olmamı buyrun pompaya
SON DAKİKA: BENZİN FİYATLARINA ZAM GELİYOR
Benzin fiyatlarına bu gece itibariyle 1 lira 7 kuruş zam geliyor. Motorinde ise herhangi bir fiyat değişikliği beklenmiyor.
https://finans.mynet.com/haber/detay...atlari/456438/
Bakiyorum isi cozmussunuz.
Once sunu anlamak lazim, CHP'nin sizlerin oyuna ihtiyaci yok.
Zaten cok yogun kendi secmeni olustu. Onlar yetecektir.
SGK ve Bagkur emeklileri, siz oy verseniz de vermeseniz de, gelecek iktidar bu isi oyle bir duzeltecek ki, sasiracaksiniz, en dusuk emekli ayligi asgari ucret seviyesinin de ustune cikacak. Eskiden oldugu gibi.
Bu soyguncu taifesinin bozgunu o hale geldi ki, emekliyi enflasyona ezdirmeyecegiz sozune bile kendileri guluyor.
Bakin dis isleri bakani Belcikali parlamentere ne cevap veriyor.
Gelecek seçimlerle ilgili uyarı yapmanızı ben çok yadırgardım. Türkiye de seçimler demokratik ve şeffaf olur. Her zaman halkın iradesi yansımıştır, Türkiye de hükümetler her zaman halkın oyu ve tercihi ile görev başına gelir, değişim olunca da halkın oyu ile olur
Sanki secimlerde hile yapan onlar degil, olulere oy kullandilaran onlar degil, su kadar milyon Suriyeli'yi secmen yapan onlar degil.
Artik bunlar tutmuyor, tutmayacak.
Ha bir de, Kilicdaroglunu 2. siraya koydugunuz o listeye bu cocuk istismarcilarini da yazin.
Eksik kalmasin.
Benim anladigim su
Amerika Imamoglunu secti. Amerikalilarin devamli onu ziyaret etmesi ve amerikan basininda adinin cikmasi bunu anlamak icin yeter
20 sene oncede amerikalilar birilerini hep ziyaret ediyordu hatta bu birileri sik sik amerikaya gidiyordu. 5-6 sene sonra anladik sebebini
Amerika Mansur Yavas inda onunu kesmis oldu ve dogal bir cumhurbaskanimiz cikti ortaya. Benim anlamadigim Amerika Mansur Yavas i neden istemedi de Imamoglunu tercih etti.
Nedir bu Mansur Yavas'i istememelerinin sebebi?
Ders de almiyorlar.
Adaylari kim ?
Aciklamiyorlar..! dediler.
2 yil 7 ay hapis cezasi verdiler.
6'li masanin adayini,gonullerin adayi haline getirdiler.
Hadi simdi gucu yeten durdursun Imamoglu'nu.
Yer İmleri