Sayfa 633/1000 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,057 - 5,064 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1. Yardım konusunu işlemiş ve hayır eylemişsiniz. ) En büyük organizasyonlar devletlerdir. Bir devlet en ücradaki mezraya bile ulaşmak zorundadır. O halde ;

- En alt örgüt olan muhtar, köy imamları, ( köy öğretmeni kalmadı ) jandarma karakolları sorumluluk sahalarındaki her hane ve fertleri adeta fişleyecek ! ( ekonomik, hastalık, eğitim vb. )

- kaymakamlıkta bu bilgiler ilçe bazında birleşecek. Sonra valilikte ..... en son ilgili bakanlıklarda. Bu arada belediyelere kendi bölgelerindeki bilgiler iletilecek.

Merkezden ( bakanlıktan) her haneye ihtiyacına göre ( şeffaf standartlarla ) aylık- yıllık gider belirlenerek açılacak banka hesabına parası yatacak. yalnızzzz, eğitim için verilen para yerine gidiyormu diye yine muhtara, jandarmaya ve kayıtlı okula takip sorumluluğu verilecek. Hasta için aynı şekilde tedavi sürecini ilçe sağlık ve aile hekimliği takip ederek raporlaştıracak.

Bu ailelere ilk müdahale böylece yapıldıktan sonra ; yaşadıkları yerde , tarım, sanayi veya hizmet sektörüne eğitimlerine, yaşlarına bakılarak yönlendirilecek ve böylece kendi gelirlerini sağlamaları temin edilecek.

2. Yoksa, tam da istendiği gibi bu insanlar tarikatların, vakıfların ve kötü niyetlilerin önüne atılmış olacaktır. Organizasyon çok kolaydır. Örneğini kaç defa gösterdiler bu ülkeye. istediklerin de Türkçe olimpiyatları, kutlu doğum haftaları kutlamaları ve ülkeler arası öğrenci transferleri saat gibi yapıldı. Hatta bir günde yüzbinlerce insan ilden ile mitinge taşınarak, yemeleri, içmeleri mükemmel ayarlandı.

3. Bu işe devlet atmazsa, bakabileceği kadar çocuk yapması gerektiğini öğretmez ise daha çok mağduriyetler ve insan israfları görülür.

4. Ben hiç kimseye bireysel yardım yapmıyorum. sn. egeli nin dediği gibi zaten verdiğimiz vergiler yerine gitse yardıma muhtaç kimse kalmaz. Ayrıca her sülale ( yakın akraba anlamında ) kendi içinde bu organizasyonu yapabilir.

Biz geliri en yüksek olan 7 kişi, her yıl haberleşir o yıl içinde aileden kimin ihtiyacı olduğunu istişare ederiz. O yıl bütünüyle oraya odaklanırız. Örnek ; geçen yıl, benim biraderin oğlu cerrahpaşa da mağdur oldu. özel yurda geçmek zorunda kaldı. Birader de arkadan gelen ikiz oğlanları YKS hazırlığı için zorlandı. Tıp okuyan yeğenin 4 yıllık masrafını hesaplayarak peşin banka hesabına yatırdık. Çocuk hiç bir yerden burs alamadı. Bu yıl babası vefat eden hanımın yeğeni için aynı şekilde ( evlenecek kız ) yardımlaşıyoruz. Böylece hiç bir şey israf olmuyor. Yardımların gittiği yer ve konusu da insan için hayırlı olmuş oluyor.

5. Yabancı bankaların müşterilerine sms göndererek TL . bacaklı işlemlerini kapatmaları için süre vermesi beni huylandırdı. Kapatmak yerine kaldıraçsız yapılabilirdi. Bu durum aslında ülke için iyi değil düşüncesindeyim. Sonuçta elinde TL. olan işlem yapabilmeli.

6.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Cok dogru. Siz dilenciye yardim yaptikca tesvik etmis oluyorsunuz. Boyle de para kazaniliyormus deyip surekli dileniyorlar. Calismak istemiyorlar.
    O kadar alisiyorlar ki..bir muddet sonra sizden yardim istediklerinde vermezseniz zorla aliyorlar....gasp adam yaralama..cinayete kadar gider

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bir de devlete dilenenler var fonlar araciligiyla yardimlari alip calismayanlar, ben buna bizzat sahidim bu insanlar gercek ihtiyac sahiplerine de engel oluyor, adam saglikli her isi yapabilecek durumda ama aldigi parayla gidip kahvede okey oynuyor, tarlada calismiyor ya da baska bir is yapmiyor, biz çalışanlar enayi durumuna dusuyoruz ve bunlari finanse ediyoruz.

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Yardım konusunu işlemiş ve hayır eylemişsiniz. ) En büyük organizasyonlar devletlerdir. Bir devlet en ücradaki mezraya bile ulaşmak zorundadır. O halde ;

- En alt örgüt olan muhtar, köy imamları, ( köy öğretmeni kalmadı ) jandarma karakolları sorumluluk sahalarındaki her hane ve fertleri adeta fişleyecek ! ( ekonomik, hastalık, eğitim vb. )

- kaymakamlıkta bu bilgiler ilçe bazında birleşecek. Sonra valilikte ..... en son ilgili bakanlıklarda. Bu arada belediyelere kendi bölgelerindeki bilgiler iletilecek.

Merkezden ( bakanlıktan) her haneye ihtiyacına göre ( şeffaf standartlarla ) aylık- yıllık gider belirlenerek açılacak banka hesabına parası yatacak. yalnızzzz, eğitim için verilen para yerine gidiyormu diye yine muhtara, jandarmaya ve kayıtlı okula takip sorumluluğu verilecek. Hasta için aynı şekilde tedavi sürecini ilçe sağlık ve aile hekimliği takip ederek raporlaştıracak.

Bu ailelere ilk müdahale böylece yapıldıktan sonra ; yaşadıkları yerde , tarım, sanayi veya hizmet sektörüne eğitimlerine, yaşlarına bakılarak yönlendirilecek ve böylece kendi gelirlerini sağlamaları temin edilecek.
    Sayin ressam burasi malum Türkiye bu ulkede ise girersen veya ne halt yersen ye il ve ilçe baskanliklari liste yapar ona gore bu seffaflik suistimal edilir, sorun ulkenin gereğinden fazla siyasilesmis olmasi, yani yapilan is oya devsirilmek zorunda, degismesi gereken tam olarak bu keske parti ve siyaset dunyadan sonsuza dek kazinsa.

8.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Yabancı bankaların müşterilerine sms göndererek TL . bacaklı işlemlerini kapatmaları için süre vermesi beni huylandırdı. Kapatmak yerine kaldıraçsız yapılabilirdi. Bu durum aslında ülke için iyi değil düşüncesindeyim. Sonuçta elinde TL. olan işlem yapabilmeli.
    fayda analizi yapıyorlardır kısa vadeli hedeflerle uzun vadeli programlar
    bunlar Badem anında dönerler, yeter ki kısa vadede amaç hasıl olsun
    önce orgazm sonra gerekirse ön sevişme, hedefe gelince vagondan atla..

Sayfa 633/1000 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •