Sayfa 64/1003 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 505 - 512 arası.

Konu: Viop XLII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    merhaba,arkadaşlar viop ta asla zararına poz kapamam,bazen 1-2 ay süründürür,5-6 yıldır zarar etmedim,ama şöyle bir durum var,son 1 ayda güzel kazandım,ortalama kazancımın 5 katı bir para bu son 3 gündür spottakı tüm malı sattım nakitte bekliyor,konu şuki son 1 ay testerede deli para dagıttılar,bu paranın geri alınması lazımdı o yüzden bu akşam viop taban yapıldı,aslında boş muhabbet bir haber ama teminatı az olandan bu paralar geri alınması lazımdı,parası olan teminatlarını tamamlasın olmayan zaten viopa bulaşmasın viop demek teminat yönetimi demek bu akşam 27 kontrat longla karın % 12 si gitmiş ama benim için sorun degil pazartesi teminatı artırıp beklicem belki 1-2 ay ama asla bu leş kargalarına paramı vermicem zararda olan arkadaslar gercekten kenarda paranız yoksa viopu bırakın sonu daha kötü olur saygılar
    Madem nasihat etmişsiniz bir ek de benden. Stop yapmayı hatta dün akşamki gibi bariz piyasada terse dönüp zarar kapatmayı bilmeyen de viop yapmasın bence
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

2. - NEBATİ: Arkadaşlara söylüyorum , reform falan yok , bir akşam sürpriz yaparım hepsi bu

- TV SUNUCUSU : piyasayı şaşırtırsınız yani

- Nebati : piyasayı şaşırtmak çok hoşuma gidiyor

https://youtube.com/shorts/P7SLvuxFPCk?feature=share
    -------------------------------------------
    Manipülasyon nedir , piyasa bozucu eylemler nedir , yabancı girişi nedir gibi sorular artık tamamen anlamını yitirmiş durumda
    Son düzenleme : Germiyan; 25-06-2022 saat: 09:43.

3. Bence sermaye kontrolü mevcut borsa fiyatlarının içinde olması gerekir çoktan. Değilse de çok kısa sürede fiyata dahil olur oyna devam.

Yine de viop poz taşımak istemedim çünkü yeminim var haftasonu endeks poz taşımıyorum.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    taban olduk ama tabandan 4.000 kontrat hacım oldu ve tepti.Biri satarken diğeri aldı.Bence tabandan alan kısa vade kazançlı olur.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Nasıl bir memlekette yaşıyoruz arkadaş, paran varsa derdin çok oluyor, parayı sokacak güvenli liman bulmak iyice zorlaştı, hisse alıyon düşüyor, altın alıyon düşüyor, yılanoğlu bile zopa yiyorsa yabcak pek bişiide yok. en güzeli paraları yemek
    Tabanı bozdular
    Demekki oyun devam edecek, game over olsaydı ptesi ekranı açmayacaktım. şimdi açarım
    eksi gaplı açıp artı kapanış yapabilürler, belli olmaz bu işler
    araba alın...

çekin brandayı koyun garaja her gün üstüne koyuyor...

özellikle bayiden alabiliyorsan aynı gün 100-200 fazlasına satarsın orta sınıf arabada...

dün 2 tane aldım vioptaki paraya...

temmuz 15 teslim...

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bence sermaye kontrolü mevcut borsa fiyatlarının içinde olması gerekir çoktan. Değilse de çok kısa sürede fiyata dahil olur oyna devam.

Yine de viop poz taşımak istemedim çünkü yeminim var haftasonu endeks poz taşımıyorum.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dolar düşüşünden ziyade biraz çağrıştırdığı konu rahatsız edici…
    Zaten Aralık benzeri sebepsiz satışlarla eller ayarlanmış…
    Şimdi margin vb sıkıştırmaları yapılabilir…
    Orta vade satın alınması gereken bir seçim var ve zaman çok yok…
    Bu enflasyon da düşüş değil yerinde sayma dahi düzeltmedir…
    Bakalım, bol şanslar dostum…

7. ptesi dolar almak için millet avcunu ovuşturuyor...

8. Şirket , elindeki doları satar , gider kredisini çeker , tekrar dolar alır
    şark kurnazlığı ise şark kurnazlığı bizde de var derse ,bunu nasıl önleyecek acaba

Sayfa 64/1003 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •