Sayfa 642/1001 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,129 - 5,136 arası.

Konu: Viop XXXVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,828
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Adam kritik yerlere Garantili adam koymuş. Zaten seçimde atı alan Üsküdari geçer ( %10) en az koyar. Bu kadar suça bulaşan bir ekip var A dan Z ye. Tamam biz bırakıyoruz cezamızı çekeceğiz mi diyecekler. Seçime kalmaz AYM de çoğunluk RTE ye geçiyor. Sen RTE nin yerinde olsan ne yaparsın
    sn. Ayasofya, olağanüstü gelişmeler olmazsa, ülkemizdeki 1-2 ay sonraki geçim durumu bugünkünden çok daha kötü olacak.
    Bu zamlar belki de fragman bile olabilir. Maaşların artış oranından çok daha yüksek zamlar geliyor ve gelmeye devam da edecek. Mesela Benzin, mazot OTV siz daha ne kadar bu fiyatlara satılabilecek?! Ulaşım masrafının yükselmesi her türlü ürünün satış fiyatını doğrudan etkiler. Bu da enflasyonu daha da artıracaktır. Enflasyon artışı demek geçim zorluğu kanunsuz vergi demektir.
    Geçinemeyen aç insanlar çoğaldıkca iktidarın destekçisi ve gücü azalır. Ecevit de iktidardan bu sebeple gitmek zorunda kaldı..

Başka bir ülkede mesela Suriyede azınlığın çoğunluğa tahakkümü olabilir ama burası Türkiye. Burada çoğunluk ne derse o kabul edilir..Farklı bir duruma ihtimal vermiyorum. Seçimle gelen seçimle gider. En fazla seçimin tekrarı olur ona verilen tepki de istanbul seçimlerinde görüldü..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ortalama kurdan 1 milyar usd kar bekliyorlar.
     Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Bende çok bilgim yok.
    Thy nin dolar borçları için hedge var diye biliyorum.
    Sn hayek siz bilgi sahibi iseniz
    Thy bu dolar hareketinden nasıl etkilenir
    "yatırım tavsiyesi değildir"

3. Valla evde tencere kaynamayınca , ekmek kuyruğuna girince , benzin kuyruğuna girince, maaşların kuşa döndüğünü görünce 200€ asgari ücrete talim olunca … daha çoook var..
    Bunlar olurken ne güçlü karakter tanır insan (çok büyük çoğunluk) ne de bir kimseyi. Babasını tanımaz valla..
    Atar kenara basar üstüne gider.
    Hele Mansur ve İmamoğlu gibi güçlü potansiyeller varken
    Bence düşünce yazılımını güncellemelisin

Tarih Tekerrür.. bu hep böyle oldu.TR de de Dünyadada .

Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    Anketlere çok fazla güvenmiyorum...
    Ben gerçek hayatta birebir yaşadıklarımı anlatmaya çalıştım...
    Erdoğan güçlü bir karakter, yaptıklarından ziyade söyledikleri büyük bir kesim tarafından adeta tartışmasız bir şekilde kabul görmesini sağlıyor..

Onun karşında kamuoyunda anılan adayların hiçbir şansı yok benim düşünceme göre..

4. Benzin mazot 2019 mukayeseli fiyatı 45*50 TL. Sanayi gazı ile mesken gazı arasında 3,2 TL var (mesken 1,6- sanayi 4,8) MB den yedek akçe gelmeyecek üstüne zarar var. Yıl sonu bir çok şirkette kur zararı olur bazıları makyajlı devam eder. Daha önceki kur sorunu olan enerji sektörü ne oldu bilmiyorum. Buğday zararları çay zararları batık kamu bankaları kredileri. Bunlar bir gün de düzelmez. Yinede hasarsız bir devir olursa. Güven veren bir ekonomi yönetimi evrensel hukuk sistemi ile Avrupa için ucuz bir yatırım üssü oluruz. Tarım gıda turizm hayvancılık vs en azından geri geri değilde yönü belli bir ülke oluruz. Ama hasarlı çok sektör var onları işinin ehli ekonomi yönetimi çözecektir. Benim muhalefetteki tahminim çok ortakli bir koalisyon yönetimi olacak.

5.  Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    Valla evde tencere kaynamayınca , ekmek kuyruğuna girince , benzin kuyruğuna girince, maaşların kuşa döndüğünü görünce 200€ asgari ücrete talim olunca … daha çoook var..
    Bunlar olurken ne güçlü karakter tanır insan (çok büyük çoğunluk) ne de bir kimseyi. Babasını tanımaz valla..
    Atar kenara basar üstüne gider.
    Hele Mansur ve İmamoğlu gibi güçlü potansiyeller varken
    Bence düşünce yazılımını güncellemelisin

Tarih Tekerrür.. bu hep böyle oldu.TR de de Dünyadada .
    Benim düşünce yazılımımla(!) ilgili sorun yok....
    Asıl halkın büyük bir çoğunluğunun, tüm düşünce sistemini formatlayıp yeniden yazdılar.!!!

Boşuna rüya görmenin alemi yok bence..

Artık tv lere bakanlar o güçlü karakteri göremiyor. Yürüyüşüne konuşmalarına hareketlerine bakınca farklı şeyler görüyorlar. Üstüne ekonomi politikalarına bakınca karakter marakter görmüyorlar.
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,245
    [QUOTE=ayhan53;5673547]Artık tv lere bakanlar o güçlü karakteri göremiyor. Yürüyüşüne konuşmalarına hareketlerine bakınca farklı şeyler görüyorlar. Üstüne ekonomi politikalarına bakınca karakter marakter görmüyorlar.

[emoji846]
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

8. Merak etme . Ekonomik çöküntü sel misali alır gider herkesi. Gerçek format atma böyle olacak .
    Bunlar daha çoook iyi günler. ( üzücü maalesef ama gerçek . ) . Bu gidilen yol , yol değil. Dolar globalde güçlenmeye başlayınca (FED kararlar) . Nasıl dayanacak bu ekonomi . Umarım aklı başında bir yönetim tez zamanda gelir.
    Yoksa Türkiye hakikaten şahlanmaya aday bir ülke. Ama piyasa ve tüm global yatırım çevresi herkes ama herkes artık safran kusuyor bu yönetimi görünce ve konuşmaları duyunca. Bedavacı Katar ve BAE hariç..
    İyi akşamlar.

Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    Benim düşünce yazılımımla(!) ilgili sorun yok....
    Asıl halkın büyük bir çoğunluğunun, tüm düşünce sistemini formatlayıp yeniden yazdılar.!!!

Boşuna rüya görmenin alemi yok bence..

Sayfa 642/1001 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •