ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Şöyle bir haber düştü anlık. Screenshot_2024-08-14-11-40-43-844-edit_com.twitter.android.jpg
M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
yalnız somut gelişmeler olmaya başladığında gerçekler tam olarak ortaya çıkmaya başlayacak..iskelelerin uzatılması...kimyasal tank çiftliğinin kaldırılması....liman arka sahasının düzenlenmeye başlanması....belki de limanın halka arzı....belki de sonlara doğru byd ile bir anlaşma (tce egenin tamamen veya kısmet satılması )
tahminlerime göre en geç BYD nin fabrikası bitme aşamasında bir çok somut gelişmeler gün yüzüne çıkacak...BYD nin fabrikası 2026 yılının sonlarında faaliyete gireceği için bence maxsimum 2 yılda somut gelişmelerin hepsi peyder pey ortaya çıkmaya başlayacaktır...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
60'lı rakamlar psikolojik dirençten başka bir şey değil, satış geliyor oralardan, kırması için bilanço iyi gelmeli.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
bende ekstra nakit yok dostum...olsa dükkan senin....ikinci bir konu da biz sadece bir yatırımcıyız...tahtacının rolünü oynayamayız...bilmediğimiz ve gücümüzün olmadığı bir işi yaparsak elimize yüzümüze bulaştırır ve o işi rezil ederiz....babalar ne yapacağını bizden çok daha iyi biliyorlar...
Yer İmleri