Sayfa 637/1002 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,089 - 5,096 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    komşum Boğaziçi doktoralı bilgisayar mühendisi idi .

Doktoru olma zararlı dedi aşı olmadı ilaçları alma dedi almadı ve öldü.

Şimdi siz dersiniz belki aşı olsa da ölecekti diye hemen muhabbette olmayın polemik amaçlı yazmadım

Bu konuyu pek manipüle etmeyin daha fazla isteyen olsun istemeyen olmasın tercih ama yok şudur yok budur kafa bulandırmayın dolar başlığında sürekli bu konu gündem oluyor .

Bir bilim insanı bile manipüle oluyor yapmayın etmeyin derim
    Benim iş Arkadaşımın Ağabeyi,20 yıldır Kronik şeker hastası,Kalp hastalığı var,Tansiyon problemi var,4 -5 Aydır da Koronası var ve Haalen Hastahanede yatıyor..Adam, zaten 1 Deri 1 Kemik...Ne ölüyor,ne iyileşiyor..
    Eeee,Buna ne diyeceğiz peki..??
    Diger yandan,6 Ay kadar önce de ,45 Yaşlarında bayan bir Akrabamız Rahatsızlanıp hastaneye gidiyor, ( Sözde ) Korona teşhisi ile tedaviye alınıyor,1 Hafta sonra cenazesi çıkıyor hastahaneden...1.İmam ,4 Cemaat,4 Mezarcı ,Paldır küldür gömüyor kişiyi..
    Ölüme sebep olan,Verilen ilaçlar mı,Hastalık mı,Yanlış teşhis-tedavi mi belli değil...Adına Korona dendi bitti,gitti...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Ravza Kavakçı: ''Sana belediye baksın dediler…''

http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=394776
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Çok doktor gördüm ben google dan bakıp konuşan..
    Bunun bizzat şahidiyim. :D Ortopedici bir arkadaşım vardı çok yapardı.

4.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Hocam ben negatifim.
    Antikorum da yok. Yani İstanbulun göbeğinde yaşamama rağmen virüsle hiç karşılaşmamış gibiyim.
    Benden hiç kimseye virüs bulaşması mümkün değil. (68 yaşında annemle yaşıyorum, o da negatif)

Fakat toplumda öyle bir algı oluştu ki, sanki aşı olmayanlar ortalıkta gezen birer saatli bomba, hepsi birer virüs kaynağı, hepsi süper bulaştırıcı falan. Dokunduğunuz anda sizi de hasta edecek cüzzamlılar onlar.
    Halbuki yok öyle bir şey.
    Malesef görüyorum ki bu propagandanın biraz etkisinde kalmışsınız.

Aksine, aşılı kişilerin özgüveni bence bulaşmayı daha çok hızlandıracak.
    Ve suçu tabi ki aşısızlara atacaklar.
    Hocam ben 2 doz aşı oldum,şu anda açık havada bile eğer yakın çevremde insan varsa maske takıyorum,yakın çevremi de dikkatli olmaları konusunda uyarıyorum,eşim sağlıkçı,yoğun bakımda entübe yapılan insanların hikayelerini duydukça ve el içi kadar ilçede bir ara 4 ölü yıkama aracının ful çektiğini gördükçe,ben aşı oldum diyerek veya ben bu hastalığa inanmıyorum diyerek ortak alanlarda maskesiz gezen,sosyal mesafeyi hiçe sayan insan evlatlarına en güzel dileklerimi iletiyorum,bilgisayar oyunu değil bu herkesin bir canı var,başkasının sağlığını hiçe sayan kim olursa olsun benim için cüzzamlıdan beterdir.

5. bugün ölü sayısı sadece devlete göre 76 yakında bu 22 bin vaka 50 bine çıktıgında kapanmadan başka çare kalmayınca, esnaf vs ağlamayacak bu durumun sorumlusu aşılılar değil. Bir de herkes forumdaki ahmet, mehmet değil.Ben doçentim, bilimsel araştırma ehliyetimizi mahale kasabından almadık.Hayatında makaleyi geçtim dilekçe yazmayan insnların bize sokaktaki adam işte demesi de komedi oluyor artık.Sizin ne gibi bilimsel bir ehliyet veya metod bilginiz var ki görüşlerinizden bu kadar eminsiniz?

6.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku

Dakika 19:23'ten itibaren nüfusla ilgili bölüm.

https://youtu.be/-IKozY8EEqg?t=1178
    İlk bölümde de güzel bir yer var.

Şu dünya nüfusu grafiği çok iyi. Bunu başka yerde de okumuştum. 1 milyara gelinceye kadar bilmem kaç bin yıl geçti, 1 milyardan 7 milyara gelinceye kadar 100 yıl mı ne diyordu. Grafikte de aynı parabolik hızlanmayı görmek mümkün.

Pump bitti şimdi dump kısmına geldik galiba

düzenleme: ilk bölüm dediğim yer sizin verdiğiniz dakika imiş zaten. gözümden kaçmış dinlerken sarmıştı bakmadım dakikaya. bu adamın daha önce bitcoin programını izlemiştim çok komik bir eleman ama sarıyor programı.

düzenleme 2: grafiği görür görmez yazdım mesajı. adam birebir aynı kalıbı kullandı. :D "Bİnlerce yılda 1 milyara çıktı, 100 yılda 7 milyara"

Serin bir konu bulamadık, eldeki malzemeylen devam edelim.

Tatlı tatlı bir bayram/tatil geçirdi Türkiye, simdi bunu acı acı sıçacağız.

En çokta eğitime üzülüyorum, telafisi olmayan bir noktaya gidiyoruz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Aklıma geldi bu çiftlik balığı olayı ilk çıktığında millet acayip burun kıvırıyordu (belki hala dikkat edenler vardır), şimdi ben balık alacak olduğum zaman hiç bakmıyorum bile. (zaten çok sık da yemem)

Deniz mi olta mı çiftlik mi nereden anlaşılır bilmiyorum. Adam doğru mu söylüyor onu anlamak da mümkün değil. O yüzden çiftlik alıp geçiyorum. Deniz alsam, hem paradan olup üstüne çiftlik balığı yeme ihtimali var :D
    Deniz kıyısında büyüdüm,lisedeyken harçlığımı balıkçılıktan çıkarırdım,emin olun bende anlayamam,her söylenen hikaye,olta balığı dedikleride aynı boyda,aynı boy ve ebatta olta balığını ancak balık havuzunun kenarından yakalarlarözellikle sabahları küçük teknelerin çıkardığı bir-iki kasa balık alınabilir,hem tazeliği hemde deniz balığı olması nedeniyle....

Sayfa 637/1002 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •