Sayfa 640/948 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. Drc78 de satışa geçmiş olabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Tüm desteğimi attım birazda sizden bekliyoruz arkadaşlar zaten burdan alan zarar etmez bunu cümle alem biliyor

3. Ekip toplanmış yavaş yavaş artık bir patlama zamanı gelmiş ky feryat figan istedikleri oldu artık satacak ky da kalmadı kalan gerçek yatırımcı bakalım burdan toplayacak mı

4.  Alıntı Originally Posted by zeytin Yazıyı Oku
    Drc78 de satışa geçmiş olabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sanmam Drc78 bu fiyatlardan kaçırmaz alım yapacaktır bence ne dersin DRC varmı bir planın

5. Bu hareketler Drc hareketi gibi bakalım 2,70 e kadar süpürecekler mi satıştaki takozları severler onlar

6. 2,61 e kadar temizlenirse devamı gelir gibi ama 2,60 a iyi bir destek lazım sayın Drc bugün güldür yüzümüzü

7.  Alıntı Originally Posted by zeytin Yazıyı Oku
    şikayet edelim de nereye olursa olsun

MERRILL LYNCH den 3 haftadır yaptığı işlemler için
    evet mayıs yasağından beri çektirilen çile ve zulüm bitmedi ve en az bir kaç ay daha bitmeyecek.

Kısa özetle başlayalım, karşımızda 2 yıldır bir birleşme işini halledemeyen yönetim ve yatırım finans müdürü var. şirketin en büyük başarısı Özbal'a zarar borsaya kote olmayan(oLDURULMAYAN) Erciyas a kar yazdırmak.

Defalarca Yatırımcı ilişkileriyle mailleştim yazıştım, elime geçen tek bilgi KAP'a bakın zaten siz birleşmeye oynamıyor musunuz bize denilen şey bu.

Biz küçük yatırımcıyız tabiki beklentiye oynayacağız peki Erciyas yönetimine sormak gerek sen de KY nın kanını emmeye mi oynuyorsun?

İlk zamanlarda Ziraatten başlayan vurgun şimdi hem Ziraat hem de Merry ortaklığına döndü.. Borsa kurallarına göre suç ise (net bilemiyorum) Merry adlı kurumdan bariz robot işlemler ile zararına dahi olsa da kağıdı baskılama işlemi yapılmaktadır. tahtayı izleyenler bunu fark etmiştir zaten.

Beni üzen kağıdın düşmesinden ziyade şirketin yaşattığı belirsizliktir.

son olarak şuan merry 10bin lot artıda az sonra basar robot..

Ben şu birleşme işini dahi yapamayan iki düzgün evrak dahi hazırlayamayan(hamiline yazısı gibi) yönetime ne diyelim ?

8. Satmadan bekliyoruz,herkesin kararı kendine alım satım işi ..

Gerekirse sıklet değişikliği yaparız bekliyoruz ...
    Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..

Sayfa 640/948 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •