Selka bu kurlarin hareketi me kadar sağlıklı sence
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selka bu kurlarin hareketi me kadar sağlıklı sence
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.R.Lucas kesinlikle iyi değildir.. USD kurundaki bu dalgalanma iş yapan esnafı yatırımcıyı bitirir.. Maalsef bizim kadar biraz da siyasiler ve ekonomiye yön verenler düşünmelidir.. İnanın yazdıklarım buradan MARS a yol olur derler ya; o misal...
Baktım ki; beni dinleyen yok... Ben de kendimce bir kazanç yolu buldum...
Lakin dediğim gibi keşke ekonomi düzgün olsa idi; biz de USD dan kazanmasada idik.... Ama dediklerim yapılmadığı sürece bu ülke de ekonomi %50 USD %50 TL dir..
BİST te tek iyi giden bilançosuna göre Vakıfbank idi... Onu da kamulaştırdılar...
"Millet gider Mersin'e; Bizimkiler gider Tersine..."
Tehlikeli olan kurların yüksek veya düşük olması değil, bu kadar dalgalı olmasıdır desek yanlış olmaz sanırım.
"Yatırım tavsiyesi içermemektedir"
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hedge etmesi bir dert, yatırım kararı vermek bir dert.. Şirketlerin bu konudaki yeterliliği ne seviyede pek bilgim yok ama zor iş..
"Yatırım tavsiyesi içermemektedir."
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.Miriel %100 katılıyorum. Hedge etmesi bir dert, alım yeri bir dert, satım yeri bir dert. Millet işini gücünü bırakıyor kuru yönetmeye çalışıyor...
Lakin; 400 milyar USD ödenmesi gereken bir borç varsa 3,51 TL-4,45 TL bandı çok tehlikeli demektir... Bir çok firma 4 TL üzeri dayanamaz demektir..
Dedim ya; Türkiye de maalesef her bir şeyden anlamak zorunda kalıyoruz. Anlayamaz isek Serengeti düzlüklerinde ki gibi ya çakallara, ya sırtlanlara en iyi ihtimal Aslanlara yem oluruz...
Yer İmleri