Maalesef Sn.Bir esnaf... Devlet maliyetlerini her zaman vergi ile alır. Vergi ise halktan. Halkın bel kemiği ise esnafdır.. Sonuçta devlette çalışanlar kendi maaşları ile karşılamazlar..
Bu hafta USD gelince 3,7950 ile günün dip noktasını buldu. Buralar bir direnç bölgesidir. Ben bu bölgeden toplamda portföyümü daha önceden %10 USD da idim, %5 daha alarak (3,8150 TL) portföyümün toplam %15 USD a geçtim.
Kısaca; Bu bölgelerin kademeli olarak alımın düşünebileceği yerler olduğunu lakin kademenin; kademesini de minumum da tutmak gerektiğini söylüyorum.
Sonuç olarak 3,62 TL ile USD ın dip olduğunu söyleyebilirim. Yukarıda 4,40 TL dipte 3,62 TL vardır. Şu an 3,81 TL deyiz...
İnanın öylesine zor bir memlekette yaşıyoruz ki; akşamdan sabaha neler olabileceğini tahmin etmek zordur...
Kanımca 3,80 TL ler de her aşağıya iniiş kademeli olarak alım için uygun yerler olabilir lafını, gönül rahatlığı ile diyebilirim..
3,70 TL lere doğru olası geri çekilmede ise kademelerin alım yüzdesini artırabilirsiniz...
3,7950-3,77-3,75-3,72 direnç bölgesidir... Şu an ilk direnç noktasında direnen bir USD var...
Lütfen Yatırım Tavsiyesi olarak almayınız. Kendi aklınız ve iradeniz ile yatırım yapınız.
Bol kazançlar...
Yer İmleri