Ben neye yatirim yaparsam yapayim gun sonunda $ bazinda hesaplama yaparim
Altin yada Gumus alicaksam bunun sebebi tl yi korumak yada tl bazinda kazanc degil islem sonunda $ bazinda kazanca bakarim
o yuzden suan altin yada gumus almak benim icin uygun degil
Ama 410 dan altin almissin 1 sene sonra altin %5 dusmus $%10 artmis ne anlami var hic altin riskini alma birak paran dolarda kalsin
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Sn culpable o şahıs da benim üstat dediğim nasrullah ayana cahil demiş,üstelik nasrullah hoca foruma üye değil,cevap hakkını bile kullanamaz,bırakın ilgili şahıs kendi cevabını versin,siz bence düzeyinizi gene de bozmayın.Çıksın 14. gönderim ama çaylak falan değilim desin kendini savunsun siz boşverin o tartışmayı.
Ben bu forumda dolarda yükseliş kaçınılmaz topiğinde arkadaşlar bu altından neden kimse bahsetmiyor 1100 dolarlara gelmiş, kaç yıllık değer,çıkarma maliyeti 900 950 dolar diyorlar dediğimde sanki rodyumdan bahsetmişim gibi millet ne altını diyorlardı.E ne oldu da 1100 dolardan 2000 küsur dolara gitti beş yılda.Ne değişti,o değişime neden olan paradigma değişikleri geri mi döndü.Olaylara biraz geri çekilip bakmak lazım.
GMSTR nin topiğine gidin,ilk sayfalarda benim yazılarım vardır.2 yıl önce bu forumun en rağbet gören topiklerinden olabilir diye yazım var.Alltının gümüşün daha gidecek çok yolu var daha yeni başladılar ralliye.
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Arkadaşlar 2020 yılının flaş yatırım aracı gümüş olacak.Borsada gümüş almak mümkün dedikleri zaman bu fonu buldum.Bence 2020 de en çok artacak kağıt bu.Bu entry yi ilk yazan forumdaş olmak bakalım 2020 sonunda bana ne gibi bir duygu yaşatacak.Fon hakkında sorusu olan varsa cevaplayabilirim,baya mesai harcadım da ))))))))))))
Yer İmleri