Sayfa 631/631 İlkİlk ... 131531581621629630631
Arama sonucu : 5044 madde; 5,041 - 5,044 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bt ülkkedde 5500.000 tl kiralık ev var
    360 tl lahmacun niyye olmmasın
    Benim fiyatı engelleme diye bir gücüm yok senin de yok adam isterse lahmacunu 5000 TL ye de satar vergisini versin okey .Mesele şu ben bu hizmete talip değilim alabilecek olsam da almam , bunun bir tavır olarak olması gerektiğini düşünüyorum.Ayrica bu ay 5000 gelecek ay 5500 olmamalı.

Yoksa adam yalı kiralar milyon kira ister veya şahsa özel yemek yapar ister .

Sorun şurada bazı gücü yeten insanlarda bu paraları vermesin ki buradaki sogusleme dursun.

Ayrıca ben bunları takip ettiğim kadarı ile sürekli bir zam hali icindeler yani genel olarak önünüze gelmiş bir menüyü 2 ay sonra aynı rakamlarla aslan bulmak mümkün değil .

Konunun para boyutu zivanadan çıkmış durumda.Ve bu en fakir semte de aynı oranda yayılmış durumda.Toplumsal bir cinnet hali.

Bir acayip anlayış var ,zam yapmam lazım diye , ve bunun sürekli artan ve her yere sirayet eden bir etkis var .

Ne elektrik ne petrol fiyatları ne de işçilik ne de döviz bunlarin yani hizmet sektörünun yaptığı zam kadar artmadı .Bir de onlar artarsa iyice bo.kunu cikarirlar.

Tekrara düşmüş olabilirim ama mesele şu ki bir hizmeti veya mali sorgulamadan aldiginizda adam gidiyor nasılsa deyip çakacak.

....

Aynı konunun benzerini yağ değiştirme isinde konuşmuştuk ben 1000 lira vermemiş ve sonra 300 liraya çözmüştüm.Sonra o esnaflara gidip bunu söyledim böyle aklınıza estiği gibi fiyat vermeyin diye ( 20 yıldır tanırım) bana dedikleri abi millet ödüyor oldu.

Işte en karşı olduğum şey ...
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Tabiki dediğiniz olabilir ama 21 YY'da yaşıyoruz, demek ki ortadoğu bin yıl geri kalmış.

Bir tık gelişmiş ülkelerde buna Türkiye'de dahil, ben böyle Dünyaya çocuk neden getireyim diye düşünen insan çok.
    Abi 21. Yüzyılda yaşananlar ortada. Orada çok çocuk yapmak israile karşı nüfuz arttırmak. Zaten çoğu şehit ediliyor bir kısmı da ülkeden gidiyor.

3.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    %99 müslüman olan ülkede.!!!
    Ahlaksızlık %100 olmuş durumda.!!!
    Kimin eli kimin cebinde belli değil.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Otobanı unutmuşun reis!
    Tüm hızıyla!

Arada bu çıkışların olmasa ne okuduğumu anlamıyorum hee (:

4.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Abi 21. Yüzyılda yaşananlar ortada. Orada çok çocuk yapmak israile karşı nüfuz arttırmak. Zaten çoğu şehit ediliyor bir kısmı da ülkeden gidiyor.
    İsrail 10 milyon nüfus diyelim çok küçük bir ülke ~ 21 bin km2 Van kadar yer, Gazze ise 365 km2 yer oraya o nüfusun tamamını s.kseniz bile nüfuzu (etkisi) falan artmaz, ancak katliama uğrar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 631/631 İlkİlk ... 131531581621629630631

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •