Hocam şifre konulabilir.
Sizinle irtibata gecen kisiler şifreyi bilse daha iyi olur.
Twitterda bugun biri daha paylasmisti excel dosyasini.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam şifre konulabilir.
Sizinle irtibata gecen kisiler şifreyi bilse daha iyi olur.
Twitterda bugun biri daha paylasmisti excel dosyasini.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence bir çözüm bulup buraya katkı sunanlar dışında rastgele erişilemesi engellense uygun olacak gibi.
Ayrıca bazı fonları sık sık öven arkadaşlar bence hata yapıyorlar.
Daha öncede defalarca yaşandı.
Burası çok okunan bir yer.
Sık sık övülen o başarılı fonlara bu övgüler sonucunda aşırı giriş yaşanabiliyor ve o fon bocalıyor, durağanlaşıyor.Öven arkadaşlar adeta kendi ayağına sıkıyor.
Benim önerim teknik konular, taktik konular konuşulsun ama sık sık ***** fonu mükemmel, uçuyor , kaçıyor gibi yorumlardan kaçınılmalı.
Aslında buradaki paylaşımları yapan arkadaşlar iyi niyet ve yardımlaşma duygusu ile davranıyor. Bu iyi güzel ve anlaşılabilir bir durum. Kaç yıl oldu bilmiyorum ama ben bu foruma üye olmadan önce forumu bayağı takip etmiştim. Yani yazlılanları okuyan sadece burası ile sınırlı değil.
Ben de fon önermenin geri dönüş olarak iyi sonuç vermediğini düşünüyorum. Peki buraya ne yazalım? sorusu akla geliyor. Şu olabilir. Günlük ekonomik bilgiler, bir fon ile ilgili değerlendirme, portföy dağılımı en uygun nasıl olmalıdır? v.s Ama bu fon çok getiriyor gibi paylaşımlardan kaçınılmalı kanatindeyim.
Aslında bütün bunlar hazır bilgiyi zahmetsizce elde etme durumu ile ilgili. Örneğin bütün fon bilgilerini "kap" dan elde etmek incelemek mümkün. Yani bilgiler erişilebilinir. Eğer yatırım yapıyorsanız biraz da çalışmak gerekir. Böylece kendimizi de geliştirmiş oluruz. Bir tavsiye eğer değer verdiğiniz, güvendiğiniz arkadaşlar varsa özel mesaj yolu ile karşılıklı bilgi alış verişinde de bulunabilinir. Bol kazançlar
Fonları takip edenleri küçümsüyor muyuz bu durumda ? Tefas var analizleri ordan da yapabiliyorsunuz.. az buçuk hesap kitap bilen burda övüldü diye atlar mı ? Ben şahsen her hafta sonu bu analizleri yapıp karar veriyorum. Burda övülenler de zaten uçta gezenler herkesin gördüğü..
Yer İmleri