Sayfa 635/717 İlkİlk ... 135535585625633634635636637645685 ... SonSon
Arama sonucu : 5730 madde; 5,073 - 5,080 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    Büyük resimi göremiyorsun zira gırtlağına kadar hissedesin anlaşılan. Bölgede topyekün savaş rüzgarları esiyor, Putin Ukraynaya ağır silah veren batıyı sınırlı nükleer karşılık verme ile tehdit ediyor,Kuzey Kore ile askeri işbirliği yapıyor.Sende bu ortamda Deva nın yükselmesini çok beklersin. Düştükçe al ve ortalamanı düşür tavsiyem,paran kaldı ise tabi.Ama kötü senaryo olursa tüm borsa göçer ve çok üzülenler olur emin ol ama sonrasında bekleme gücü olupta doğru hamleyi yapanlar da iyi paralar kazanır. İnşallah kötü senaryo olmaz,bekleyip göreceğiz.
    Allah akıl fikir versin ne diyeyim. Allah kimseyi akıl noksanlığıyla sınamasın.
    Devanın fiyatını Lübnana bağladın olmadı. Kuzey koreye kadar gittin.

Madem bu kadar iyi biliyordun neden 76 liradan aldım diye haber salık verdin oda başka bir soru işareti .
    10. köyden yazıyorum.

2. Lübnanın karşuluğı ile ne alakası var,salsırılar Iranın hizbullahına karşı idi.Ben 76 %25 düşğş olduğu için almıştım,Deva daha fazla dğlmez diyerek.Ama şşmdi ortalamam 72 oldu.Sen devam et başını kuma gömmeye,artık karanlıktasın, bilgili insanları küstürdün.Sana 1 sene zaman veriyorum,sonrasında bu zararlarını kaldıramayıp ortadan kaybolursun.

3.  Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    Lübnanın karşuluğı ile ne alakası var,salsırılar Iranın hizbullahına karşı idi.Ben 76 %25 düşğş olduğu için almıştım,Deva daha fazla dğlmez diyerek.Ama şşmdi ortalamam 72 oldu.Sen devam et başını kuma gömmeye,artık karanlıktasın, bilgili insanları küstürdün.Sana 1 sene zaman veriyorum,sonrasında bu zararlarını kaldıramayıp ortadan kaybolursun.
    Bilgili dediğin insanların bura dip dediği yerden yüzde 30 düştü bu hisse. Onların yokluğu daha hayırlı. İnşallah hep küskün kalırlar. tahtadaki durumunuza göre yorum yapıp kendi çapınızda spekülasyon yapmaya çalışıyorsunuz. Onuda elinize yüzünüze bulaştırıyorsunuz. Yemezler.

ayrıca bilgin adamlar senin aksine yükseliş öngörüyordu .
    Son düzenleme : kazanmaliyim; 19-09-2024 saat: 12:30.

4. Yorumum elbette kendi görüşüme ve aynı zamanda yararıma göre olmalı.Başka ne olabilir ki.Yiyip yememek sana kalmış.Yorumum doğru çıkarsa inananlar kazanır,aksi taktirde yemiyenler kazanır.P.H oyun planını sanırım tahmin ediyorum, kendi pozisyonuma göre lehime olacak ise açıklarım,yada açıklamak beni etkileyemez ise.Ancak P.H dan bağımsız kötü günler bizi bekliyor olabilir.Pozisyonumdan birkaç hafta içinde makul bir kar yapınca B planıma geçeceğim ve Türkiye yatırımlarımı azaltmaya başlayacağım.Gelecek sene başından itibaren.

5.  Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    Yorumum elbette kendi görüşüme ve aynı zamanda yararıma göre olmalı.Başka ne olabilir ki.Yiyip yememek sana kalmış.Yorumum doğru çıkarsa inananlar kazanır,aksi taktirde yemiyenler kazanır.P.H oyun planını sanırım tahmin ediyorum, kendi pozisyonuma göre lehime olacak ise açıklarım,yada açıklamak beni etkileyemez ise.Ancak P.H dan bağımsız kötü günler bizi bekliyor olabilir.Pozisyonumdan birkaç hafta içinde makul bir kar yapınca B planıma geçeceğim ve Türkiye yatırımlarımı azaltmaya başlayacağım.Gelecek sene başından itibaren.
    Hah şöyle ben pozisyonum gereği, bana inanaanları kandırmaya çalışıyorum de olay kapansın. Teşekkürler. İyi forumlar üstadım

6. Ayrıca o bilgili dediğim arkadaşların verdiği bilgileri senin analiz ve sentez yapıp doğru hamleyi yapman gerekir.Bilgiler bir çok kanaldan elde edilir, kendi bilgi ve mantık süzgecinden geçirilip kazandıracak şekle dönüştürülür.Sen o bilgili arkadaşlara göre pozisyon almışın ama şu anda ağır kaybın var ve kafanı kuma gömüp o arkadaşları suçlayarak kendini aklamaya çalışıyorsun. Bu mentalite ile çok kaybedersin,bu işleri bırak.

7.  Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    Ayrıca o bilgili dediğim arkadaşların verdiği bilgileri senin analiz ve sentez yapıp doğru hamleyi yapman gerekir.Bilgiler bir çok kanaldan elde edilir, kendi bilgi ve mantık süzgecinden geçirilip kazandıracak şekle dönüştürülür.Sen o bilgili arkadaşlara göre pozisyon almışın ama şu anda ağır kaybın var ve kafanı kuma gömüp o arkadaşları suçlayarak kendini aklamaya çalışıyorsun. Bu mentalite ile çok kaybedersin,bu işleri bırak.
    O bilgileri analiz etsem bende 76"dan alırdım. Kılavuz karga hikayesi. Lübnan, Kuzey Kore. Devam )

8. Elbette önce bir fikir oluştururum,ona göre pozisyon alırım ve sonrada fikrimi açıklayıp taraftar toplamaya çalışırım.Bunda garip ne var ki.Fikri ile pozisyonu farklı olan insan karmaşa içindedir ve hata yapar.
    Çok uzak olmayan bir zamanda yaptığım yorumların önemli bir bölümünün gerçekleştiğini göreceksin.Kuzey Kore olayı ABD nin Pasifik'teki pozısyonu ile ilgili,oeta vadede olaylara gebe.

Sayfa 635/717 İlkİlk ... 135535585625633634635636637645685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •