Sayfa 642/892 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 5,129 - 5,136 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    tavanınız hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar...gesan tarihi zirvesini geçti...agresif çıkışına devam ediyor...tebrikler dostlar...
    Üstad, senin de emeğin çoktur. Çift haneli maliyetli ortaklarımızın x4 yapmasına ramak kaldı. Europower ve Peak değerlemesi ile Gesan F/K olarak yüksek fiyatlanıyor olmasına rağmen defter değerinin hızla piyasa değerine doğru atak yapacağını ve gelecek bilançolarla F/K'nın da aşağılar aineceğini düşünmemizi sağlıyor. Linki gönderen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yönetim kurulu başkanımızın 2 GW yerine 2,5 GW açıklaması aslında neredeyse bir Alfa Solar değerlemesi daha ilave ediyor. Peak'in halka arzı gündeme geldiğinde değerlemeler güncellenecektir. Seninle Ereğli'de ortağız şimdi. Gesan'ı taşımaya devam etmekte halen beis görmüyorum. Ama senin yerinde olsam ben de senin davranışını sergilerdim büyük ihtimalle.

Teşekkürler, şansınız bol olsun.
    tavanınız hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar...gesan tarihi zirvesini geçti...agresif çıkışına devam ediyor...tebrikler dostlar...
    Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    Eywallah , biraz guzel gunler goruyoruz nihayet ama cidden.

Sattin ama topigi takip edioon, neler var elinde dostum ?
    Birde, 2 haftadir Hindistandayim, taviyem sakin gelmeyin, ben is icin geldim,
    Aman yarrabi boyle berbat bi yer yok, bence afrika bu akdar degildir , o tv de gordugunuz sefil, kirli, pasakli hayat bin kat daha kotusu burda ,
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

eyw keko darısı senin elindekilere
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5. 2,5 GW burada, 1 GW almanyada üretim olacak, şimdilik görünen 3,5 GW. Bu rakamlar duruma göre artacaktır. Bu rakamlarla beraber hücre yatırımı gelmesi çok muhtemel. Hücre yatrırımını teşviksiz yapmak mümkün değil, smrtg 1,5 milyar civarında teşvik almıştı. Bizde bir benzerini alırsak değmeyin keyfimize.

Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    2,5 GW burada, 1 GW almanyada üretim olacak, şimdilik görünen 3,5 GW. Bu rakamlar duruma göre artacaktır. Bu rakamlarla beraber hücre yatırımı gelmesi çok muhtemel. Hücre yatrırımını teşviksiz yapmak mümkün değil, smrtg 1,5 milyar civarında teşvik almıştı. Bizde bir benzerini alırsak değmeyin keyfimize.
    hücre yatırımı şirketi aradığım fayda maliyet açısından öncelik değil demişlerdi. ama uzun vade de yapılabilir demişlerdi.

dediğiniz gibi olası bir teşvik paketi ile neden yapılmasın..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

7. ChatGPT'ye yazdırdım, idare eder

Behiç Bey'in umudu bizi sardı,
    Borsanın dalgalı dünyasında yarattı bizi.
    Patronun heyecanı coşturdu bizi,
    Hisse senetleriyle yatırım yaptık hep birlikte.

Gesan'da rotamızı çizdik,
    Avrupa'nın gücüyle güçlendik.
    Solar enerjiyle yükseldik,
    Borsanın dinamik dünyasında şevkle koştuk.

Hisse senetleri tutkumuzdur bizim,
    Borsa bizim meşrebimizdir, adımızın bir parçası.
    Tecrübemiz, sabrımız ve cesaretimiz,
    Karanlıkta yol gösteren güneşimiz.

Sevgili ortaklar,keyifler yerinde ...Tavanlarimiz hayırlı olsun, umarım ihtiyacı olan dostlarımıza rahat nefes aldırmıştır ..Ve umarım ki fenerli dostumuz bugün ekleme yapmamıştır 😀😀 malum kendisi bizim ters indikatôrümüz...şaka bir yana en çok ta onun kazanmış olmasını temenni ediyorum...
    yarın yine tavana yakın olursa bir miktar vermeyi düşünürüm...geri gelir de lot arttırırız belki ..iyi akşamlar diliyorum...

Sayfa 642/892 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •