Sayfa 638/1002 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,097 - 5,104 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Tdg yi döviz yükselişlerinde bir nevi sigorta gibi gören var mı ?

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Borsada bu yıl zarar eden şirketlerin ortalama yıl içi getirisi %264 iken karlı şirketlerin ortalama getirisi %111 olmuş.

FK Oranlarına Göre Getiriler:
    0-10 arası: %53,7
    10-20 arası: %129,4
    20-30 arası: %121,7
    30 ve üstü: %258,6

kuşlu sitede degeryatirim hesabından alıntıdır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Çok ilginç istatistikler yahu.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Çok ilginç istatistikler yahu.
    Evet hocam sanırım dolaşımdaki pay sayılarına göre baksak da benzer durum çıkabilir

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Teşekkürler Sn. Blackmirror emeğinize sağlık.

Ayrıca arkadaşlar burada doğrudan hisse/fon adi vererek yatırım tavsiyesi istemek sıkıntılı bir durum değil mi?
    Hisse tavsiyesi sıkıntı olabilir ama fon tavsiyesi neden olsun ki?

5.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Ben de çok az %1 NNF var.

Ağırlık %20 AFS de ve %5 GBC.

%70 Altın fonları karması (Altın fonlarının tamamını 2015 Q1 de aldım hiç dokunmadım)

%2 TDG %1 IPV %1 PPZ
    Altın fonu almak yerine neden direkt altın tercih etmediniz? Getirilerde gram altının gerisinde kalmışlar + stopaj var.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

6. Değer yatırımı denince, bu mevzu bir dönem çok ilgimi çekmişti. Hatta eski nikimle buralardayken, allofs diye bir kullanıcı vardı takip ettiğim. Onun topiğinde anlattığı ve olması gereken hisse fiyatını belirleyen bir sistem vardı. Çok ilgimi çekmiş, daha sonra yurtdışı kaynaklardan da çok araştırmıştım.
    Kağıt üzerinde borsada istikrarlı para kazanmak için çok iyi bir yaklaşım.
    Son düzenleme : hellistheothers; 11-10-2020 saat: 15:29.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Değer yatırımı denince, bu mevzu bir dönem çok ilgimi çekmişti. Hatta eski nikimle buralardayken, allofs diye bir kullanıcı vardı takip ettiğim. Onun topiğinde anlattığı ve olması gereken hisse fiyatını belirleyen bir sistem vardı. Çok ilgimi çekmiş, daha sonra yurtdışı kaynaklardan da çok araştırmıştım.
    Kağıt üzerinde borsada istirarlı para kazanmak için çok iyi bir yaklaşım.
    Kendisini iyi tanırım. Başarılı bir yatırımcıdır. Artık Twitterda yazıyor sadece

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Değer yatırımı denince, bu mevzu bir dönem çok ilgimi çekmişti. Hatta eski nikimle buralardayken, allofs diye bir kullanıcı vardı takip ettiğim. Onun topiğinde anlattığı ve olması gereken hisse fiyatını belirleyen bir sistem vardı. Çok ilgimi çekmiş, daha sonra yurtdışı kaynaklardan da çok araştırmıştım.
    Kağıt üzerinde borsada istikrarlı para kazanmak için çok iyi bir yaklaşım.
    Siz bu yöntemi kullanıyor musunuz şu anda

Sayfa 638/1002 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •