Originally Posted by mert45 129925 DEN KAPATTIM ,+300 point ..ohşşş mis gibin ..uzun zamandır bi TP yapamadım ..bi siftah yapalım ya 130100 oldu gene ...çok iyi bi treyt yaptım yükselirse gene kafasına vuracam ..böyle 300 - 300 ,bir iki seneye kalmadan zarar çıkar ...zuhahahahaaa
Hayat hoş gerisi boş
s.a mekan bol kazançlar
bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......
Originally Posted by mojetbit34 s.a mekan bol kazançlar as. abi.... hoşgeldin... abi malı boşalt da kazanak
Allah sinter hocam başta olmak üzere... hepimize yaramızı sarmayı nasip etsin en kısa zamanda.... Amin.
Originally Posted by smartinvestor as. abi.... hoşgeldin... abi malı boşalt da kazanak banga pislik yaptı ama oyun bozanlık yapanı döverim
Originally Posted by mojetbit34 s.a mekan bol kazançlar A.S ... bol kazançlar cümleten
Originally Posted by smartinvestor Allah sinter hocam başta olmak üzere... hepimize yaramızı sarmayı nasip etsin en kısa zamanda.... Amin. AMİN... Sevgili sinter de gelip yazsın lütfen bir zararda piyasaya küsmek olmaz ..hepimiz zarardayız.
Originally Posted by smartinvestor as. abi.... hoşgeldin... abi malı boşalt da kazanak Originally Posted by mojetbit34 banga pislik yaptı ama oyun bozanlık yapanı döverim muhahahahhaaaa
Forum Rules
Yer İmleri