...Pişman oldum. Burada katkı verenle, hiç bir halta yaramayıp katkı verenleri taciz edenler aynı muameleye tabi.O zaman neden emek verip bir şey yazsın buraya, zaten forumun gidişatını siz de görüyorsunzudur.
    Üstad dipten satmayın diye uyardığın günden bu yana kabaca kayıp %15 civarında. Yeni dip seviyeniz nedir?Birkaç farklı tarihi işaret ederek ilaç zammı konusunda da görüşünüzü yazdınız. Bu konuda beklentiniz yenilendi mi? Bilgilerinizden istifade etmek isteriz.

Teşekkürler. İyi forumlar.
    10. köyden yazıyorum.

5. Rahatsız olduğunuz kişileri engelleyin görmeden geçin. Kendinize muhatap kabul etmeyin devam edin. Ne diye bu kadar büyütülüyor şurası anlamıyorum. Düzgün bi şeyler yazan 3 5 kişi var zaten. 2 güzel şey görmek için 3 sayfa yazı yazılmış oluyor. Ret listesine ekleyin ne onu görün ne yazdığını. Gereksiz kişilerle de muhatap olmamış olursunuz.

Herkese iyi günler.

Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    Üstad dipten satmayın diye uyardığın günden bu yana kabaca kayıp %15 civarında. Yeni dip seviyeniz nedir?Birkaç farklı tarihi işaret ederek ilaç zammı konusunda da görüşünüzü yazdınız. Bu konuda beklentiniz yenilendi mi? Bilgilerinizden istifade etmek isteriz.

Teşekkürler. İyi forumlar.
    Yarayı kaşımaktan bıkmadınız, değil mi?

Adam (kafasınagöreyazan) sizleri kaale alıp cevap yazıyordu (ki zaten bir tek o değer veriyordu), onu da zıvanadan çıkardınız.

Neyse, o güne kadar kendiniz yazar kendiniz oynarsınız artık.

7.  Alıntı Originally Posted by eva Yazıyı Oku
    Yarayı kaşımaktan bıkmadınız, değil mi?

Adam (kafasınagöreyazan) sizleri kaale alıp cevap yazıyordu (ki zaten bir tek o değer veriyordu), onu da zıvanadan çıkardınız.

Neyse, o güne kadar kendiniz yazar kendiniz oynarsınız artık.
    Sen ve senin gibileri tek tek takip edemezki forum yönetimi. Otokontrolünüzü devreye sokun artık. Haddini aşan kişinin ceza alması gayet doğal. Bahsettiğiniz şahıs hakaret etmiş ceza almış. Bunun için bana tepki göstermek ne kadar irrite edici bir durum. Hisseyi konuşan yok. Ben anlamadım sizin olayınızı.

Geçmişte ortaya attığınız ve hissenin güncel durumuyla tamamen zıt görüşlerinize kıymet veriyorum. Gelinen noktada görüşünüzde değişiklik oldu mu diye soru yöneltiyorum. Bu tip konulara cevap vermiyorsunuz fakat asla dahil olmadığınız bir polemiği ilerletme çabasına giriyorsunuz. Hakaret eden birinin ceza almasını kabullenemeyip yine hakarete varan ifadeler kullanmanızı anlamıyorum.
    Siz neden sürekli birilerini kısıtlamaya çalışıyorsunuz? Siz tepki göstereceksiniz diye yazmaktan falan mı çekinmemiz gerekiyor? Varmak istediğiniz nokta nedir? Ben özgürce görüşümü dile getirdiğim için neden sizin bu tavırlarınıza maruz kaldığımı hala anlayamıyorum. Hisseyle alakalı olmayan eleştirileri lütfen rica ediyorum mesaj yoluyla iletin. İnatla forum üzerinden yazıp cevap hakkı doğmasına neden oluyorsunuz ve bu forumun düzenini bozuyor.
    Size rağmen forumu kullanmak gerçekten yorucu olmaya başladı. Artık ne yaparsınız bilmiyorum, fakat forum kuralları dışına çıkmayan konularda sürekli ve artan şiddetli baskılarınıza son verin. İstirham ediyorum. Lütfen.

8. geçmişte peşpeşe 6 gün eksi kapattağı çok var ama 7 çok çok az, yarın artı kapatacağını umut ediyorum. tepeden düşüş nette yüzde 40 ı aştı.

Sayfa 631/717 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •