Sayfa 639/1002 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,105 - 5,112 arası.

Konu: Viop - XVI

1. Hükümet düşmanlığı ve önyargıyla para kazanamazsınız bakış açınızı değiştirin buradan da iktidarı değiştiremezsiniz oyunun kuralı akıntıya kürek çekmemektir Endeks 102 000 viop 120000 bu hafta ki beklentim lütfen sataşmadan makul yazın iyi haftalar bol kazançlar

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    bu adamın hastaneye kaldırıldığı haberini geriye dönüp bakın 10 dk içinde kaç kişi paylaşmış.

40 dk olmuş baktım paylaşan olmamış.

iDealData Haber
    @iDealDataHaber
    ·
    42d
    İngiltere Başbakanı Boris Johnson hastaneden taburcu edildi. Johnson'ın tedavisi yazlık Başbakanlık konutunda devam edecek

ondan sonra objektif habercilikten bahsediyorsunuz.

ne objektifiliği ne doğru haberi.

Herkes işine gelen haberi biyerlerden kapıp geliyor.

not: borsa açıkken TV seyretmiyorum, akşamlarıda Borsa haberi olan kanalı hayatta açmam.
    Özellikle burayı seans içinde ve haftasonları takip etmiyorum. Eski haberi son dakika haberi gibi vermeye çalışanlar... Olumlu haberleri ya görmezden gelen ya da yalanlamaya çalışanlar...Ne hikmetse kendilerine göre hep haklı çıkan "ben demiştim"ciler.

Hem kendisini muhalif olarak konumlandırıyor hem de "bak IMF ile anlaşma yokmuş" diyorlar. Kardeşim sen gerçekten muhalif olsan yapmam diyerek yapılanların listesinin buradan Amerika'ya yol olacağını bilirdin.

Kişisel olarak IMF ile anlaşma falan olmasını da istemem. Para temin edilecekse FED'den swap kanalı kullanılsın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ilk etapta 65 milyar dolar geliyordu toplamda 200 milyardı değil mi?

Alıntı Originally Posted by ekinoks9798 Yazıyı Oku
    Evet üstad aynen öyle şartları bilmem söyleyeceğim şeyler dış politik olur ekonomi ile ilişkili durumlar var ilk etapta 65 milyar dolar
    olağanüdtü durumlarda Olağanüstü kararlar alınır dedi akşam Trump ile görüştü Pazar günü dedim ki Yükseliş başlıyor sen ders anlat dediler inanmadılar ben 4 günde 1 yıllık maaşımı kazandım 200m dolar 3 parça imf kredisi nasıl olur

4.  Alıntı Originally Posted by ekinoks9798 Yazıyı Oku
    Hükümet düşmanlığı ve önyargıyla para kazanamazsınız bakış açınızı değiştirin buradan da iktidarı değiştiremezsiniz oyunun kuralı akıntıya kürek çekmemektir Endeks 102 000 viop 120000 bu hafta ki beklentim lütfen sataşmadan makul yazın iyi haftalar bol kazançlar
    Var ya sende az değilsin. Ortaya atıyorsun lafı geri çekiliyorsun. Okumuş trollsün vesselam.

5. Bariz bi şekilde silkeliyolar 81900 dip
    19 martta ben ne demişim diye baktım

6.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ilk etapta 65 milyar dolar geliyordu toplamda 200 milyardı değil mi?
    Perşembe akşam alıntılarsanız sevinirim bide geçen pazar endeks artacak demiştim 6 bin puan arttı onuda alabilirsiniz

7. Italyada banknotlar poşetlenip 8-10 gün karantinaya alınıyormuş. Böyle bir uygulama emisyon hacminin artışına yol açar mı? Olabilir. Nakit dönüş hızına bağlı.
    İnsanlar sokağa çıkma yasağı gibi ihtimaller doğrultusunda nakit talep eder mi? Evet. Bu da emisyonda artışa neden olabilir. Gibi gibi. Mbler parayı matbaada basıp löp diye piyasaya veremez. Ya api yapacak ya döviz alacak ya da kağıt alacak parasal gebnişlemeyi görmek istiyorsanız api ye ve döviz rezervlerine bakmanız lazım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    önümüzdeki perşembe mi? tamam...o zaman bugün ibrahim kalın yalan mı söylemiş oluyor millete? kesinlikle IMF gündemimizde yok diyor bugünkü röportajında...nasıl yorumlamak lazım?

Perşembe akşam alıntılarsanız sevinirim bide geçen pazar endeks artacak demiştim 6 bin puan arttı onuda alabilirsiniz

Sayfa 639/1002 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •