Sayfa 6402/7020 İlkİlk ... 54025902630263526392640064016402640364046412645265026902 ... SonSon
Arama sonucu : 56156 madde; 51,209 - 51,216 arası.

Konu: Sanat Mozaik

1. Universal Pictures, basrollerinde Naomi Watts, Bobby Cannavale ve Frank Grillo'nun yer aldigi, The Purge serisiyle taninan James DeMonaco’nun yazip yonettigi This is the Night filminden fragman yayinladi.

2. Sex Education, 3. sezonuyla bugun Netflix'de yayinda!

https://www.whats-on-netflix.com/new...flix-globally/

3. A24, promiyerini Toronto International Film Festival'inde yapan ve kadrosunda Beanie Feldstein, Jayne Houdyshell, Richard Jenkins, Amy Schumer ve Steven Yeun'in bulundugu drama filmi The Humans'in fragmanini yayinladi.

Offf bugun ne cok yazmışsınız ya. Birazdan kahvemi alıp okucam tek tek. Azcık kültürleneyim

Alıntı Originally Posted by Terraluna Yazıyı Oku
    Yol ustunde zincir sikirtilari,
    Kuslarin sarkisi.
    Ormanlarin islakligi altinda,
    Hindistan cevizi agaclarinin
    yumusak musikisinin serinligi
    Atesler,
    cimende ates,
    Kayat'in madensi sicak yapraklarinda
    ates.
    Insanligin buyuk goclerini
    bagrinda tasiyan
    genis keci yollari,
    kapali ufuklara dogru
    genis keci yollari,
    silah zoruyla
    acilmis keci yollari.
    Foguerias'lar,
    danslar,
    tamtamlar,
    ahenkler.
    Aydinligi ahengi,
    Rengin ahengi,
    Sesin ahengi,
    Hareketin ahengi,
    Ciplak ayaklarin
    kana bulanmis zincirlerin ahengi
    Sokulmus tirnaklarin ahengi,
    Ahenkler,
    Sonsuz ahenkler,
    Ey Afrika'nin kederli sesi.
    Sonsuz ahenkler

Alıntı Originally Posted by Terraluna Yazıyı Oku
    Amerikali roman, ani ve deneme yazari Cheryl Strayed'in dogum gunu ( 17 Eylul 1968 )

" Bu dunyada etkileyici bir suru baska seyler de vardi. Bunlar adeta icimde bir nehir gibi acildi. Sanki nefes alabilecegimi bilmiyormusum ve sonra almisim gibi. Bunun mutluluguyla kahkaha attim ve bir an sonra PDY'deki ilk gozyaslarimi dokmeye basladim. Mutluluktan aglamiyordum. Uzuntuden de aglamiyordum. Annem, babam ya da Paul yuzunden aglamiyordum. Dolmus oldugum icin agliyordum. " Yaban

" There were so many other amazing things in this world. They opened up inside of me like a river. Like I didn’t know I could take a breath and then I breathed. I laughed with the joy of it, and the next moment I was crying my first tears on the PCT. I cried and I cried and I cried. I wasn’t crying because I was happy. I wasn’t crying because I was sad. I wasn’t crying because of my mother or my father or Paul. I was crying because I was full. "

" Internet pek cok sey olabilir. Cogu zaman birilerine laf sokma ve baskasinin uzuntulerinden zevk alma gibi modern sporlari yapmak icin girdigimiz, kendi yobazliklarimiza kilif ordugumuz, alay ettigimiz ve boylece baskalarinin acisina duyarsiz kaldigimimiz bir bok cukurudur. " Kucuk Guzel Seyler

“ The internet can be many things, of course. Too often it's a cesspool of distraction, a place we indulge in the modern sport of snark and schandenfrende, building the case for our own bigotries, where we mock and thereby dismiss the suggering of others. ”
    Özellikle twitter bu tarz ajitasyonlarla dolu ve ben son zamanlarda bakmamaya karar vermiştim. Sonra farkettim ki herkesin başına bu hayatta bişeyler geliyor ve geçiyor. Ve benimde gelecek. Ve geçecek. Düzen böyle. Elimizde olan tek şey başımıza geleni olduğu gibi kabul edip iyi bir hayat yaşamaya çalışmak ve yardım isteyen olursa da imkanın ölçüsünde yardım etmek.

Bakış açımı değiştirdim ve şimdi içim biraz daha rahat.

Paylaşımlar gerçekten harika. Sıkı takipçinizim artık
    Kendimi tutamadım ve fazla yazdım bugün. Kusura bakmayın..

Günleriniz güzel geçsin

8.  Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Paylaşımlar gerçekten harika. Sıkı takipçinizim artık
    Kendimi tutamadım ve fazla yazdım bugün. Kusura bakmayın..

Günleriniz güzel geçsin
    Sayin Dore,

Ilginiz ve takibiniz icin cok tesekkur ederim.

Katkilarinizi her zaman beklerim.

Musmutlu gunler olsun.

Saygilarimla,

Sayfa 6402/7020 İlkİlk ... 54025902630263526392640064016402640364046412645265026902 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •