Sayfa 640/993 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    şapkalı evliya arkadaş , bana ayıplı mal kullanımı üzerinden yanıt verme.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/m...ak-527283h.htm
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. https://t24.com.tr/haber/hamileyken-...akildi,1025281

Bu haber doğruysa yuh artık! yahu bu katil adayını nasıl serbest bırakıyorsunuz?ben artık farklı amaçlar olduğunu düşünüyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Yurtdışı yurtdışı maliyet hesapları yaparken dikkate alınmayan şey bulunduğunuz çevrenin genel kalitesi.

TC'deki ile aynı birim paraya kirada kaldığınız Avrupa ülkesindeki evin bulunduğu yerin çevre düzenlemesi, altyapısı, insan, meyve sebze, kalitesi ile TC'deki aynı değil.

En basitinden burada satılan kola/fastfood ürünleri ile AB ülkelerinde satılanlar aynı kalitede değiller.

Parayı basınca TC'de de gelişmiş ülke kalitesinde ya da ona çok yakın yaşayabileceğiniz yerler var. Yalnız şöyle ki, o zaman direk gelişmiş ülkede yaşamak daha ucuza geliyor. İnsanların asıl şikayet ettiği şey bu bence.
    Parayi basinca evet oluyor

Ama Turk insaninda o para yok

Benim gozlemim Turkce konustugu zaman Turk zannettiginiz bir cok insanin esasinda yurtdisinda calisip Turkiyeye tatile geldigi. Adamin altindaki araba gittigi lokantayi gorunce Turk yapti zannediyoruz. Oysaki para yurtdisindan

Ozellikle tatil beldelerinde cok var boyle. Her Turkce konusan Turkiyede yasamiyor

5.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Avrupada evsiz yaşayan milyonlarca kişi var.!!
    Gözünüzde büyütmeyin.!!
    Avrupada aşırı fakir insan var.!!
    Sosyal yardımla yaşayan.!!!
    Paran varsa her yerde iyi yaşarsın.!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Avrupayi bilemem ama Amerikada homeless olanlarla cok konusmuslugum var. Alanimiz iktisat ekonomi olunca meraktan duramiyorsunuz

Bu homeless larin %99 u homeless olmayi tercih etmisler

Reddit de birisi yazmis. Homeless a sormus adam kaldirimda oturuyormus oylesine. Neden homeless sin bak sokagin karsisinda Mc Donalds saatte 12 veriyor ve ise basladigin gunde 500 dolar hediye parasi (Sign up bonus)

Homeless in cevabi: Ben essek gibi calismak istemiyorum.

Oysaki ingilizce sifir calisma hakki olmayan Turkiyenin koyunden kasabasindan gelmis genc cocuklar goruyorum devamli. Adamlar cin gibi 1 ayda altina araba ceker, 2. ay TR ye para yollamaya baslar 3-4 ay sonra ortak sirket kurar gerisi malum

Bati toplumunda tembellik diye bir hastalik basladi. O kadar tehlikeli bir hastalikki uzerinde uzun uzun konusmak lazim.

6.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    rio de jenario' daki favelalarda , katı kütle olarak girenlerin kanalizasyondan sıvı madde olarak çıktığı en iç kısımlarında ıslık çala çala çok gezdim dolaştım ,.
    Buna kimse inanmaz bende inanmam

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    ben anladım avustralya bizi kıskaniyeaahhh
    bulgarlar da çok kıskanmış....
    o kadar kıskanmışlar ki, özellikle de edirne yi....

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 640/993 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •