Sayfa 640/1024 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bir konuda yardım ve bilgiye ihtiyacım var.Bir kamu bankasına KGF kefaletli krediye başvurdum.Banka sitesinde krediye son başvuru tarihi 31 mayis kredinin faiz oranı da 0.91 olarak belirtilmişti. Şubede ki müşteri temsilciside aynı faiz oranını teyid etti.Bankayla konuştuğum koşullarda kredi başvurumu yaptım(kredi son başvuru bitiş tarihinden bir hafta önce başvurumu yaptim) Dün aradılar bankadan kredimin onaylandığını söylediler ama faiz oranı başta konuştuğumuz ve bankanın bana verdiği orandan 0.25 baz puan daha fazla söylendi .İtiraz edip nedenini sorduğumda bankanın bu kredinin faiz oranlarını artırdığını söyledi mt.bu durumda ben ne yapmalıyım şube müdürüyle de konuştum hatta biraz tartıştık.Ben bankanın kgf destekli kredi kampanyasina kampanya bitiş tarihinden 1 hafta önce başvurdum ve bir kaç kerede şubeyi aradım kredimin onaylanmasınin hizlandirilmasi icin kredinin onay surecide sanirim bilincli bir sekilde uzatilarak 31 Mayis tatihinden sonraya birakildi bu arada kredi faiz oranlarida guncellenerek kredinin suresi uzatilmis ve oranlar 0.25 puan artırılarak 0.91 den 1.16 ya çıkarılmış.Bimere Cumhurbaşkanlığına bddk'ya vs internet üzerinden şikayet dilekçesi yazmayı düşünüyorum.baska ne yapabilirim bu durumda ben haklı değilmiyim.
    hiçbişi yapamazsın dostum. banka sen başvurduğun an sana kredi vermek zorunda değil,

kgf ye başvurun olumsuz da sonuçlanabilirdi..

istediğin tüm yasal & yasal olmayan yollara başvur, hiçbir sonuç alamazsın...

üzgünüm..

2.  Alıntı Originally Posted by tades Yazıyı Oku
    anadolubank 600+ yeni giriş 32-91 gün %15 39 gün bağlandı
    süper bir oran sayenizde ilk defa 15 i gördük, darısı 16 lara

3.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bir konuda yardım ve bilgiye ihtiyacım var.Bir kamu bankasına KGF kefaletli krediye başvurdum.Banka sitesinde krediye son başvuru tarihi 31 mayis kredinin faiz oranı da 0.91 olarak belirtilmişti. Şubede ki müşteri temsilciside aynı faiz oranını teyid etti.Bankayla konuştuğum koşullarda kredi başvurumu yaptım(kredi son başvuru bitiş tarihinden bir hafta önce başvurumu yaptim) Dün aradılar bankadan kredimin onaylandığını söylediler ama faiz oranı başta konuştuğumuz ve bankanın bana verdiği orandan 0.25 baz puan daha fazla söylendi .İtiraz edip nedenini sorduğumda bankanın bu kredinin faiz oranlarını artırdığını söyledi mt.bu durumda ben ne yapmalıyım şube müdürüyle de konuştum hatta biraz tartıştık.Ben bankanın kgf destekli kredi kampanyasina kampanya bitiş tarihinden 1 hafta önce başvurdum ve bir kaç kerede şubeyi aradım kredimin onaylanmasınin hizlandirilmasi icin kredinin onay surecide sanirim bilincli bir sekilde uzatilarak 31 Mayis tatihinden sonraya birakildi bu arada kredi faiz oranlarida guncellenerek kredinin suresi uzatilmis ve oranlar 0.25 puan artırılarak 0.91 den 1.16 ya çıkarılmış.Bimere Cumhurbaşkanlığına bddk'ya vs internet üzerinden şikayet dilekçesi yazmayı düşünüyorum.baska ne yapabilirim bu durumda ben haklı değilmiyim.
    Bankaların yeni keriz silkeleme taktiği olsa gerek ...
    Bizim burada Adanadada 2 esnaf arkadas aynı durumda.
    2 Avukata gittiler.
    Birisi extra boşa paran gider uğraşma demiş..
    Diğer avukat ben hallederim demiş.

Bu arada keriz silkelemedeki ''keriz'' sözünü.
    Herhalde bankalar böyle düşünüyorda.Bu saçmalığı yapıyor diye söyledim. Bana sorarsan bu durumdaki kişiler haklı burada. Üçkağıt var bu işte..
    Ama herşeyi uydurmuşlar malesef.

Hayatta böyle yaş tahtalara basıyor insan malesef. Heleki ticaret yapıyorsan.
    Benimde fikrim uğraşma.. Extradan paran gider..

4.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    odea ve burgan da doviz hesaplarından hesap işletim ücreti alıyorlar mı ???
    burgan almiyor, odeayi bilmiyorum ama alacagini sanmiyorum

5.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Eğer bu oranı veriyor ise; ki miktara göre veriyor da, o zaman hangi şehir, şube olursa olsun bu oranı alabilirsiniz. Çünkü MT si oranı direkt kendisi vermiyor. Telefon açıp ilgili yerden oran alıyor.
    O tam öyle olmuyor .
    Şehirden şehire farklı veriyorlar.
    Aynı bankanın farklı şehirlerde benzer miktarlara farklı oran verdiklerini biliyorum. gördüm.
    Arada aşırı çok oynama olmasada. mesela bir şehirde benzer miktara 14,5 verirken diğer şehirde 14 veriyor.
    Şehirlere göre üst limit var kesinlikle. Bir banka müdüründen biliyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Çok merak ettim garanti mi ?

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Burgan yeni giris 300k, 32 gün, 14.75 den bağlandı.

Galaxy S8 cihazımdan gönderildi

8. Cepteteb TL 32 gun 13%
    100.000 ustu 13.5%

Sayfa 640/1024 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •