Sayfa 636/993 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 5,081 - 5,088 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Lise öğrencisine tuzak kuran müdürlerin AKP’li vekillerle fotoğrafları ortaya çıktı

Konya'da lise son sınıf öğrencisi G.A.'nın (17), okulunun müdürü H.A. tarafından kandırılıp, tanıştırıldığı Ahmet Mandal'ın (35) cinsel istismara maruz kaldığı ortaya çıkmıştı. İYİ Partili Yokuş, okul müdürlerinin AKP’lilerle çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak, okul müdürü H.A.’nın proje okulu mevzuatına aykırı olarak AKP Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’nın baskısıyla okula müdür olarak atandığını iddia etti.

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...gozdenkacmasin
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    İlginç...

Bursa’da yürürken yolunu şaşırdı, Kütahya’da bulundu

Bursa'da çobanlık yapan Ali Turna (69), yolunu şaşırınca kayboldu. Gece boyu aranan Ali Turna, 25 kilometre uzaklıktaki Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bulundu.

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    İlginç...

Bursa’da yürürken yolunu ÅŸaşırdı, Kütahya’da bulundu

Bursa'da çobanlık yapan Ali Turna (69), yolunu şaşırınca kayboldu. Gece boyu aranan Ali Turna, 25 kilometre uzaklıktaki Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bulundu.

Tavşanlı’yı görünce Reha beyden mi şüphelendiniz yoksa.

4. Üç harfli marketten ayçiçeği yağı aldım %20 zam gelmiş gibi onunda borcunu daha ödemedim. A101 de Torkunun sucuğu var 400 Gr bulabilirseniz o da hesaplı.

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Tavşanlı’yı görünce Reha beyden mi şüphelendiniz yoksa.
    Hatun olsa direk ondan şüphe ederdim. Koyun kuzu olursa onu yer

6. Bugün Ziraat Bankası'ndan faiz oranini görmek icin dijital kredi başvurusu yaptım.1.79 çıktı.Yaz aylarında 1.55 di.
    Yazdan beri faizler bu kadar düştüğü halde kamu bankasında bile kredi faizleri artmış. Aynı banka TNA 1.23 den veriyor.

7.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Yazdan beri faizler bu kadar düştüğü halde kamu bankasında bile kredi faizleri artmış. Aynı banka TNA 1.23 den veriyor.
    Dusen faiz, MB'sinin bankalara actigi kredi faizi.
    Vatandasa verilen herhangi bir kredi faizi degil.
    O'da meydanlara cikip faizi suradan suraya indirdik demek icin.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Üç harfli marketten ayçiçeği yağı aldım %20 zam gelmiş gibi onunda borcunu daha ödemedim. A101 de Torkunun sucuğu var 400 Gr bulabilirseniz o da hesaplı.
    Şimdi asıl asgari ücret ve emekliye memura zam gelsin ondan sonra görün , cin şişeden çıktı , cahillik çok kötü ama en kötüsü cahil olduğunu bilmeyecek kadar kör kütük cahil olmak. Hesapta asgari ücrete zam gelince sorun çözülecek , yok şu kadar olsun yok bu kadar olsun .
    Asgari ücret 10 bin olsun simit 10 lira ekmek 10 lira olsun benzin 40 olsun .1 ay zam zor dayanacak göreceğiz ayrıca özel sektör ek taviz isteyecek ardından da zamı dayayacak.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Sayfa 636/993 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •