Sayfa 643/1012 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 5,137 - 5,144 arası.

Konu: Viop LV

1. Saat 10.59 günün tepesi olacak mı? Bakalım Akçay haklı mı?

reyiz abd hakkında bu aralar hep olumsuz konuşuyor.. mehmet şimşek ise dışarda abkanın dolar bazlı 9x hisse aradığı gibi fellik fellik para bulacamda ekonomiyi kurtaracam diye dolaşıyor.

eeee mehmet şimşek şimdi 5 kuruş bulabilir mi.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İlacı tabana yakın yazdım 34 kademe yakın da devre kesti gelmedi bir sürü tabana yakın alış gönderdim henüz gelen yok
    o hisseyi tabandan almanda çok zor tavandan vermende..

dedim sana yol yakınken vaz geç bu sevdadan.

ekmek yedirmezzzzz

bak vakfn o kadar diyoruz 9 altına zerre inmiyor daş gibim diyoruz o kadar.

ama ilaç öyle değil...

4. Her gün alt kademelere ufak ufak yazıyordum, bugün biraz sert vermişler,kalan nakitleri haftaya kullanayım,şunuda biliyorumki borsa tam anlamıyla psikoloji demek,bana bile ya hatamı yaptım acaba, şu hissede zararda değilim satayım, diğerinde daha fazla zarara girmeyeyim satayım dedirtene kadar basabilirlerler,bende çelik donu kıçıma değil ama kafama giydim, böyle bir düşünceye girmemek şartı ile yola çıktım, sağlık paradan kıymetlidir.

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    reyiz abd hakkında bu aralar hep olumsuz konuşuyor.. mehmet şimşek ise dışarda abkanın dolar bazlı 9x hisse aradığı gibi fellik fellik para bulacamda ekonomiyi kurtaracam diye dolaşıyor.

eeee mehmet şimşek şimdi 5 kuruş bulabilir mi.

dışarıda yoksa içeriden bulmak daha kolay, vergiyi arttır olsun bitsin
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    o hisseyi tabandan almanda çok zor tavandan vermende..

dedim sana yol yakınken vaz geç bu sevdadan.

ekmek yedirmezzzzz

bak vakfn o kadar diyoruz 9 altına zerre inmiyor daş gibim diyoruz o kadar.

ama ilaç öyle değil...
    Daha hisse gelmedi hiç sadece borrsl var 10 lot ful nakit bekliyorum beklediğim hisse gelirse bilançoya onunla girecem

7. Haberler oluk oluk akacak takip ettiğiniz etmediğiniz twitter ustatlarından devamlı karamsar yazılar yorumlar duyacaksınız.TA cılar fırsat bu fırsat diyip devamlı daha dip daha dip hedefler verecekler.

Mayıs ayında neler konuşuluyordu. Faiz seçimden sonra mutlaka artırılacak borsa ayvayı yiyecek 3900 2900 1900 bekleyenler..
    AKP gelirse borsa çökecek konkordato bu sefer kaçınılmaz lar..
    Faiz artınca bankalardaki tahviller dolayısı ile bankaların ardı ardına devrileceğini bekleyenler..

Yine aynı bir döneme girdik.

1400 de borsa çakılacak uzak durun diyenler 4400 de de aynı türkü yü söylüyorlardı. Bu düzeltmede de aynısını söyleyecekler.

İleride 12400 de de aynı türküde olacaklar.

İşin komiği 5 dolar endeks de bir anda AYNI ADAMLARIN çıkıp malı 1.5 dolardan yüklendiklerini 5 dolarda ise kallavi direnç olduğunu ve satıp kenara çekildiklerini okuyacaksınız..
    Bunların hepsini 2001 de de yaşadık 2008 de yaşadık.

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    dışarıda yoksa içeriden bulmak daha kolay, vergiyi arttır olsun bitsin
    onu zaten otomatiğe bağlamışlar.. aylık

Sayfa 643/1012 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •