Saat 10.59 günün tepesi olacak mı? Bakalım Akçay haklı mı?
Saat 10.59 günün tepesi olacak mı? Bakalım Akçay haklı mı?
reyiz abd hakkında bu aralar hep olumsuz konuşuyor.. mehmet şimşek ise dışarda abkanın dolar bazlı 9x hisse aradığı gibi fellik fellik para bulacamda ekonomiyi kurtaracam diye dolaşıyor.
eeee mehmet şimşek şimdi 5 kuruş bulabilir mi.
![]()
Her gün alt kademelere ufak ufak yazıyordum, bugün biraz sert vermişler,kalan nakitleri haftaya kullanayım,şunuda biliyorumki borsa tam anlamıyla psikoloji demek,bana bile ya hatamı yaptım acaba, şu hissede zararda değilim satayım, diğerinde daha fazla zarara girmeyeyim satayım dedirtene kadar basabilirlerler,bende çelik donu kıçıma değil ama kafama giydim, böyle bir düşünceye girmemek şartı ile yola çıktım, sağlık paradan kıymetlidir.
Haberler oluk oluk akacak takip ettiğiniz etmediğiniz twitter ustatlarından devamlı karamsar yazılar yorumlar duyacaksınız.TA cılar fırsat bu fırsat diyip devamlı daha dip daha dip hedefler verecekler.
Mayıs ayında neler konuşuluyordu. Faiz seçimden sonra mutlaka artırılacak borsa ayvayı yiyecek 3900 2900 1900 bekleyenler..
AKP gelirse borsa çökecek konkordato bu sefer kaçınılmaz lar..
Faiz artınca bankalardaki tahviller dolayısı ile bankaların ardı ardına devrileceğini bekleyenler..
Yine aynı bir döneme girdik.
1400 de borsa çakılacak uzak durun diyenler 4400 de de aynı türkü yü söylüyorlardı. Bu düzeltmede de aynısını söyleyecekler.
İleride 12400 de de aynı türküde olacaklar.
İşin komiği 5 dolar endeks de bir anda AYNI ADAMLARIN çıkıp malı 1.5 dolardan yüklendiklerini 5 dolarda ise kallavi direnç olduğunu ve satıp kenara çekildiklerini okuyacaksınız..
Bunların hepsini 2001 de de yaşadık 2008 de yaşadık.
Yer İmleri