ERciyas ÖZBALIN ardından RC mühendislik paylarına da sahip olmuş..
Birleşme değerlenmesinden önce,
Bu kararı 2016 30 Eylülde almışlar...
Karar No : 2016/21
Karar Tarihi : 30.09.2016
Toplantıya Katılanlar : Candan KARLITEKİN, Hasan Tufan BALLI, Mustafa ÖZBEY,
Markus Christian Dr SLEVOGT
Gündem : TÜDEMSAŞ Projesine dayalı kurulan RC Mühendislik Özbal Çelik Boru Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi'ndeki %48'lik payın satışı.
KARAR:
Yönetim Kurulu Üyelerimizden Kamil Emre ERCİYAS ve Yılmaz BAĞ, pay satışın yapılacağı RC Mühendislik ve Makine Sanayi Ticaret Anonim Şirketi firmasında Yönetim Kurulu Üyesi olduklarından huzurdaki Yönetim Kurulu toplantısına katılmamışlardır.
Şirketimiz Yönetim Kurulu Şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki gündemin görülmesine geçilmiştir.
(i) Şirket'in Türkiye Demiryolu Makinaları Sanayii A.Ş. (TÜDEMSAŞ) Projesinde, RC Mühendislik Özbal Çelik Boru Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi'nde sahip olduğu %48 oranındaki payın TÜDEMSAŞ'ın onayının alınmış olması durumunda, 3.000.000.-TL karşılığında ve satış bedelinin işin ifasına uygun vadelerde çek alınması suretiyle tahsil edilmek üzere, RC Mühendislik ve Makine Sanayi Ticaret Anonim Şirketi firmasına Şirketimizin menfaatine uygun olacak şekilde, Sermaye Piyasası ve ilgili mevzuata uygun şekilde satışının yapılmasına,
(ii) Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) Seri II.17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'ne istinaden Şirketimizin RC Mühendislik ve Makine Sanayi Ticaret Anonim Şirketi ile yapılacak söz konusu satış işleminde, işlem tutarının, işbu yönetim kurulu karar tarihinden önceki altı aylık günlük düzeltilmiş ağırlıklı ortalama fiyatların aritmetik ortalaması baz alınarak hesaplanacak Şirket değerine olan oranının %10'u geçmesi sebebiyle devir işlemi öncesinde Kurulca belirlenen bir kuruluşa değerleme yaptırılmasına,
(iii) Bu kapsamda yapılacak iş ve işlemlerin ifası için gerekmesi halinde başta Sermaye Piyasası Kurulu olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlara başvuruda ve bildirimde bulunmaya, KAP'a açıklamalarda bulunmaya, toplantıya katılanların oybirliği ile karar verildi.
Bu tür kararları aldılar arazileri yüksek oranda İpotek ettirmeye çalışılıyor,zira Kuş adasındaki arazi(arsa) üzerinde zaten ipotek bulunmaktaydı.Ne zamandan beri. ÖZBAL'ın ilk yıllarından itibaren sadece oran ve değerler artarak devam etmek de..
Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..
para nasıl kazanılır kayseriliden daha iyi kim bilebilir ki
taşın suyunu çıkarmadan birleşmeyecekler
haa taşın suyunu çıktı çıkacak
çok bunalttılar artık
Kimse kalmamış yine Drc de gitmiş bugün yine hüsran bitecek gibi haydi hayırlısı ne yapalım kısmetten öteye köy yokmuş
fd/favök orannını brsanın ki gibi 7.5 den kabul edin bitsin şu çile
fd/favök 7.5 den birleşirsek 1 OZBAL 0.349 ERCIYAS eder
2 rapordada baz alınan firmaların değerlerine göre ERCIYASIN değeri Türkiye değerinin üstünde çıkıyor
bu kayserlinin her an belki bedelli sermaye artırımı bile yapabilir o kdar cok ipotekler var birlşeme olmassa bunu kart olarak kullanbılır artık aklza herşey gel,r durumda
Erciyas birleşimi masalla,masalla durumuna mı geldi yoksa ?????
Bundan vazgeçip, Şu özbal'ı yabancı birilerine ortak ederler inşallah.
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi
Yer İmleri