Sayfa 634/964 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684734 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 5,065 - 5,072 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by volbor Yazıyı Oku
    bu topikde
    bir tek size cevap veriyordum
    ama artık maalesef size de cevap vermeyeceğim
    çünkü sadece kendi yazdığınızın bir anlamı var zannedip
    karşınızdakinin boşa çıkmış sanmaktasınız

klasik yeni ky bulaşmasın yazımı arada bir yazar geçerim

diğer düşüncelerim belli

koddışı için düşündüğüm maksimum tarihde belli
    merak eden arar bulur

artık yeni birşey yazmamı gerektiren bir durum söz konusu değil
    fikirlerim 2013 kasım dan bu yana aynı ve sabit
    ve sonuncu hariç tamamı gerçekleşti

tüm küfür ve hakaret edenlere sözlerini misli ile iade ediyorum

koddışı olduğunda görüşürüz
    yazacak yuz olmadığından yazmıyacağım demek durumunda kaldı.
    Ayrıca koddışı yerine yakın izleme pazarından çıkış için gerekli şartların oluşmasına çaba gösterip fikir üretilmelidir.
    şurdan döner şurdan alınır ben sattım ben aldım boş lafları yazmayalım lütfen

2.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    adam altan alttan lot arttırmış birde utanmadan yazıyor hala.
    Kardeşim bana bulaşmayın diğerleri ile de bir tutmayın. 1 yıl önceki sayıyla algı yapmayın keşke 1 yıl öncede almasaydık. 1 yıl olmuş yeni 50 ler oldu. Bana bulaşmayın benim uzerimden algı da yapmayın. Bildiklerini hislerimi devamlı yazarım. Yok 1.35 çağrı yok yok şu yok bu? Bulaşmayın bana. Yoksa savcılığa gitcem el mi Yaman ben mi Yaman incelesinler forumları. Bulaşmayın.... bu son uyarım.

3. Vakar Tekstil Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti. ve Akayteks Tekstil Pazarlama Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.'nden (Unvan değiştirerek Akayteks Tekstil İnşaat San.ve Tic.A.Ş. oldu) olan alacakların tahsilatına yönelik hukuki işlemler ile ilgili olarak;
    Malatya Asliye Hukuk Mahkemesi nezdinde devam eden "Muvazaaya dayalı tapu iptal ve tescil davası" nda mahkeme, Bursa Asliye Ticaret Mahkemelerine yazdığı müzekkere neticesinde Bilirkişi incelemesi yapılmış olup bilirkişi raporu mahkemeye sunulmuştur. Bununla birlikte, dava ve delillerin değerlendirilmesi amacıyla keşif icrasına karar verilmiş olup henüz keşif yapılmamıştır. Söz konusu dava derdest durumdadır.
    Ayrıca; bunlara ilaveten bağlı otaklığımız SİS Sayılgan Dokuma tarafından Vakar Tekstil'den ve Akayteks Tekstil'den olan cari hesaptan doğan alacaklar için alacak davası açılmış olup söz konusu alacak davaları derdest durumdadır.
    Sayın, Pay sahiplerimizin bilgisine sunulur.
    KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş.

4.  Alıntı Originally Posted by sdksmr19 Yazıyı Oku
    Herkes herkes ten hakkını alır merak etmeyin. Benim her konuda vicdanım rahat. Sizin yorumlarınızı almamış olabilirim ama satamadık . 56 hareketinde kalmazdım. Yok çağrı yok şu yok bu . Millet Danıştay haberini biliyor biz 1.30 çağrı hayallerini kuruyoruz durmaz dım 56 hareketinde aha 1 yıl daha gitti ömürden
    capsler hazır. bak 56 hareketinde kalmazmışsın. 54 oldu hadi gazla

5. hepsinin capsi alınıyor şu an. bilgin olsun.

6.  Alıntı Originally Posted by sdksmr19 Yazıyı Oku
    Mal çıkmadıkları ne malum. 150 mlyon u bitirememişlerdir 4 yıldır sağa sola yandaşlarına dağıttıklarını. SS en son kaça kadar sattı da bürüt e aldılar hisseyi? Eylül bültenine takıldım. Şirketten 200 küsür mlyn çıkarılmış diyor spk. Kimse de bunun peşine düşmüyor. Sonuçta gözaltında paslaşa paslaşa eritiyor olamaz mı? Şu zaman a kadar hep algı hep algı???
    evet eritiyor paslasa paslaşa. algıcı seni

7.  Alıntı Originally Posted by sdksmr19 Yazıyı Oku
    Eee spk mali tabloyu düzelt diye ne zaman a kadar süre vermişti? 2017 de bitti. Noldu banka görüşmesi, noldu brüt ü , nolcak şimdi? Bu kadar kişinin vebali? Her şey trt mı oldu
    brüt ne oldu acaba.

8.  Alıntı Originally Posted by sdksmr19 Yazıyı Oku
    Açıkcası demek istediğim şu blokeler in kalkması kimin yararına ky nin öpülmeme garantisi varmı ? Fiyat yukarı mı gidecek milletin 4.5 yıllık zaman kaybını, stresini mi telafi edecek ne olcak ? Sonuç : 4.5 yıl oldu :0. 37. bloke çözülmesin banane beni düşünmeyeni ben mi düşüncem.
    blokeler aman kalkmasın. yükselir hisse fiyatı. aman kalkmasın dimi.

Sayfa 634/964 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •