şapkalı evliya arkadaş , bana ayıplı mal kullanımı üzerinden yanıt verme.
şapkalı evliya arkadaş , bana ayıplı mal kullanımı üzerinden yanıt verme.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/m...ak-527283h.htm
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
https://t24.com.tr/haber/hamileyken-...akildi,1025281
Bu haber doğruysa yuh artık! yahu bu katil adayını nasıl serbest bırakıyorsunuz?ben artık farklı amaçlar olduğunu düşünüyorum.
Parayi basinca evet oluyor
Ama Turk insaninda o para yok
Benim gozlemim Turkce konustugu zaman Turk zannettiginiz bir cok insanin esasinda yurtdisinda calisip Turkiyeye tatile geldigi. Adamin altindaki araba gittigi lokantayi gorunce Turk yapti zannediyoruz. Oysaki para yurtdisindan
Ozellikle tatil beldelerinde cok var boyle. Her Turkce konusan Turkiyede yasamiyor
Avrupayi bilemem ama Amerikada homeless olanlarla cok konusmuslugum var. Alanimiz iktisat ekonomi olunca meraktan duramiyorsunuz
Bu homeless larin %99 u homeless olmayi tercih etmisler
Reddit de birisi yazmis. Homeless a sormus adam kaldirimda oturuyormus oylesine. Neden homeless sin bak sokagin karsisinda Mc Donalds saatte 12 veriyor ve ise basladigin gunde 500 dolar hediye parasi (Sign up bonus)
Homeless in cevabi: Ben essek gibi calismak istemiyorum.
Oysaki ingilizce sifir calisma hakki olmayan Turkiyenin koyunden kasabasindan gelmis genc cocuklar goruyorum devamli. Adamlar cin gibi 1 ayda altina araba ceker, 2. ay TR ye para yollamaya baslar 3-4 ay sonra ortak sirket kurar gerisi malum
Bati toplumunda tembellik diye bir hastalik basladi. O kadar tehlikeli bir hastalikki uzerinde uzun uzun konusmak lazim.
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri