Sayfa 636/865 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon
Arama sonucu : 6914 madde; 5,081 - 5,088 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1.  Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Dostum orasi soylenmez ama konya daki agirligim kadar yoktu. Oradan takip ediyorsan eger sana tuyo vereyim. Zamaninda konya da trade ettigim lot miktarinin yarisi civarinda lotum vardi Kartn da. Esas agirligim Konya da olmak uzere kartn u cikinca geriye thy sise avisa ve vakif kaliyor. Sattigim kisimla 30 hissesi muhtemelen thy yada dolar dusunuyorum. Haftaya bakarim artik duruma gore poz aliriz.

Kalan arkadaslara bol kazanc dilerima. bugunku hareketler bilincli ceza gelsin diye zorlama hareketleri ve benzerini Konya da yasadik iki hafta evvel. Insallah yanilirim.
    cezalık bir durum yok bence..

bu arada hayırlı olsun kazancınız..

2.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    cezalık bir durum yok bence..

bu arada hayırlı olsun kazancınız..
    Sagol dostum.

Spk nin neye nasil ceza verdigine akil sir ermiyorki. Kafalarina gore takiliyorlar. Insallah yeni bir ceza gelmez. Bi ara konya takilmistin sanirim bedelsiz haberinden sonra kartn a geri donus yaptin. Bol kazanc dilerim.

3.  Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Sagol dostum.

Spk nin neye nasil ceza verdigine akil sir ermiyorki. Kafalarina gore takiliyorlar. Insallah yeni bir ceza gelmez. Bi ara konya takilmistin sanirim bedelsiz haberinden sonra kartn a geri donus yaptin. Bol kazanc dilerim.
    Syn Buraktepe konu harici birşey soracağım Konya tek fiyat olduğu geçen hafta boyunca alış yapmaya çalıştım fakat alamadım geçerli fiyattan alış verdim yanlışım nerede idi yardımcı olursanız sevinirim

4.  Alıntı Originally Posted by bbozkurtlar Yazıyı Oku
    Syn Buraktepe konu harici birşey soracağım Konya tek fiyat olduğu geçen hafta boyunca alış yapmaya çalıştım fakat alamadım geçerli fiyattan alış verdim yanlışım nerede idi yardımcı olursanız sevinirim
    Tek fiyat ta iken bildigim kadariyla alim fiyati eslesme fiyatinin altinda kalirsa gerceklesmiyor islem. Zaten tavanada alim girsen eslesme fiyatindan gidiyor diye biliyorum. O bakimdan mumkun mertebe yukarilara yazarsan alimi gerceklesecegini dusunuyorum. Ha gidipte 1000 kusur lot yazarsan eslesme fiyatini sen belirlersin. Tek fiyattan alim yada satim yapmadim. Teorik bildigim kadariyla boyle.

5.  Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Tek fiyat ta iken bildigim kadariyla alim fiyati eslesme fiyatinin altinda kalirsa gerceklesmiyor islem. Zaten tavanada alim girsen eslesme fiyatindan gidiyor diye biliyorum. O bakimdan mumkun mertebe yukarilara yazarsan alimi gerceklesecegini dusunuyorum. Ha gidipte 1000 kusur lot yazarsan eslesme fiyatini sen belirlersin. Tek fiyattan alim yada satim yapmadim. Teorik bildigim kadariyla boyle.
    Teşekkürler

iyi fiyata geldi umarım gider nasip artık

Borsada fiyat yoktur,trend vardır.
    Trend varsa fiyat önemsizdir.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

7. Yıldız pazarda tek fiyat oluyor mu ?

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Konya yıldız pazarda ve orada tek fiyat var!!!
    Buraktepe dolar alırım sözünüz beni çok üzdü 100 lira olacağını bilsem almam..

Sayfa 636/865 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •