Sayfa 634/919 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684734 ... SonSon
Arama sonucu : 7345 madde; 5,065 - 5,072 arası.

Konu: DOHOL - Doğan Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,014
     Alıntı Originally Posted by kçkytrmcı Yazıyı Oku
    Şaibe..hortum..iltimas...katakulli...var mı?
    Yok mu?
    Bilemem ama...
    Kap haberi varsa şakkadanak temiz olduğunu anlayan eleman dolu buralar.
    Emminin siciline bakıp temkinli olmak ve de fazla uçuk kaçık rakamlara takılmadan kar gördüğümde alır geçerim kendi stratejim.
    Buraya göre değil kendi aklınız ve de stratejinize uygun hareket ediniz benim diyeceğim.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bu modeller böyle abi.. hisse yükseldimi sesleri yükselir hisse düştümü gıkları çıkmaz.. 240 larda verdiler gazı, ben kapanış rakamı 175 dedim sorduklarında.. bir kaç hafta sonra 177 ye geldi geçenki düşüştü yalanmı? 175 yazınca taşak geçtik sandı bazı sazanlar hahahahahaha

Bir insan yönetimine güvenmediği ,dürüst olmadığına inandığı ,düşünce sevindiği kağıdı neden elinde tutar ki.

Adam kağıt 1.75 olsa nerdeyse sevinecek,kafaya bak.

Ha kağıt 2.40 da iken 1.75 öngören adam 2.40 da çakar 1.75 den alır.E yaptın mı ,o da yok,lafa gelince ben borsadan para kazanamıyorum,e elbet kazanamazsın ,teknik yok, temel yok habire laf.

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ha kağıt 2.40 da iken 1.75 öngören adam 2.40 da çakar 1.75 den alır.E yaptın mı ,o da yok,lafa gelince ben borsadan para kazanamıyorum,e elbet kazanamazsın ,teknik yok, temel yok habire laf.
    İnsanları savunmak bana düşmez ama, onun böyle bir öngörüde bulunması, böyle davranmaması nedeniyle eleştirilemez. Hele ki Başarı Başarısızlık kıstası açısından değerlendirilemez diye düşünüyorum. forumun aynı zamanda fikir paylaşım yeri olduğunu da hatırlatayım .

Alıntı Originally Posted by Derida Yazıyı Oku
    İnsanları savunmak bana düşmez ama, onun böyle bir öngörüde bulunması, böyle davranmaması nedeniyle eleştirilemez. Hele ki Başarı Başarısızlık kıstası açısından değerlendirilemez diye düşünüyorum. forumun aynı zamanda fikir paylaşım yeri olduğunu da hatırlatayım .
    Pardon hangi fikir,resim paylaşımı dışında fikir beyan etmediğini zaten kendisi yazdı.Sazan, hortum şu bu bunlar mı fikir sn derida.Elbet borsadır kazanç da olur kayıp da.Ama bir şey yazarken ,bir kağıdı alırken satarken arkasında bir düşünce bir bilgi bir şeyler olacak üstüne konuşacağız.Ben kağıdı şurdan alayım bakalım ne olacak diye kağıt alınıp satılır mı.Fikrini bilgisini paylaşana sazan denir mi.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Adam sermaye artırımı yapıyor,kap a da diyor ki ben bu sermaye artırımını yaptım ama gelen parayı sesanın alımında kullanacağım.Kap özürlü elemanlar hemen bu sesanın alımında kullanılacak kısmını okumayıp ,görmezden gelerek vay dolandırdı bizi.Adam kap a şirket aldık şu anki kurla bu rakam şuna tekabül ediyor diyor,bizim arkadaşlar kap a bakıyor vay sen sen şu anki kurla buna tekabül ediyor dedin bunu bu kurla sabitledin diye anlarım ben ,paramızı hortumladın vay alçak falan.Adamlar ne yapsa boş kapa ne yazsalar hiç bir şey olmasa da kesin bir şey oldu diyen adamlara adamlar ne desin.Hayır para bağladık varsa bir çakallık biz de uyanalım konuya diyoruz ,az bişi araştırınca olayın saçmalık olduğunu anlıyoruz ,buraya yazınca da gereksiz yazılar ,neyse beklemeye devam.Ha burada yazılanlara bakıp kendi aklını kullanmayan adam kendi akıl süzgecinden geçirmeyen adam hemen borsadan çıksın o kısmı ayrı tabi.
    Şaibe hortum iltimas var mı yok mu bilemem,e sen ne bilirsin ,ha tamam kap ı yorumlamayı bilip bilmediğimizi bilirsin oldu kardeşim ,neyse devam edelim yolumuza.
    Misal burada yazdıklarıma itirazınız var mı sn derida,olan bitenler bu yazdığım entry minvalinde gelişmedi mi.Yazdıklarım doğru değil mi.

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Pardon hangi fikir,resim paylaşımı dışında fikir beyan etmediğini zaten kendisi yazdı.Sazan, hortum şu bu bunlar mı fikir sn derida.Elbet borsadır kazanç da olur kayıp da.Ama bir şey yazarken ,bir kağıdı alırken satarken arkasında bir düşünce bir bilgi bir şeyler olacak üstüne konuşacağız.Ben kağıdı şurdan alayım bakalım ne olacak diye kağıt alınıp satılır mı.Fikrini bilgisini paylaşana sazan denir mi.
    geçmişten gelen paylaşımlarından anladığım kadarıyla temellendirilmiş bir öngörüsü var. en azından kendi içinde tutarlılık teşkil eden. Öte yandan aranızdaki atışmalardaki kullandığı dil onun fikrinin olup olmadığı hakkında değil de daha çok ahlaki tutumuyla ilgili bilgi verir. onun içinde bir şey diyemem.

Sayfa 634/919 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •