https://twitter.com/TCabarti/status/1560380315285217282TC Abartı Timi
@TCabarti
İroni falan galiba bu video
boris değil
@incitatuss
·
36d
Normatif kadınlıktan tiksiniyorum ama ibine de olamıyorum klübü gelecekte ağzına kadar dolu olacak
https://twitter.com/TCabarti/status/1560380315285217282TC Abartı Timi
@TCabarti
İroni falan galiba bu video
boris değil
@incitatuss
·
36d
Normatif kadınlıktan tiksiniyorum ama ibine de olamıyorum klübü gelecekte ağzına kadar dolu olacak
Almanya'nın başına böyle bir ahmak gelmemiştir. Türkiye'de de Sosyal Demokratım falan diyenler, bu çapsız ahmağı takip etsinler. İmamoğlu bile bu kadar değil. Bugün Kuzey Akım'da yine arıza oldu. Burada bakım yapılması lazım. Bu bakımı da Almanlar yapacak. Rusların, Almanya'nın gazını kestiği ya da keseceği falan yok. Bu bakımı Almanya'da yapabilecek firma yok. Bu tür bakımları Japonlar yapabiliyor. Japonlar bakımı yapmaya hazırlar, hükümet çağırsa derhal Almanya'ya gidip, işe başlayacaklar.Scholz yüksek enerji fiyatları nedeniyle alım gücü düşen Alman halkı için mali destek paketini açıklarken yuhalandı.
Fakat başka fırıldaklar dönüyor. Gaz dağıtım şebekeleri el değiştiriyor. Kuzeydeki yani Hamburg merkezli sermaye buraları ele geçirmeye çalışıyor. İşte bu sermaye, seçimlerde Scholz'u desteklemişti. Japonlar bakıma bugün başlasa anca 6 ayda biter. Bu salak Almanya'yı kışın ortasında gazsız bırakacak.
Sosyal Demokratlar konuşurlar da iş yapmaya gelince işte böyle sıçarlar.
Derya Unutmaz, MD
@DeryaTR_
·
17d
Fransa'nın en tanınmış ressamlarından biri olan Jean-Léon Gérôme'nin “Dans Eden Zeybekler” adlı bu muhteşem eseri, Sultan Abdülaziz döneminde, 1875 yıllarında Şeker Ahmet Paşa tarafından tedarik edilmiştir. Jean-Leon aynı zamanda meşhur ressamımız Osman Hamdi Beyin de hocasıdır.![]()
ANKARA KUŞU
@ankara_kusu
·
2s
AK Parti vekili Mahir Ünal’ın memleketi Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesindeki esnaf ziyaretinde gerginlik olmuş.
🇹🇷Yüksel Hoş (PhD)
@yukselhos
·
6s
KKTC muhalefeti TL'nin aşırı değer kaybı sebebiyle Euro'ya geçilmesini talep etti.
Para vereceğimiş. Hadi urdan. Para didiğin nedir be ya? Adamın nükleer füzeleri var. Dünya karıştığında, Kuzey Kore'nin caydırıcılığını parayla hesapla bakalım?Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
8s
Rusya devletine bağlı medya
Kuzey Kore liderinin kız kardeşinden Güney Kore liderinin 'nükleer arınma karşılığı ekonomik yardım' teklifine yanıt: Kaderimizi mısır kekiyle takas etmeyiz, saçmalamayı kes, çeneni kapa.
Yer İmleri