Sayfa 640/866 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon
Arama sonucu : 7073 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    kısa vadeli borçları 118 milyon iken bu borçları karşılayacak olan dönen varlıkları ise tam 212 milyondur...finansal açıkdan çok rahat ve iyi bir şirket....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

bizim için önemli olan büyümenin devam etmesidir...finansallarının gittikçe iyiye gitmesidir...bir çok baba şirketin enflasyon muhasebesi yüzünden zarar yaptığı bir ortamda (enflasyon %70-100 olan bir ortamda ) karını artırabilmek çok önemli...bu hisse eğer kötü bilanço açıklamış olsaydı bile tutmaya karar vermiştim..bu bilanço ile hayli hayli tutarım....1-3 yıl içinde bu berko çok ciddi aşamalar kayıt edecek...geçmişte de hep egeene benzetmiştim...gelen bilanço benim açımdan bir teyittir....devamının gelmesini temenni ediyorum...ve o şekilde de bekliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. 2024/12 için öngörüm olan 1 milyar tl ciro eşiğine doğru yürüyor berkosan..
    2024/3 200 milyon ciro bize yeter..
    Net kar kısmında 40 milyon tl rahatlıkla görülecek ..

4. 900-950 milyon tl ciro %40 brüt kar marjı ve 1.2 milyar piyasa değeri

Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    900-950 milyon tl ciro %40 brüt kar marjı ve 1.2 milyar piyasa değeri
    2023 yılına bakacak olursak üçüncü ve dördüncü çeyreklerde ciddi ciro sıçrayışlarını görürüz...haziran ayından itibaren avrupa da rezesyondan çıkacak...piyasalar canlanmaya başlayacak...ben 2024 yılının son iki çeyreğinden çok ciddi ciro artışları bekliyorum....2024 yılı için de 1 milyar ciro rahat gelmeli diyor mantığım..

berkosanda kısa vadeli yükümlülükler 118 milyondan 99 milyona düşmüş....bu kısa vadeli borçların içinde finansal borçlar da 40 milyondan 26 milyona düşmüş...kısacası borçları azalmış...

7. Bilanço incelemesini enflasyon muhasebesi dolayısıyla çeyreksel kıyaslama yerine senelik kıyaslamak daha makul sonuç veriyor.

8.  Alıntı Originally Posted by rogliç Yazıyı Oku
    bu hesabınız tamamen yanlış elma ile armut toplaması olmuş.2023 ün EM ye göre düzeltmiş çeyrek bazlı bilanço hasılatı henüz belli değil yıllıkta geçen yıl 540 mil hasılat bu yıl 560 a çıkmış ciroda abartılı artış büyümeden bahsetmek doğru değil.Ayrıca hasılatta enf düzeltmesine tabi dönemsel enf katsayısıyla yeniden hesaplanır
    Yani enflasyon üzerinde satışları artmış demek istiyorsun..
    Diğer şirketlerde %4 artışı bırak küçülmeler söz konusu..
    Gidişat çok iyi..
    Arkadaşlar şirketin piyasa değeri 1.2 milyar tl..
    8-10 milyar değil..

Sayfa 640/866 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •