Sayfa 64/294 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon
Arama sonucu : 2349 madde; 505 - 512 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    viob daki çıtak ile görüntülü görüştüm sürekli dalga geçiyordum hayal kırıklığına uğradım adam itü lü mühendis. yazdıklarını okuyunca kıpır kıpır biri ama görüntü farklı yarın bozkurtla da görüşürsem aynı hayal kırıklığına uğrarmıyım diyorum adam dansöz gibi yazıyor ama görüntü çok farklı olabilir.
    Bu hayatta görüntüye pek aldanmamakta lazım. İnsan hayatta umduğunu değil maalesef ki bulduğunu yiyiyor. Hele bizim ülkede buldugunuda yiyemiyor. Ytd

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Henüz gelip gelmediğini bilmiyoruz. Kendi kendime gelin güvey olmuş olabilirim. Şirket kartı başka kap bambaşka! Eğer geldiyse Sokullu paşa yarın bir renk versin bende Kahire’nin paşası tosun Spenc paşa. Ytd
    Hadi be sokullu paşa güldür şu insanların az da olsa yüzünü. Normalde başkasının ipiyle kuyuya inmem, buraya geldiğin ilk gün yazdım. Ama şuanda kutu ma gitmekten başka çare yok. 😊 Ben seni tutuyorum şu endekste bu ortamda. Ytd

Uzun zamandır doğru düzgün bir klip bile bu sayfada paylasamadim. Saçlarını dagitirsin rüzgarlara bırakırsın.. diyem.. ytd

Hoj bu ya geldiğinden bile haberim yok. Öyle kendi kendime gelin güvey bile olabilirim. Kimbilir. Ytd

5. 2030 yılında yeni tesisin devreye gireceği söyleniyor,
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    viob daki çıtak ile görüntülü görüştüm sürekli dalga geçiyordum hayal kırıklığına uğradım adam itü lü mühendis. yazdıklarını okuyunca kıpır kıpır biri ama görüntü farklı yarın bozkurtla da görüşürsem aynı hayal kırıklığına uğrarmıyım diyorum adam dansöz gibi yazıyor ama görüntü çok farklı olabilir.
    Çok zekî birisi olması muhtemel.
    Reelde rakamlarla ilgili bir mesleği olmuştur.

Kedi resmi kullanıyor.
    Tırnaklarına tikkaaatt..
    Son düzenleme : 0101; 20-01-2025 saat: 14:50.

Etilen – nafta makası haftalık olarak 167 ABD$’dan 224 ABD$’a yükseldi.
    Bunun temel nedeni etilen fiyatlarındaki %9,5 artışmis.
    Bizi 2030 da tesisin devreye gireceğini bildirmisler ya peki starin Petkim finansallarinda neden devreye gireceği tarihi söylemediler. Hatta ödemesi biteli oldukça zaman gecmesine rağmen çok daha sonra finansallarina dahil olduk.
    Ytd

Çokta büyük konusmamayi öğrendim bunda ama 2030 a kadar taş mı satacaklar? Sonuçta bir faaliyet var sektorsel sıkıntı yaşadık uzun süreçten beri, eee üstüne star var ki tupcunun üçte birine eş degerdi bir kaç zaman önce hadi bununda yüzde 20 desek. Napcaklar o zaman?
    Bilemedim.. ytd

Sayfa 64/294 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •