Sayfa 632/1045 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon
Arama sonucu : 8355 madde; 5,049 - 5,056 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

Alıntı Originally Posted by Tasarrufcu Yazıyı Oku
    Eğer tl dolar karşısında değer kaybetmese çoğu yatırımcı altın gümüş yatırımı yapmayacağını düşünüyorum.
    Esas keramet TLnin değer kaybetmesi bence.
    Çoğu kişi değer kaybına uğramamak için altım alıyor.
    Altın 4000 yıldır insanlar tarafından alınıyor sn tasarrufçu,şu son yıllarda o nedenle alınsa ne olacak bu nedenle alınsa ne olacak altın altındır,sen ona şu fiyat desen ne bu fiyat desen ne ,yeter ki altın gibi malın olsun.

2. Ben neye yatirim yaparsam yapayim gun sonunda $ bazinda hesaplama yaparim

Altin yada Gumus alicaksam bunun sebebi tl yi korumak yada tl bazinda kazanc degil islem sonunda $ bazinda kazanca bakarim
    o yuzden suan altin yada gumus almak benim icin uygun degil
    Ama 410 dan altin almissin 1 sene sonra altin %5 dusmus $%10 artmis ne anlami var hic altin riskini alma birak paran dolarda kalsin

Alıntı Originally Posted by Tasarrufcu Yazıyı Oku
    Eğer tl dolar karşısında değer kaybetmese çoğu yatırımcı altın gümüş yatırımı yapmayacağını düşünüyorum.
    Esas keramet TLnin değer kaybetmesi bence.
    Çoğu kişi değer kaybına uğramamak için altım alıyor.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Sn Hkm
    forumdakilere caylak diye hitap etmesi normal ? benim o sahisa Hazimsiz demem anormal mi yani
    Sn culpable o şahıs da benim üstat dediğim nasrullah ayana cahil demiş,üstelik nasrullah hoca foruma üye değil,cevap hakkını bile kullanamaz,bırakın ilgili şahıs kendi cevabını versin,siz bence düzeyinizi gene de bozmayın.Çıksın 14. gönderim ama çaylak falan değilim desin kendini savunsun siz boşverin o tartışmayı.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Ons 2000 dolar üzerinde geldi. Küresel riskleri gören büyük el bunu 2500 üstünde tutsaydı, elinde yeteri kadar var zaten ve bize almak İçin fırsat vermeseydi, hatta orada ihtiyacı olanlarda satardı, sonrada istediği rakama götürebilirdi. Ama bunu yapmadı, daha pandemi zirve yaşarken 530 liradan 397 liraya getirdi. Malasef ciddi yatırımcı bu türbülansı değerlendiremedi. Gözler tekrar 530 da, ne zaman gelir bilmek zor. Şahsen bende başka bir piyasada örneğin dolar yada borsa piyasasında işlem yapanların alternatif piyasayı iyi okuması gerektiğini düşünüyorum. Sizi okuduktan sonra 1929 yılları sebep ve sonuçları daha iyi anlaşıldı. Salt olarak 15 bin dolar onsa hedef verip dünyadan kopmak asla doğru değil. Teşekkürler.
    Sizce gümüş fiyatı normal mi,gümüşün fiyatı kaç olmalı.

Ben bu forumda dolarda yükseliş kaçınılmaz topiğinde arkadaşlar bu altından neden kimse bahsetmiyor 1100 dolarlara gelmiş, kaç yıllık değer,çıkarma maliyeti 900 950 dolar diyorlar dediğimde sanki rodyumdan bahsetmişim gibi millet ne altını diyorlardı.E ne oldu da 1100 dolardan 2000 küsur dolara gitti beş yılda.Ne değişti,o değişime neden olan paradigma değişikleri geri mi döndü.Olaylara biraz geri çekilip bakmak lazım.

GMSTR nin topiğine gidin,ilk sayfalarda benim yazılarım vardır.2 yıl önce bu forumun en rağbet gören topiklerinden olabilir diye yazım var.Alltının gümüşün daha gidecek çok yolu var daha yeni başladılar ralliye.

7. Amac birikimi Tl karsi korumaksa Aliriz $ i nasil olsa her turlu TL ye karsi koruyor
    emtia alinip satiliyorsa sahsimin amaci sudur : dolar zaten tl ye karsi beni koruyor emtia da yaptigim alim satim ile $ bazinda kazanc saglamak

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Ons 2000 dolar üzerinde geldi. Küresel riskleri gören büyük el bunu 2500 üstünde tutsaydı, elinde yeteri kadar var zaten ve bize almak İçin fırsat vermeseydi, hatta orada ihtiyacı olanlarda satardı, sonrada istediği rakama götürebilirdi. Ama bunu yapmadı, daha pandemi zirve yaşarken 530 liradan 397 liraya getirdi. Malasef ciddi yatırımcı bu türbülansı değerlendiremedi. Gözler tekrar 530 da, ne zaman gelir bilmek zor. Şahsen bende başka bir piyasada örneğin dolar yada borsa piyasasında işlem yapanların alternatif piyasayı iyi okuması gerektiğini düşünüyorum. Sizi okuduktan sonra 1929 yılları sebep ve sonuçları daha iyi anlaşıldı. Salt olarak 15 bin dolar onsa hedef verip dünyadan kopmak asla doğru değil. Teşekkürler.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Arkadaşlar 2020 yılının flaş yatırım aracı gümüş olacak.Borsada gümüş almak mümkün dedikleri zaman bu fonu buldum.Bence 2020 de en çok artacak kağıt bu.Bu entry yi ilk yazan forumdaş olmak bakalım 2020 sonunda bana ne gibi bir duygu yaşatacak.Fon hakkında sorusu olan varsa cevaplayabilirim,baya mesai harcadım da ))))))))))))

Sayfa 632/1045 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •