Aselsanı satıp banvit aldım. Kuyruk acısı kolay geçmiyor. İkinci kez dibi gördü diye atladım. Tek dayanağım ekonomik krizde kırmızı et yerine tavuk tüketimi artar. Hadi hayırlısı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aselsanı satıp banvit aldım. Kuyruk acısı kolay geçmiyor. İkinci kez dibi gördü diye atladım. Tek dayanağım ekonomik krizde kırmızı et yerine tavuk tüketimi artar. Hadi hayırlısı.
Irak, donmuş tavuk ve patates cipsi de dahil ithal ettiği 8 ürüne ek gümrük vergisi getirdi
Tarımda korumacılık önlemleri artarak devam ediyor. Her ülke kendi üreticisini, korumak için gümrük vergisi oranlarını artırıyor. Irak Hükümeti de tavuk eti, patates cipsi, bazı hayvan hastalıkları aşıları dahil bir çok üründe gümrük vergilerini artırdı.
Türkiye İhracatçılar Meclisi’nden (TİM) ihracatçılara gönderilen yazıda Irak Bakanlar Kurulu tarafından bazı ürünlerde ilave gümrük vergilerinin uygulanmasının kararlaştırıldığı bildirildi.
Yazıda, 2018/224 sayılı Bakanlar Kurulu Kararının 05.08.2018 tarihi itibariyle uygulanmaya konulduğu, yerli ürünleri koruma amaçlı olarak erkek takım elbiseleri, bulaşık deterjanı, donmuş tavuk eti. Newcastle aşısı, thermoblock tuğla, okul kitapları, elektrik santrali panoları, patates cipsi gibi bazı ithal ürünlere ek gümrük tarifesi uygulamasına başlanıldığı belirtiliyor.
Ek gümrük vergisi uygulanacak ürünler
- Tüm donmuş tavuk eti ve kesilmiş küp tavuk ve bütün ürünlerine %50,
- Erkek takım elbiselerine %20,
- Bulaşık deterjanı ve beyaz kıyafetler için kullanılan leke çıkarıcı çamaşır suyuna %30,
- Elektrik santrali kutuları ve panolarına %26,
- Newcastle (yalancı tavuk vebası) aşısı, kaymak ve PPR aşısına %100,
- Thermablock tuğlalara (yuvarlak delikli tuğlalar), LANSOPRAZOL 15MG Tablete %27,
- İlkokul ve lise okul kitaplarına %200,
- Doğal patates cipsine %85 ek gümrük vergisi uygulanacaktır.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
hisse tam başını kaldırıp yoluna devam etmek istiyor ama oç spek hemen kademe kademe aşağıya veriyor 11 70 den 11 08 nedir nasılsa hesap soran yok neden 10 30 lara düştün neden 11 70lere çıkıp geri 1108 e geldin diyen yok ohhhh ne ala YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse tam yataya saracak diyoruz spek olmadık günde ve zamanda fiyatı yukarı çekiyor. Ben 10.60 lardan rahat bir şekilde alabilirdim banviti ama son bilanço sonra 11-12 den almaya cesaret edemem. 3.çeyrek bilançosuna göre banvit hakkında kararımı vereceğim. Sürdürülebilir ve artış gösteren bir karlılık görürsek ne ala. Görmesek 10.20-14 arası gider gelir takılanı tokatlar..
Edit: düşüren de çıkaranda kendisi. Herşey kontrol altında. 11.70 den girenin elindekini 11 den belki daha aşağıdan alma operasyonu çekmiş olabilir..
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
Stefan Zweig
Ky kalmadı heralde burda.... hiç muhabbet yok. 19 temmuz itibariyle yüksek işlem hacimleriyle mal el değiştirdi heralde.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri