Sayfa 638/976 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 5,097 - 5,104 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Evet senin de zamanın gelmiş. Başla artık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    Evet senin de zamanın gelmiş. Başla artık.

Umut bey size göre hedef nedir.
    Dört çeşit insan vardır: Bilmeyen ve bilmediğini bilmeyen: O bir aptaldır uzak dur. Bilmeyen ve bilmediğini bilen: O basit bir insandır. Öğret. Bilen ve bildiğini bilmeyen: O uykudadır. Uyandır. Bilen ve bildiğini bilen: O akil insandır. Takip et.

3. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

4.  Alıntı Originally Posted by marinsea Yazıyı Oku
    Umut bey size göre hedef nedir.
    Fiyat hedefi vermek çok etik olmaz. Elbette ki beklentim yüksek. Sıkıntı olmadığı sürece devam.
    Mevcut durumda 1,74 üzerinde kalıcı olabilirse ( en az iki gün) 2,49’u teknik olarak hedef yapacaktır. Aynı zamanda 1,74 üzerindeki barlar daha uzun olacaktır. Daha önce 3 kez 1,74’ü kırmaya çalışmış ama kıramamış. Eğitim amaçlı çalışmalardır. Yatırım tavsiyesi olamaz....

5. Grafik eklemeyi unutmuşum.

Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    Fiyat hedefi vermek çok etik olmaz. Elbette ki beklentim yüksek. Sıkıntı olmadığı sürece devam.
    Mevcut durumda 1,74 üzerinde kalıcı olabilirse ( en az iki gün) 2,49’u teknik olarak hedef yapacaktır. Aynı zamanda 1,74 üzerindeki barlar daha uzun olacaktır. Daha önce 3 kez 1,74’ü kırmaya çalışmış ama kıramamış. Eğitim amaçlı çalışmalardır. Yatırım tavsiyesi olamaz....

Teşekkürler.
    Dört çeşit insan vardır: Bilmeyen ve bilmediğini bilmeyen: O bir aptaldır uzak dur. Bilmeyen ve bilmediğini bilen: O basit bir insandır. Öğret. Bilen ve bildiğini bilmeyen: O uykudadır. Uyandır. Bilen ve bildiğini bilen: O akil insandır. Takip et.

7.  Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    Evet senin de zamanın gelmiş. Başla artık.

umut bey helal olsun sana , işi bilen adamın hali bir başka oluyor

sen , ben ve bikaç kişi kaldık sabırla bekleyen. ne demiş büyükler

tekkeyi bekleyen çorbayı içer , bizimki kuzu çevirme oldu ama olsun

bol kazançlar .ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    umut bey helal olsun sana , işi bilen adamın hali bir başka oluyor

sen , ben ve bikaç kişi kaldık sabırla bekleyen. ne demiş büyükler

tekkeyi bekleyen çorbayı içer , bizimki kuzu çevirme oldu ama olsun

bol kazançlar .ytd.
    bdayım çok teşekkür ederim. Bence güzel gidiyor. Bozulmadığı sürece buradayım. Siz bu hisseyi çok iyi tanıyaorsunuz. Önceki paylaşımlarınızdan çok faydalandım. Hakkınızı helal edin. Arada yine paylaşımlarınızı bekleriz. Sağlıkla kalın, bol kazançlar dilerim.

Sayfa 638/976 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •