Sayfa 638/897 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon
Arama sonucu : 7176 madde; 5,097 - 5,104 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. https://m.youtube.com/watch?v=cnXJg3OuPWA

astorun ürettiği trafolar bu tür tırlarla taşınıyor, aradaki fark
    link eklediğim için 1 hafta ceza yiyeceğim, yine de sorun değil

2. ilk önlisans sürecinin tamamlandıgı be GES ve RES santarallerine 1,5 milyar dolarlık yatırımın sahaya yansıması beklenmektedir deniliyor...Yakında güzel ihale haberleri alırız inşallah...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    https://m.youtube.com/watch?v=cnXJg3OuPWA

astorun ürettiği trafolar bu tür tırlarla taşınıyor, aradaki fark
    link eklediğim için 1 hafta ceza yiyeceğim, yine de sorun değil
    Astor eurpwr dan daha ucuz diyosun yani

4. Su an elektrik piyasasi da, yenilenebilir enerji sektoru de talepleri karsilamak icin canla basla calisiyorlar. Yenilebilir enerji icin buyume kanali daha da uzun vadeye yayilacak. Ayrica Turkiye'nin etrafinda ki ulkelerin de bu konuda talebinin kabaracagini biliyoruz.

Tukiye'de buyumenin yavasladigi noktada, Afrika, orta dogu ve dogu Avrupa pazari Turk firmalari icin buyuk firsatlar sunuyor, bu nedenle 2030'a kadar buyume kanali yenilenebilir enerji ve depolama sektoru icin cok acik.

Buyuk ihtimal elektrik sektoru icin de ayni uzun donemli bir buyume kanali mevcut. Turkiye'deki buyume doygunluk noktasina ulastiginda, elektrik sektoru icinde , yurt disina acilarak buyume sureci uzatilabilir.

Bu faktorleri goz onune alarak, iyi yonetilen, yatirimci dostu firmalari belirleyip bu makro ekonomik buyume firsatindan yararlanmak kucuk yatirimcinin lehine olacaktir.

Kucuk yatirimcinin gucu sabir ve dogru analiz, al sat ile uzun vadede surdurulebilir kar uretebilen kisi sayisi son derece kisitlidir.

Yukarida yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    ufak tefek bir firma arzını bu kadar büyütmeyin,
    geçen yıl 10 TL den arz olur deniyordu
    aşırı abartmışlar,
    sanırım Z kuşağında arza katılım çılgınlığı var ki, 40 TL den .....
    nokta ...... nokta ......
    Niye bu kadar gerildin ki. Katilmazsin olur bbiter biz de çorba paramızı kazanırız ne kadar az katilim o kadar iyi ;)
    Bu arada gençler erpwr tavan gittikçe Gesan olumlu etkilenir mi ?

6. yılda 1 GW üretim yapacak peak pv yi 36 milyon$ ile değerlemişler. alfas geçen yılı 0,79 GW üretim ile tamamladı şu anda 800 milyon$.

7.  Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    yılda 1 GW üretim yapacak peak pv yi 36 milyon$ ile değerlemişler. alfas geçen yılı 0,79 GW üretim ile tamamladı şu anda 800 milyon$.
    PEAK PV 3.55 milyar TL olarak fiyatlanmis, yaklasik 200 milyon dolar. Europower %40 payi 120 milyon dolar olmus, bir daha bir kontrol etmeninizi oneririm.

Yinede Peak PV icin 200 milyon dolar fiyatlama temkinli bir fiyatlama olmus.

8.  Alıntı Originally Posted by cumbaba Yazıyı Oku
    PEAK PV 3.55 milyar TL olarak fiyatlanmis, yaklasik 200 milyon dolar. Europower %40 payi 120 milyon dolar olmus, bir daha bir kontrol etmeninizi oneririm.

Yinede Peak PV icin 200 milyon dolar fiyatlama temkinli bir fiyatlama olmus.
    Şimdi kontrol ettim dediğiniz gibi yanlış bakmışım, fakat değer 3.925 milyar tl olarak hesaplanmış peak pv nin. yani dediğiniz gibi toplam değeri 200 milyon$ kabaca. alfas ise 800 milyon$, inanılmaz bir farklılık bence.

Sayfa 638/897 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •