Sayfa 635/735 İlkİlk ... 135535585625633634635636637645685 ... SonSon
Arama sonucu : 5878 madde; 5,073 - 5,080 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1.  Alıntı Originally Posted by Xer Yazıyı Oku
    Stopaj oranlarini %2.5 artirdilar gece gece.
    Ppf lere giris yavaslar artik
    Hatırlatmakta fayda var, artış öncesi elinizdeki fona ilave yaparsanız sonrasında bozduğunuzda stopajsız olan ilk giren kısımdan bozmaya başlar. Hülasa, farklı bir fon alabilirsiniz

Boyle problemli fon olan kismi kenara ayirirlar bir sure bekler ama sonuc ta eksi yazabilir ama ilerde odeme alinir ise o oranda yukselis oluyor gecmiste ki acipayam sut firmasinda olmustu yada dunya goz hastahanesi vardi onda olmustu
     Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Arkadaslar Selamlar
    Elimde AC4 fon var.fonun icinde Ekovar bonosu var bu bononun odeme vadesi 24.10.24 yarin,Busirket konkordato ilan etmis. Gecmiste 8.7.24 de eksi getirmis.Ben bu fonu yarin sabah satsam bononun odenmeme durumunda yani 24.10 da eksi yazmaz degilmi
    24.10 da aciklanan getiri 23.10 da belirlenen oluyor.Eksi yazsa 25.10 daki fiatami yansir.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

3. IPB..
    BSOKE...
    BTCIM...
    İbretlik...

4. Bir miktar dolar yatırımı yapmak istiyorum. Lakin piyasada kur farkı çok getir götür işi çok. Dolar ile birebir korelasyona sahip fon tavsiye edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım..

5.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Bir miktar dolar yatırımı yapmak istiyorum. Lakin piyasada kur farkı çok getir götür işi çok. Dolar ile birebir korelasyona sahip fon tavsiye edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım..
    Parayı NKolay'a aktarıp doları oradan alıp geri bankana gönderebilirsin. Nkolay makası iyi.

6.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Parayı NKolay'a aktarıp doları oradan alıp geri bankana gönderebilirsin. Nkolay makası iyi.
    Tavsiye için teşekkür ederim. Lakin bu n kolay ve en para bana hiç güvenli gelmiyor kurumsallık konusunda. Bir de bu transfer ücreti konusu ne civarda. Yani aynı hesaba gelmesin bu ücretlerle beraber..

7.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Tavsiye için teşekkür ederim. Lakin bu n kolay ve en para bana hiç güvenli gelmiyor kurumsallık konusunda. Bir de bu transfer ücreti konusu ne civarda. Yani aynı hesaba gelmesin bu ücretlerle beraber..
    TL eft ücretsiz. Dolar transferi için aracı kurumları kullanabilirsiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    TL eft ücretsiz. Dolar transferi için aracı kurumları kullanabilirsiniz.
    Şunu öğrenmek istiyorum. Tl olarak n kolaya parayı attık dolar yaptık atıyorum 10K için ne kadar ücret istiyorlar başka bankaya aktarmak için.

Sayfa 635/735 İlkİlk ... 135535585625633634635636637645685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •