TCMB net uluslararası döviz rezervleri 56,09 milyar dolar oldu (Önceki $54,12mlr)
TCMB net uluslararası döviz rezervleri 56,09 milyar dolar oldu (Önceki $54,12mlr)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TCMB: Yurt dışında yerleşik kişilerin piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış hisse senetleri net değişim -291 milyon 80 bin dolar
BDDK: Kur korumalı TL mevduat ve katılma hesapları 1 trilyon 490,7 milyar TL (Önceki 1.512t)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Borcumuzuda yazalım yanına.
Türkiye Brüt Dış Borç Stoku, 30 Haziran 2024 tarihi itibarıyla 512,0 milyar ABD Doları olarak gerçekleşmiş olup stokun milli gelire oranı ise yüzde 42,6 olmuştur. Aynı tarihte, Türkiye Net Dış Borç Stoku ise 265,4 milyar ABD Doları olarak gerçekleşmiş olup stokun milli gelire oranı yüzde 22,1 olmuştur.
https://www.hmb.gov.tr/duyuru/30-haz...0olmu%C5%9Ftur.
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Bence bu Sahtekarlar döneminin gene en iyisi ve bunlarla mücadele eden Gıda Dedektifi isimli Youtupe karakteri.
572 bin takipciye ulaşmış.
Kendince bir Don Kişot.
Gıda dedektifi onaylı Sertifika verse yiyecek içecek üretenlere müşteriler belki daha çok güvenecektir.
Önce bir sistem kur.
Tağşiş listesinde yayınlanan mantıcı kurşun yağdırdı!
Önce bir sistem kur.
yusuf yusufun açıklamasıda mantıklı
domuz eti kullanmış olsa bile tarım bakanlığı numune alımlarında ve açıklamalarında büyük hatalar yapmış
mahkemeyi kazanır
yemiş olsak bile tarım bakanlığı yüzünden yemedik kabül edecğiz
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri