Originally Posted by jmk99 Webster üstad ancak asya seansında uyur. Dün gece cizgi film seyrediyordu en son 😁😁
Sağ olun. Ufak tefek farklılıklar önemli değil de, dünkü fark çok barizmiş. Originally Posted by onur1064 Kvbalardan ciktigim icin bakmiyorum eskisi gibi ..bugün hatirlatirsan sizin icin bakarim SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by onur1064 Herkese günaydın..kimler bizimle..webster üstad uyuyodur hala Originally Posted by jmk99 Webster üstad ancak asya seansında uyur. Gunaydin ustadlar Uyanma degil donusumlu calisiyoruz Ekibin isini yapiyorum Dun yattik Bugun tirmaliyoruz 😀😀
Originally Posted by onur1064 Dün gece cizgi film seyrediyordu en son 😁😁 Onurum Yanlis anlamissin Cocuk baktik dun tum gun o izledi Haliyle bende izledim Midem kalkti Yoksa neden cizgi film izleyeyim kardesim 😀
Originally Posted by Webster Gunaydin ustadlar Uyanma degil donusumlu calisiyoruz Ekibin isini yapiyorum Dun yattik Bugun tirmaliyoruz 😀😀 Sen 80 dogumlusun dimi üstad..80 rakamini sevmeyenler var ..79 dogumlularla kankalar..ah Su 80liler ahh
Originally Posted by Webster Onurum Yanlis anlamissin Cocuk baktik dun tum gun o izledi Haliyle bende izledim Midem kalkti Yoksa neden cizgi film izleyeyim kardesim 😀 Biliyorum üstad takılıyorum sana
Originally Posted by Webster Onurum Yanlis anlamissin Cocuk baktik dun tum gun o izledi Haliyle bende izledim Midem kalkti Yoksa neden cizgi film izleyeyim kardesim 😀 Gramda 362 yolda... istasyon bulamadım arada girmeye
Originally Posted by paravarhuzurvar Gramda 362 yolda... istasyon bulamadım arada girmeye Onsun 1643-1650 direncini aşması lazım cok oyalandi orda
Forum Rules
Yer İmleri