Hadi ordan.İngiliz Financial Times:
“Erdoğan’ı kontrol edebilecek hiç bir güç kalmadı.”
Hadi ordan.İngiliz Financial Times:
“Erdoğan’ı kontrol edebilecek hiç bir güç kalmadı.”
@erefefik
EHA MEDYA
@eha_medya
·
16s
CHP'nin sade vatandaş diye kürsüye çıkardığı isim suç makinesi çıktı❗️
▪️CHP'nin kürsüye çıkardığı Hilmi Arslan'ın mühür bozma, açıktan hırsızlık, tehdit, mala zarar verme, alkollü araç kullanımı ve kasten yaralama suçlarından adli kaydı olduğu öğrenildi.
@erefefik
ABD; Ukrayna'ya yeni bir askeri yardım paketi gönderiyor. 775 milyon dolarlık paket, Ukrayna'nın karşı saldırı kapasitesine katkı sağlayacak...
Ukrayna ordusunun başarılı işler yapması bu yardımların artmasına neden olacaktır...
@erefefik
Menekşe Yılmaz
@meeeeenekseee
·
5s
TCMB diyor ki; mesajla anlamıyorsunuz daha açık söyleyeyim:
i) Kredileri spekülasyon yapacak olanlara değil harcama yapacak olanlara kullandirin
ii) Daha az krediyi daha düşük faiz oranı ile yukarıda tanımladığım birimlere kullandirin
Yoksa bol bol tahvil alırsınız.
@erefefik
https://www.google.com/amp/s/www.mil...e-igrencliktirleila
@leilaltka22
Transitioned at 4 years old with absolutely no influence from the parents.
Balık baştan kokar. Bu forumda başlık actım, "Biden'e oy verilmez" diye. Bir tarafta Biden, Scholz, Macron, Fin Başbakanı gibi godverenler var. Karsi tarafta Trump, Merkel, Putin, Le Pen, Tayyip Agam gibi "adam gibi adamlar" var."İNSANLIĞA KARŞI BİR SUÇTUR"
Çocukların erken yaştan itibaren kolayca erkekten kıza kızdan erkeğe dönüşebileceğine inandırılmaya itilmesi iğrenç bir andır diyen Putin, "Ebeveynleri kenara itilirken çocuklar bir tercih hakkına sahip olduklarına inandırılmaya zorlanıyor. Çocuk, bütün hayatını etkileyecek bir karar almaya zorlanıyor. Hiç kimse, çocuk psikologlarına bile bir çocuğun kaç yaşında bu tür karar alabileceklerini danışmıyor. Açık konuşmak gerekirse, bu ilerleme adı altında, ilerleme bayrağı altında insanlığa karşı bir suçtur” tespitlerinde bulundu.
Böyle toplum olmaz. Ozgurluk degil bu. Sapiklik bu.
Insan bu dünyaya düşmüştür.
@erefefik
Aykırı
@aykiricomtr
· 21s
75 yaşındaki vatandaştan ekonomi yorumu: "Bana ne bende b.k gibi para var. Ben hayatımı yaşıyorum, fıstık gibi hayatım var.")))))))))))))))
@erefefik
Ferhat Arslan, Dr. Doç.
@Ferhatarslandr
19 yaşımdayım sınıfta kalmışım, Divan yolunda İstanbul'u soluyorum adım adım. Biraz parasızım biraz neşesiz. Türk edebiyatı vakfı binasına ismine vuruldum. Girdim içeri kimse yok! Merdivenden çıktım küçük bir odada Yavuz Bülent Bakiler'i gördüm. Gel evlad dedi. Kimsin?Dedim Tanrı misafiri. Bir girizgah yaptı sanırım 30 dakika durmadan konuştu biz de şiir gibi dinledik. Lakin bana iki nasihati oldu. Öğrenciler size de söyleyeyim.
Dedi ki insanın en değerli varlığı dilidir. Türkçeyi iyi belle, lafzını temiz tut.İkinci olarakta evlad kimse kimsenin iman sahibi olmasına vesile olamaz. Sakın ha aldanıp şuculara buculara kanma, içlerine girme. Bir burçta bayrak gibi yaşa.
Yavuz hocam bilsin ki öğüdünü tuttum. Muhabbetle selamlar olsun.
.................................
@erefefik
Okuma yazma bilse ne olacak? Okumuyor.
Abdulhamit'in yaptirdigı lise ve ortaokulların kapilarinda kitabeler vardir. Bu kitabelerin altinda Abdulhamit'in mührü vardi. Bunları zimparalamislar. Hepsi zimparalanmiş, gidin bakin.
Zimparacilar. Ne yazsan boş.
Korku ve yalan imparatorluğu.
@erefefik
Yer İmleri