Originally Posted by Ayasofya 2005 Mert abi selamlar. Bol kazançlar. Sağlık sorunları yüzünden pek takılmıyorum günün büyük kısmı uyuyarak geçiyor. Selam sevgili Ayasofya ..büyük geçmiş olsun
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by mert45 Bi cugap yohh mi ? Sayın mcornek ilk okul 2 den terk olduğum için bozuk Trühçem için özür Estağfurullah, ironiden anlayan nesle aşinayız
Originally Posted by Lambent BU ay ki elektrik faturalarına dikkat edelim ..sanki bi 60 70 tl yerlestırmısler gibi..sebebini bilmiyorum zam da gelmedi var mı sizde böylr bir durum evde buzdolabı derin dondurucu varsa bu sıcaklarda daha güçlü çalışır
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by Lambent BU ay ki elektrik faturalarına dikkat edelim ..sanki bi 60 70 tl yerlestırmısler gibi..sebebini bilmiyorum zam da gelmedi var mı sizde böylr bir durum Havalar sıcak dipfriz ve buz dolabı çok yakar
Originally Posted by mert45 Selam sevgili Ayasofya ..büyük geçmiş olsun Teşekkür ederim abı
Originally Posted by Lambent robottan manuuele gectı dolar ...pıyasada hareketlı 1792 ıhlal yaptın bugun ....haber mı var yıne hayır olsun akşam fed var 0.75 hazırlığı
Originally Posted by mcornek Estağfurullah, ironiden anlayan nesle aşinayız Sevgiler
Originally Posted by Ayasofya 2005 Teşekkür ederim abı Sevgiler
Forum Rules
Yer İmleri