Maalesef Sn.Bir esnaf... Devlet maliyetlerini her zaman vergi ile alýr. Vergi ise halktan. Halkýn bel kemiði ise esnafdýr.. Sonuçta devlette çalýþanlar kendi maaþlarý ile karþýlamazlar..
Bu hafta USD gelince 3,7950 ile günün dip noktasýný buldu. Buralar bir direnç bölgesidir. Ben bu bölgeden toplamda portföyümü daha önceden %10 USD da idim, %5 daha alarak (3,8150 TL) portföyümün toplam %15 USD a geçtim.
Kýsaca; Bu bölgelerin kademeli olarak alýmýn düþünebileceði yerler olduðunu lakin kademenin; kademesini de minumum da tutmak gerektiðini söylüyorum.
Sonuç olarak 3,62 TL ile USD ýn dip olduðunu söyleyebilirim. Yukarýda 4,40 TL dipte 3,62 TL vardýr. Þu an 3,81 TL deyiz...
Ýnanýn öylesine zor bir memlekette yaþýyoruz ki; akþamdan sabaha neler olabileceðini tahmin etmek zordur...
Kanýmca 3,80 TL ler de her aþaðýya iniiþ kademeli olarak alým için uygun yerler olabilir lafýný, gönül rahatlýðý ile diyebilirim..
3,70 TL lere doðru olasý geri çekilmede ise kademelerin alým yüzdesini artýrabilirsiniz...
3,7950-3,77-3,75-3,72 direnç bölgesidir... Þu an ilk direnç noktasýnda direnen bir USD var...
Lütfen Yatýrým Tavsiyesi olarak almayýnýz. Kendi aklýnýz ve iradeniz ile yatýrým yapýnýz.
Bol kazançlar...
Yer Ýmleri