Sayfa 632/1011 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 5,049 - 5,056 arası.

Konu: Viop XLVI

1. Eski bir film vardı bir evde insanlar yaşıyor, filmin sonuna doğru o evin aslında başka bir evdeki oyuncak ev olduğunu anlıyoruz, bir başka filmde de biri hapishanede yaşıyor bir bakıyoruz aslında bir kişinin çekmecesinin kutusunda yaşıyor, hatta o da daha üstteki birinin kutusunda yaşıyor.

Bu tip benzer filmler var, demek bu şekilde görüşü olanlar senaryo yazıp film yapıyorlar.

Tabi bunlar birer görüş, hakikat farklı olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Fırıncı, millet ekmek çok tüketiyor ahmak oluyor dedi, içeriye aldılar.

Şu sıralar tavuk eti ucuzladı gibi, ekmekden daha hesaplı.

Düdüklü tencerede tavuk haşladım güzel oldu, ama kekik, sumak, karabiber, kimyon, acı biber çok baharat koydum.

Lezzet denilen şey baharattan geçiyor bence.

Kadının yaşlı annesi var, ben karbonhidrat vermiyorum ona yoksa duba gibi olur, bakamam dedi.
    Kanserin gerçek nedenini bulan ve "1931 yılında Tıp alanında Nobel ödülü alan Dr. Otto H Warburg'un araştırmaları sonucunda;
    Oksijen eksikliğinin, vücudun asit seviyesinin yükselmesine neden olduğu tesbit edildi.
    Kanserin esas sebebi; vücutta aşırı asit bulunmasıdır.

Yediğimiz yiyecekler, vücudumuzda uygun pH seviyesini sağlamakta hayati bir önem taşır. pH dengesi, vücudunuzun tamamındaki sıvılarda ve hücrelerde asit ve alkali arasındaki dengedir.

Vücudunuz, hayatta kalabilmek için, kandaki pH seviyesini hafif alkali bir seviye olan 7.365 noktasında dengede tutmak zorundadır. ,,
    Maalesef, günümüzdeki tipik beslenme şekli işlenmiş şekerler, rafine edilmiş tahıllar, genetiğiyle oynanmış +

organizmalar gibi zehirli ve asit oluşturan yiyeceklerle doludur.Bu da, sağlıksız, asidik bir pH oluşmasına neden olur.
    Dengesiz bir pH, hücresel aktiviteleri ve fonksiyonları kesintiye uğratabilir.
    Fazla asidik bir pH, kanser, kalp-damar rahatsızlıkları, şeker hastalığı, +

kemik erimesi ve reflü gibi birçok ciddi sağlık sorununa yol açabilir.

YÜKSEK ASİTLİĞİ ÖNLEMEK İÇİN EV TARİFLERİ
    Malzemeler: 1/3 çay kaşığı karbonat ve 2 yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu veya organik elma sirkesi..
    Hazırlanışı: Tüm malzemeleri karıştırın. Asit/baz kombinasyonu anında köpürmeye başlayacaktır.

Köpürme durana kadar karbonat eklemeye devam edin ve bardağı yaklaşık 250 ml suyla doldurun. Hepsini bir kerede için. Bu ev tarifi pH dengesini sağlayacak ve vücudunuzda alkali oluşturan bir ortam yaratacaktır. Mide asidine de çare olacak ve kandaki aşırı asitliği engelleyecektir

Çeviri: Ceren Yalın
    Referanslar: Amerikan Ulusal Tıp Kütüphanesi, pH Mucizesi: Diyetinizi Dengeleyin, Sağlığınızı Geri Kazanın, William Reed Business Media.

https://twitter.com/garibiali/status...48267689906177

3. Sn.Ariston,özür dileyerek yazıyorum,geride miras bırakacağınız size çok yakın insan yoksa,bol oksijenli ortamda,her şeyin en iyisi ve en doğalını tüketmek gerekir.
    Ben geçte olsa biraz daha dikkat ediyorum yaşantıma.

4.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Sn.Ariston geride miras bırakacağınız size çok yakın insan yoksa,bol oksijenli ortamda,her şeyin en iyisi ve en doğalını tüketmek gerekir.
    Ben geçte olsa biraz daha dikkat ediyorum yaşantıma.
    Şu an ben de onu düşünüyordum. Komşum da kendine bak diyor.

Sanki bir şeye darıldım ve hayatın içinde olmak istemiyorum ama somut olarak neye darıldığımı bilimiyorum.

Güzel bir şarkı var. Zamanında yaşlı komşum dinlerdi. Güfteyi yazan, konu benimle alakalı değil hayatta başkalarından gözlemim demiş.

Gönül aşkınla gözyaşı dökmekten usandı artık
    Zirâ gözde yaş kalmadı sabr ile uslandı artık
    Ağlasan da faydası yok sevsen de zamânı geçti

Beste: Selâhattin İnal Güfte: Ali Sarcan Makâm: Rast Usûl: Düyek Seslendiren: Mediha Şen Sancakoğlu

Kaynak : https://sarkilarnotalar.blogspot.com...en-usandi.html
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Şu an ben de onu düşünüyordum. Komşum da kendine bak diyor.

Sanki bir şeye darıldım ve hayatın içinde olmak istemiyorum ama somut olarak neye darıldığımı bilimiyorum.

Güzel bir şarkı var. Zamanında yaşlı komşum dinlerdi. Güfteyi yazan, konu benimle alakalı değil hayatta başkalarından gözlemim demiş.

Gönül aşkınla gözyaşı dökmekten usandı artık
    Ağlasan da faydası yok sevsen de zamânı geçti

Beste: Selâhattin İnal Güfte: Ali Sarcan Makâm: Rast Usûl: Düyek Seslendiren: Mediha Şen Sancakoğlu

Kaynak : https://sarkilarnotalar.blogspot.com...en-usandi.html
    Güzel şarkı,rakı sofrasında söyleyen olursa eşlik ederim.
    Geçmişi geride bırakmak gerçekten çok zor ama geçmişte yaşamak için de hayat bir O kadar da kısa.
    Komşunuz sizi seviyor ve saygı duyuyor,bence hayatta en önemli 2 şey sevilmek ve saygı.
    Geçmiş geçmişte kaldı,,Amannnnn deyip geçiniz efendim.

5449,9..........

7. 2023
    XBRUSD 170 USD ( hedef)
    XAU/USD 1900 USD (hedef)
    Ben graftan anlamam
    Lucky Player graf dayar bunlara
    Okursa tabi ki

8. Askıda Borsa.

YTD

Sayfa 632/1011 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri