Yapilan sark kurnazligi Kkm yenilenme oranlarini dusurecek gibi duruyor ozellikle bireysel icin.
Yapilan sark kurnazligi Kkm yenilenme oranlarini dusurecek gibi duruyor ozellikle bireysel icin.
Þahsen ben yenilerim. Yenilemeyip ne yapacaðým. Borsaya girip sürekli dayak mý yiyelim. Dolar alýp sermaye kontrolü olur mu diye uykusuz mu kalalým.
16th cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasýl bir memlekette yaþýyoruz arkadaþ, paran varsa derdin çok oluyor, parayý sokacak güvenli liman bulmak iyice zorlaþtý, hisse alýyon düþüyor, altýn alýyon düþüyor, yýlanoðlu bile zopa yiyorsa yabcak pek biþiide yok. en güzeli paralarý yemek
Tabaný bozdular
Demekki oyun devam edecek, game over olsaydý ptesi ekraný açmayacaktým. þimdi açarým
eksi gaplý açýp artý kapanýþ yapabilürler, belli olmaz bu iþler
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Dolardaki %3 dususe karsilik bistin de %3 dusmesini beklenir ve dji %2.68 yukselerek kapattigini da goz onune alirsak notr acilis yapmasi normal deriz . Beklenmeyen sey agalar mali satmissa ve endeksi dusurmek teminatlari patlatmak icin bahane ariyorsa 2 taban da cektirebilir. Thy eregli gibi hisselerde ay basindan beri saglam mal sattilar. Takaslarda aldatmaca yoksa thyde 60 milyon lota yakin satmislar ortalamalari da 48-49 arasi. Benim yorumum poz geregi degil. Full gldtrf deyim dolardaki her dusus zarar yazacak , karsiliginda thy short var portfoyun %60 i kadar. Temennim fazla dusus olmamasi , kimsenin batmasini istemem.
merhaba,arkadaþlar viop ta asla zararýna poz kapamam,bazen 1-2 ay süründürür,5-6 yýldýr zarar etmedim,ama þöyle bir durum var,son 1 ayda güzel kazandým,ortalama kazancýmýn 5 katý bir para bu son 3 gündür spottaký tüm malý sattým nakitte bekliyor,konu þuki son 1 ay testerede deli para dagýttýlar,bu paranýn geri alýnmasý lazýmdý o yüzden bu akþam viop taban yapýldý,aslýnda boþ muhabbet bir haber ama teminatý az olandan bu paralar geri alýnmasý lazýmdý,parasý olan teminatlarýný tamamlasýn olmayan zaten viopa bulaþmasýn viop demek teminat yönetimi demek bu akþam 27 kontrat longla karýn % 12 si gitmiþ ama benim için sorun degil pazartesi teminatý artýrýp beklicem belki 1-2 ay ama asla bu leþ kargalarýna paramý vermicem zararda olan arkadaslar gercekten kenarda paranýz yoksa viopu býrakýn sonu daha kötü olur saygýlar
Cnn de bir ekonomist piyasalar kapandiktan sonra yapilan dolar satisinin 1 milyar dolardan daha az oldugunu dusundugunu ve pazartesi dolar kurunun 17 civarinda olabilecegini soyledi. Long kalan arkadaslara moral olsun
Yer Ýmleri